בית פורומים בחדרי חרדים

לא תעמוד על דם רעך: הצביעו אלבוים!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2024 16:09 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
לא הייתי מצביעה לנציג אשר איים לתבוע אדמו"ר בביהמ"ש ואם אני לא טועה תבע בני האדמו"ר מגור. ככלל, לא תמיד ניתן לסמוך על שיקול דעתם של משלחי השלוחא דרבנן, כי לעיתים מדובר בנקמה, ותו לא: בימים אלה רואים איך שסמוטריץ מתכוון לשלוח את החרדים לצבא, שהוא גם היה המועמד שבשתיקה לכאורה של הראש ישיבה. מי שבאמת רוצה להביע דעתו בבני ברק נגד השחיתות יכול להצביע עבור יעקב ווידר שהוא נציג התושבים האמתי ללא כחל ושרק, אשר לא ניתן לקנות אותו בנזיד עדשים ולא אחת פנה לביהמ"ש נגד התנהלותה המושחת לכאורה של העירייה. ולא עבור אלה, שטובת העיר היא כידוע טובת הקהילה שהם מייצגים... היכן היה אותו צדיק לצאת נגד העירייה כשוידר יצא נגדה? הוא ידע לעתור כשקיפחו את הקהילה שאותה הוא מייצג, אבל לא ראינו אותו נלחם בעוולות של העירייה נגד אחרים : כדי להילחם בשחיתות לא חייבים להיות נציג במועצת העיר
תכלס, לא חסרים לי נימוקים ראויים ומשכנעים שיתמכו במועמדותו של אלבוים למועצת העיר. אבל באשכול הזה, התגובה שלי, היא תגובה למי שחשב לסגור חשבון עם גור ותקף אותי אישית באמצעות האשכול שפתחתי על הבחירות באלעד. חיכיתי לו בפינה, והנה הגיע השעה, ואני מגישה לנער המנוזל הזה את הנקמה שלי, קרה מהמקפיא...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2024 14:42:37

די להתממות ... עו"ד תבע את בני האדמור מגור בצדק .. אף לא חסין בבית המשפט אני מאחלת לאלבוים הצלחה גדולה שתהיה גם הצבעת מחאה נגד זייברט שחוץ מגור נדלן ויזניץ שלכאורה קיבלו תמורה תמורת התמיכה אף אחד בעיר לא תומך בו ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2024 21:59 לינק ישיר 

קול דמי אחיך זועקים אילך מן האדמה
זעקת ההורים שילדיהם נגזלו מהם...
זעקת איסור השתתפות הורים אחים ואחיות בשמחות משפחתיות...
זעקת פצועי הפוגרום של חילול שבת ומכות מוות
לרבנן ותלמידיהון של שר התורה
ר' שאול אלטר שליט"א

כולם מפחדים הרעבעס והקהילות,
בקלפי אתה רק עם הרבונו של עולם...
שם אין לך את התירוץ אני מפחד.
יהודי יקר הצבע הרב אלבוים
להורדת הקיטרוג מעם ישראל

קול דמי אחיך זועקים אילך מן האדמה

תוקן על ידי שדה9 ב- 25/02/2024 22:00:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2024 22:28 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
לא הייתי מצביעה לנציג אשר איים לתבוע אדמו"ר בביהמ"ש ואם אני לא טועה תבע בני האדמו"ר מגור. ככלל, לא תמיד ניתן לסמוך על שיקול דעתם של משלחי השלוחא דרבנן, כי לעיתים מדובר בנקמה, ותו לא: בימים אלה רואים איך שסמוטריץ מתכוון לשלוח את החרדים לצבא, שהוא גם היה המועמד שבשתיקה לכאורה של הראש ישיבה. מי שבאמת רוצה להביע דעתו בבני ברק נגד השחיתות יכול להצביע עבור יעקב ווידר שהוא נציג התושבים האמתי ללא כחל ושרק, אשר לא ניתן לקנות אותו בנזיד עדשים ולא אחת פנה לביהמ"ש נגד התנהלותה המושחת לכאורה של העירייה. ולא עבור אלה, שטובת העיר היא כידוע טובת הקהילה שהם מייצגים... היכן היה אותו צדיק לצאת נגד העירייה כשוידר יצא נגדה? הוא ידע לעתור כשקיפחו את הקהילה שאותה הוא מייצג, אבל לא ראינו אותו נלחם בעוולות של העירייה נגד אחרים : כדי להילחם בשחיתות לא חייבים להיות נציג במועצת העיר
תכלס, לא חסרים לי נימוקים ראויים ומשכנעים שיתמכו במועמדותו של אלבוים למועצת העיר. אבל באשכול הזה, התגובה שלי, היא תגובה למי שחשב לסגור חשבון עם גור ותקף אותי אישית באמצעות האשכול שפתחתי על הבחירות באלעד. חיכיתי לו בפינה, והנה הגיע השעה, ואני מגישה לנער המנוזל הזה את הנקמה שלי, קרה מהמקפיא...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2024 14:42:37

