בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

בן גביר סייר בעיר עם ראש העיר ישראל פרוש לתמיכה בבחירות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2024 15:34 לינק ישיר 
בן גביר סייר בעיר עם ראש העיר ישראל פרוש לתמיכה בבחירות

שלום חברים, אני יודע שאתם מחכים להסבר על מה שקרה היום. השתדלתי מאוד שזה לא יקרה, אבל לא הכל בשליטתי. אין זה סוד שהשר בן גביר חלוק עמוקות עם יו״ר שס אריה דרעי ברמה הארצית, בעיקר בכל הקשור למהלכים בממשלה, לכניסת גנץ, ולמגעים לכניסת לפיד(ניתן להבין זאת מהסרטון המצורף בתגובות- ימין או לא ימין זה סלע המחלוקת פה). כל זה לא קשור אלי. אני לא קשור לשיקולים הארציים, אלא אך ורק לשיקול המקומי שלנו באלעד. אני ממוקד מטרה להביא הישגים ועשייה לתושבי העיר ולקהילה הדתית לאומית באלעד, לכן פעלתי ונלחמתי להביא הסכם מלא בהישגים. השר בן גביר ניהל עם פרוש מומ נפרד, והגיע לסיכומים משלו. בכל הכבוד הראוי, אני ממשיך לתמוך ביהודה בוטבול. המועמד היחיד שהסכים לכל דרישותינו למען הקהילה הדתית לאומית באלעד, הוא יהודה בוטבול. זו הסיבה שאני תומך בו, בהוראת רבני הקהילה שלנו, ובעזרת השם הוא ייבחר ברוב גדול. יניב בדלוב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2024 15:36 לינק ישיר 

בזמן שהשר לבטחון פנים עסוק בדילים עם משפחת פרוש וביצירת פקקים באלעד: פיגוע קשה סמוך לקרית מלאכי. תושבים רבים הזועמים על כך שראש העיר דאג להביא את השר לבטחון פנים לסיור פוליטי ביום שישי בשעה הכי פקוקה ועמוסה בעיר ובכך גרם לעיר לעמוד מלכת, פנו אלינו כעת בטענה כי אילו השר לבטחון פנים היה עסוק בענייני ביטחון הפנים ולא בענייני דילים ארציים עם משפחת פרוש, יתכן וביטחון התושבים במדינה היה משופר יותר. השר בן גביר בסיור באלעד: משפחת פרוש לדורתיה היתה עם הציבור הדתי, למען עם ישראל, תורת ישראל וארץ ישראל. ישראל פרוש הביא פה לעיר ישיבות ודאג לכל הציבורים. הציבור שלנו צריך לתמוך בו. מבוכה: השר בן גביר הגיע לעיר ונתקע בפקקים השר בן גביר שהגיע בדקות האחרונות לעיר נתקע בפקקי יום שישי מהם סובלים התושבים בכל שבוע. מלווי השר שנפגש עם ישראל פרוש תהו כיצד יש כאלו פקקים בעיר חרדית שראשיה טוענים בכל הזדמנות שלתושבים בה אין רכבים. *לכל עדכוני אלעד ניוז* https://chat.whatsapp.com/LhJgcJoRNQ585pxpWmxO6I

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2024 15:37 לינק ישיר 

בסיור שערך באלעד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר עם השר מאיר פרוש ובנו ראש העיר ישראל פרוש, פגשו המשתתפים בפעילים, ובתושבי אלעד. השר אמר כי הוא שומע את שביעות הרצון מפעילות ראש העיר למען הקהילה הדתית לאומית וקרא לכולם לתמוך בו לראשות העיר כדי שיוכל להמשיך את העשיה הברוכה. *'קול אלעד' - כל מה שקורה בעיר* https://chat.whatsapp.com/Dicxg6brJsc1obQnpFtbjk

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > בן גביר סייר בעיר עם ראש העיר ישראל פרוש לתמיכה בבחירות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext