בית פורומים בחדרי חרדים

בימים ההם, אין מלך בבני ברק...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/2/2024 21:30 לינק ישיר 

הזיה שכזו! בעריה אמרו לחברה של אמא שלי. שהיא יכולה לעשות, מה שהיא רוצה! כדי שראש הקיר. יעמוד לו לזכות! להיות בריא... אז זה מסביר, את ההפקרות בעיר בשבועות האחרונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2024 22:56 לינק ישיר 

התמונות זה כלום אפילו לא פרומיל מהבניה הפרועה בעיר שהתגברה מאד בתקופת זייברט בראשות העיר ובוועדת התיחמון וההריסה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 02:08 לינק ישיר 

גרשום כתב:
איש חשוך....

אתה לא רק צבוע... 

אתה לא רק אדם חשוך שלא מסוגל לקבל דעות שונות, אלא גם צבוע, גם שקרן ...

טעות גדולה בידך, אני ועוד כמה חרדים, מהבודדים שיש כאן בפורום, לא נמצא כאן על תקן משגיח, אלא על תקן "מתגוננים מהסתה פרועה קבועה, של שלשה ניקים קבועים כאן, גרשום, ניוטרל, חריף ומקשה.
מי שיספור ויעקוב אחרי ההודעות שלכם, ימצא כמות שנאה לא מעטה, ורוב ההודעות הם על דברים רעים בציבור החרדי, כשלקינוח מוסיפים בהכללה גורפת ש"ככה הם כל החרדים" (בדיוק מה שעשית כאן בהודעה שלך "אין בחברה החרדית תרבות של טיפוח כל אחד דואג לעצמו")
לפעמים אתם מנסים להסביר שאתם רק רוצים לעזור לציבור החרדי לתקן את עצמו, משום מה זה לא עזר עד כה..

אילו היה לך מה לענות ענינית על טענתי זו, היית עונה ולא יורד לפסים אישיים ומכנה אותי בכינויי גנאי.
אל תיכנס לי לוורידים, זה לא העסק שלך מי התיר למי, וגם אל תסית נגדי / נגדינו, כן אנחנו רוצים את שתי הדברים ביחד, מה לעשות.

בקשר להשמצות רבנים, זה כבר חוקת הפורום שאסרה עליך להשמיץ רבנים לזלזל או ללכלך עליהם.
זה עדיין כתוב שם, אתה מוזמן לעיין שם, ועל האזהרה לחסימה לצמיתות את מי שיפגע בכבודם של רבנים.
וכמובן שיש חובה מצד ההלכה על כל אחד שקורא כאן את דברי הבלע של שלשתכם נגד רבנים, למחות על כך, ומי ששומע או קרא דברי נאצה נגד רבנים ואינו מוחה, נענש גם על כך שראה בבזיונם של ת"ח ולא מחה בהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 02:19 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
ברוכים הבאים ל'אוטונומיה החרדית'.

מי רוצה ש"איש_חשוב" יהיה ראש העיר שלו?

כדאי לכם מאוד.
אתם תהנו מאוד.
לא יהיו לכם שום תלונות.

שכן כל תלונה תזכה לתשובה מיידית מ"איש_חשוב" שתגן בלהט אובססיבי על כל מחדלי ה'אוטונומיה החרדית'.
בטוחני שהתשובה המייגעת והמתלהמת תניח מיד את דעתכם ותותיר אתכם מרוצים בלי שום תלונות...

אילו הייתי ראש העיר בבני ברק, הייתי הופך אותו לביתר
אני דווקא כן מאוד מקפיד על אסטטיקה בסביבה, ואיכפת לי אם שכנים יכערו את הבנין במרפסות סוכה על עמודים
כל מה שרציתי להביא כאן הוא, שלא כל החרדים שוים בהזנחה זו, מספיק ש5% מתנהגים בצורה לא הוגנת כדי לכער עיר שלימה, מספיק שאחד מתוך שלשה בנינים שם מרפסת סוכה על עמודים מכוערים כדי לכער את השכונה, מספיק ילד אחד ששופך זבל מחוץ לפח כדי לכער את כל הרחוב.
מכאן אין סיבה לומר "החרדים החרדים".

אז לא הגנתי בלהט על אותם המכערים, הגנתי על אותם שאינם מכערים, וחוטפים כאן מילות גנאי כי הם גם חרדים..
מה שנקרא "כולכם נראים אותו דבר"..

אתה מוזמן עכשיו לקרוא שוב את תגובתי ולראות שזה בדיוק מה שכתבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 07:49 לינק ישיר 

איש חשוך.

זכותם של הגולשים להביע את דעתם בפורום כרצונם. אתה לא תהיה השוטר כאן. בשביל זה יש
מנהלים. הם אלה שאמורים לאכוף את חוקת הפורום. אם הדבר לא מוצא חן בעיניך אתה מוזמן
עבור לפורום אחר או לעולם שכולו טוב.