די להתממות ... עו"ד תבע את בני האדמור מגור בצדק .. אף לא חסין בבית המשפט אני מאחלת לאלבוים הצלחה גדולה שתהיה גם הצבעת מחאה נגד זייברט שחוץ מגור נדלן ויזניץ שלכאורה קיבלו תמורה תמורת התמחכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2024 23:53 לינק ישיר 

ואנחנו לתומינו חשבנו, שלךתדע חווה פיצול ל2 בלבד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 07:59 לינק ישיר 

חידון לאן נעלם נכד האמרי אמת מגור זצ"ל ובנו של הפני מנחם מגור זצ"ל עשרים וחמש שנה?
במשך עשרים וחמש שנה של רדיפות נוראיות,
בגוף בנפש ובממון נגד שר התורה ר' שאול אלטר שליט"א

למה לא דרש בציבור אצל שום ציבור בשום מקום בעולם מי יודע ?
מבחן אמריקאי פרסים יחולקו למי שעונה נכון...
(1)התגורר עשרים וחמש שנה ברוסייה שנאסר שם ללמוד תורה וקל וחומר למסור שיעור ברבים.
(2)נהפך לאילם שלא יכול לדבר וקולו לא נשמע ודיבר רק בשפת הסימנים.
(3)חטף אלצהיימר ושכח את כל התורה כולה ולא הייה לו מה לדבר.
(4)הציבור לא אהב לשמוע אותו
כי לא יודע להסביר טוב.

(5)הוא הייה חטוף במדינת אויב באיראן והיה אסור לפרסם את דבר החטיפה מחשש לשלומו.
(6)וועדת סדום של חסידי גור אסרה עליו לדבר לשום ציבור, והיה עליו לבקש רשות מהממונה של וועדת סדום של חסידי גור לדבר בציבור, גם לא של חסידי גור, בהתחלה ניסה לבקש,
כשראה שתמיד יאסרו עליו,

החליט מה יש יותר לבקש ?
ולא ביקש ולא דיבר יותר. עשרים וחמש שנה התורה שתקה, עמוד המידות שתק,

אוי להם לבריות מעלבונה של תורה

תוקן על ידי שדה9 ב- 26/02/2024 08:01:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 17:35 לינק ישיר 

הדיבורים כעת שיש ציבור גדול של אנשי שלומי אמונים שלא רוצים להכניס נציגים של גור לעירייה, והולכים לבחור אלבוים.
הוידאו של ברכת ר' שאול אלתר גם הוא עשה רחש בחש. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 20:34 לינק ישיר 

לא יכנס. מי שסופר את הקלפי קובע ולא מי שמצביע בקלפי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 21:07 לינק ישיר 

אז אומרים לך שאם יספור טת הקלפי איד משלומי אמונים, יש סיכוי שיהיו יותר קולות לאלבוים. ואת"ל - הגורים יהרגו אותו כמו באשדוד, לא קשיא - כי בבני ברק לא צריך להיות חי כדי להצביע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 21:14 לינק ישיר 

כמה קולות צריך למנדט בב"ב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 23:46 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
כמה קולות צריך למנדט בב"ב?
בבחירות הקודמות זה היה סביב 2950 קולות בערך. כמובן הכל תלוי באחוז הבוחרים בפועל. אם תהיה 100% הצבעה זה יצא סביב 4560 קולות לשם ההשוואה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2024 23:59 לינק ישיר 

תודה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2024 00:03 לינק ישיר 

אבאבאווער כתב:
לא יכנס. מי שסופר את הקלפי קובע ולא מי שמצביע בקלפי
הוא רומז על תרמיות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2024 00:52 לינק ישיר 

אם יצביעו 75% כמו בכנסת זה בערך 3250 למנדט. אבל אחוז החסימה זה 75% ולכן מספיק בערך 2450 להכניס אחד. בבחירות לכנסת ממצים את הקולות ולכן לא סביר למרות המאבק היצרי שיגיעו לאחוז כזה גבוה אבל אי אפשר לדעת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2024 00:55 לינק ישיר 

