אני מבין שיש לך את הדפקט הזה שאתה חייב לכתוב אחרון, אז הנה עכשיו תגיב ותקבל את הכבוד הזה.
נשלח ב-25/2/2024 08:42
הדפקט הזה הוא אך ורק בנוגע אליך. אתה קורא לעצמך איש חשוב אז תקבל אצלי שירות VAP ואם מפריע לך שאני כותב כאן ביידיש זבש"ך. אני מת על השפה הזאת ומשתמש בה בכל הזדמנות. אפילו אל הערבי ששטף לי את המכונית ביום ששי דיברתי ביידיש. אמרתי לו: אחמד'ל זיי אזוי גוט, גיב דא א וויש.
בן אדם, חוזר מקניות. עם שקיות כבדות! רוצה לשבת על ספסל ולנוח! אך הוא רטוב! ממי המזגן המרטיבים את הספסל! דבר שאסור על פי ההלכה בקיץ! ואלו בעיות כרוניות ומדבקות! איזה חילול ה' זה. שאצלינו החרדים, מתנהגים כל כך גרוע! ומאיתנו מצפים ליותר...
שלא לדבר, על איזור יוקרתי בבני ברק. ששם התגורר, מישהו מותיקי הפורום. (שיש לי עימו הכירות קטנה.) ומה הוא סיפר לי על צרותיו משכניו! (הם מתקראים חרדים! והוא חרדי! אך אינו משוגע כמוהם!)
ואתה מנסה לחפות עליהם, בלא שהנך גר בבני ברק ב10 שנים האחרונות!?! מה שיביא לכך שאתיחס אליך. כטרול לענייני בני ברק!!!
נשלח ב-27/2/2024 00:25
אגב, אימי שמעה כמה פעמים; מר' אברהם פיש זצוק"ל מתל אביב. (שאף אני, זכיתי להיות אצלו...)
שדבר ראשון, שיעשה המשיח כשיבוא! זה לנקות את הלכלוך של בני ברק וירושלים...
(ככלל, הוא התנגד. למעבר לבני ברק! ואשה ששאלתו, על חפצה לעבור. מצפת לבני ברק! הוא התנגד בתוקף!)
אז איש עקום יאמר. שהוא הכליל...
נשלח ב-27/2/2024 11:01
עושה לך טוב לכתוב איש עקום כל מילה שניה? אתה יודע מה באמת עקום בנפש שלך? כל מה שיש לך בראש זה סביבה מטופחת, האנשים עצמם בעיניך הם הזבל, זבל אנושי, ניכר מהשנאה התהומית שלך לכל חרדי מזוקן תושב בני ברק. ושמע עצה טובה, רוצה לנקות את בני ברק? תוציא את עצמך משם.. אנשים נרגנים מהסוג שלך, שום דבר לא מניח את דעתם, תמיד מסתובבים עם טענות על כל העולם, פשוט, תגור לבד באיזור הבקעה, בטח תמצא מקום לאוהל..
וכרגיל, הכללות הגורפות האלה שלך, איש אחד שם מזגן מטפטף מעל ספסל, 20 אנשים באותו בנין לא עשו את זה, הם לא הוציאו מרפסות, לא יצא להם לשבור כלים בחנויות, אבל אתה מדבר על "החרדים".
נשלח ב-27/2/2024 16:54
אמרתי לך!
אינך גר בבני ברק!
ואינך רוצה לקלוט!
זה לא צינור מזגן 1!
זה עשרות...
ההסרטה, הינה דוגמא 1!
טירוף הרלסים, אוכל כל שכונה בבני ברק!
אפילו בקצוות! ואף בפרדס כ"ץ!
על דברי הר' פיש. לא הגבת!
לעבור!?!
שהצעירים יעברו, כמקובל בעולם!
ולא המבוגרים!!!
ואמרתי לך!
שאתייחס אליך, כטרול. לענייני בני ברק!
נשלח ב-27/2/2024 18:10
בוא ותענה בכנות על שאלה של כן ולא, בלא התחכמות.
האם רוב תושבי ב"ב, דהיינו מעל 51%, עשו את אחד מהדברים הבאים:
הוציאו רלסים או מרפסות החוצה צינור המזגן שלהם מטפטף על ספסל שברו כלי בחנות וברחו