דע לך שאם תמשיך להתנהל כאן כשוטר ולתקוף גולשים באופן אישי, אני אגיב על זה. רק קח לך
בחשבון שבכך אתה עלול להביא להחרבת אשכולות ומסתכן שההנהלה תעיף אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 08:42 לינק ישיר 

גרשום כתב:
איש חשוך.

זכותם של הגולשים להביע את דעתם בפורום כרצונם. אתה לא תהיה השוטר כאן. בשביל זה יש
מנהלים. הם אלה שאמורים לאכוף את חוקת הפורום. אם הדבר לא מוצא חן בעיניך אתה מוזמן
עבור לפורום אחר או לעולם שכולו טוב.

דע לך שאם תמשיך להתנהל כאן כשוטר ולתקוף גולשים באופן אישי, אני אגיב על זה. רק קח לך
בחשבון שבכך אתה עלול להביא להחרבת אשכולות ומסתכן שההנהלה תעיף אותך.

שים לב מי תוקף כאן כל הזמן באופן אישי ומי כותב בצורה ענינית
אתה לא מפסיק לכנות בשמות ולרדת בצורה אישית על ברי הפלוגתא שלך כאן.
לא תמצא אפילו פעם אחת בה כיניתי אותך בכינוי כלשהו או תקיפה אישית.

ואתה לא יכול לכתוב כאן מה שבא לך, אין לך זכות להסתה, יש חופש כתיבה אין חופש הסתה, גם זה בחוקי הפורום.
האם אנחנו אמורים לקרוא את ההסתה הנוראית שלך ושל שני חביריך כאן נגדינו - חרדים, כל יום, ולא להגיב על כך?
הגעתם לגבול לקו האדום, וזה כבר מתחיל להימאס.
כל יום נפתחים כאן אשכולות הסתה חדשים, האם פורום חרדי אמור להמציא מידי יום אשכולות בהם ידונו עוד ועוד כמה חרדים עצלנים נצלנים רעים פורעי חוק?
לא מתאים לך חרדים? לא חסרים פורומים מלאי הסתה נגד חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 08:59 לינק ישיר 

אף אחד לא מסית כאן. ביקורת על עוולות או התנהלות אינה הסתה. לכתוב שאין בציבור החרדי תרבות של טיפוח סביבתי, זה הסתה?? אם אתה לא יודע מה ההגדרה של הסתה - תפתח מילון ותבדוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 10:08 לינק ישיר 

ביקורת על עוולות והתנהלות זה סדר, הכללת כל החרדים זה בדיוק הסתה.
ולשמחתך נגד חרדים זה לא נחשב גזענות.
האם אין רחובות חרדים מטופחים? האם ביתר לא קיבלה חמשה כוכבי יופי? מודיעין קרית ספר שכונות נקיות ומסודרות.
לקחת כל עוולה ולומר כך כל החרדים, זו הסתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 10:14 לינק ישיר 

אתה מתפתל ומבלבל במוח. מתעקש כמו טמבל לא להבין מה פירוש המילה הסתה.

זכור רק שאם תמשיך לנסות להיות כאן שוטר, אני פה. אני אגיב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 10:41 לינק ישיר 

הרבה בורות בכבישי בני ברק שהורסים את הרכבים , מכיר בור בקריית הרצוג שהתקשרו למוקד הרבה פעמים ולא מטופל עד שמתייאשים ולא מתקשרים יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 13:25 לינק ישיר 

בני ברק היא אחת מפלאי העולם (החרדי) 

עיר שאינה ראויה למגורי אדם לפי כל פרמטר, וכל דירה סרוחה בה נמכרת במחיר מפולפל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 14:00 לינק ישיר 
גרשום

בונדמן כתב:

לדעתי זו העיר הכי מוזנחת ומכוערת בארץ.  אבל הבני-ברקים מתים עליה. איך אומר הפתגם האידי:
א ווארעם אין כריין איז זיכער אז דאס איז צוקער זיס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2024 14:34 לינק ישיר 

גרשום כתב:

לדעתי זו העיר הכי מוזנחת ומכוערת בארץ.  אבל הבני-ברקים מתים עליה. איך אומר הפתגם האידי:
א ווארעם אין כריין איז זיכער אז דאס איז צוקער זיס.
העיקר, שהפרנסים מתפרנסים. מהמגדלים בצפון העיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2024 23:03 לינק ישיר 

גרשום כתב:
אתה מתפתל ומבלבל במוח. מתעקש כמו טמבל לא להבין מה פירוש המילה הסתה.

זכור רק שאם תמשיך לנסות להיות כאן שוטר, אני פה. אני אגיב. 

לא מענין אותי איך תקרא לזה, השמצה הסתה
אתה תפסיק להשמיץ חרדים כאן באתר של חרדים, גם אם תתבל את זה במילים ביידיש.

אתה תשמיץ, אני פה להגיב, הפסקנו לשתוק על ההשמצות היומיות פה
תמצא לך שק איגרוף חדש.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/02/2024 23:17:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2024 23:25 לינק ישיר 

אולי תנהג ביושר ותציית לקריאה של גדולי ישראל שאסרו לגלוש כאן במקום לנסות לשמור על כבודם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בימים ההם, אין מלך בבני ברק...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.