צריך להצביע לו ומי שאינו יכול לפחות להתפלל שיצליח להכנס. גם מאהבת מרדכי וגם משנאת המון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2024 01:09 לינק ישיר 
התוצאות ב2018 מאתר עיריית בני ברק

התוצאות הסופיות לבחירות לראשות עיריית בני ברק ולמועצתה הוכרזו לאחר ספירת 772 קולות נכים וקולות חיילים ע"י מר יחיאל מלכה, מנהל הבחירות מטעם הפיקוח הארצי על הבחירות, בנוכחות חברי ועדת הבחירות של העירייה. אברהם טננבוים, מזכיר העירייה ודוברה ומזכיר ועדת הבחירות ציין, כי מתוך 202,770 תושבים בבני ברק, ישנם 113,717 בעלי זכות בחירה, וזאת יחסית מספר נמוך יותר מבערים אחרות של בעלי זכות בחירה, בגלל היות חלק גדול ביותר מהתושבים בבני ברק צעירים שעדיין אינם בעלי זכות בחירה. בעיר פעלו 174 קלפיות ו-23 קלפיות נכים. בראשות ועדת הבחירות עמד הרב ישראל הלפרין. לראשות העיר הצביעו 80,299 בעלי זכות בחירה, מהם 77,106 קולות כשרים, כשלהרב אברהם רובינשטיין, עד כה מ"מ רה"ע, וראש הרשימה התורתית המרכזית (אגודת ישראל ודגל התורה) הצביעו 63,530 תושבים (82%); לאריאל ניר מרשימת "יחד שבטי ישראל" הן- 7,383 קולות (9,6%); להרב אברהם קאהן מרשימת בני תורה, עץ- 6,193 קולות (8%). בעקבות זאת, הוכרז בועדת הבחירות רשמית על בחירותו של הרב אברהם רובינשטיין לראש עיריית בני ברק. למועצת העירייה היה מספר המצביעים-80,422 בעלי זכות בחירה, מהם 79,521 קולות כשרים, כשהתוצאות הן- הרשימה התורתית המרכזית (ג)- 46,865 קולות; התאחדות הספרדים שומרי תורה (שס)- 17,586 קולות; בני תורה (עץ)- 6,594; הליכוד (מחל)- 4,050; "יחד שבטי ישראל" (הן)- 3,588, "הבית היהודי" (בי)-838. לפני הבחירות נחתמו הסכמי עודפים בין הרשימה התורתית המרכזית וש"ס ובין רשימת עץ והן. מספר חברי המועצה הוא 27, לעומת 25 עד כה, בהתאם לפקודת העיריות, לאחר שמספר תושבי העיר הוא מעל 200,000 כ"י. בעקבות זאת, הודיע מנהל הבחירות מטעם הפיקוח הארצי על הבחירות, כי לאחר חלוקת המנדטים, בהתאם למספר הקולות הכולל, הרי שמספר הקולות לחבר מועצה הוא- 2914, ומשום כך, חלוקת חברי המועצה הינה: ג-16, ש"ס- 6, עץ-3, מח"ל-1, הן-1. כמו"כ הוקראו שמותיהם, בעקבות כך, של חברי מועצת העירייה הנכנסת: הרשימה התורתית המרכזית-הרב אברהם רובינשטיין, הרב חנוך זייברט, הרב מנחם מנדל שפירא, הרב יהושע מנדל, הרב ישראל משה פרידמן, הרב שלמה זכריה קוסטליץ, הרב מיכאל קקון, הרב ירחמיאל שמחה שטיצברג, הרב רפאל אליהו גרינבוים, הרב שמואל יהודה גוסטמן, הרב עו"ד משה דוד מורגנשטרן, הרב חיים מאיר לנגסאם, הרב שלמה שטרן, הרב ישראל הפטקה, הרב מאיר סלומון, הרב פרץ אברמוביץ. סיעת ש"ס - הרב אליהו דדון, הרב גדליהו בן שמעון, הרב יעקב אברהם זכריהו, הרב ישראל בן ששון, הרב אברהם פרטוש, הרב עו"ד בצלאל נתן. סיעת עץ - הרב אברהם קאהן, הרב משה שלום מלאכי, הרב יחזקאל שפירא. סיעת הליכוד- מר יעקב וידר. סיעת "יחד שבטי ישראל"- הרב אריאל ניר. במהלך ישיבת ועדת הבחירות, לספירת קולות נכים וקולות חיילים, התעוררה סערה כאשר נציג אחת הסיעות שסבר כי מפלגתו תקבל יותר מנדטים, לעומת זה שקיבל במציאות, הוא טען שהמעטפות היו במשך שעות אחדות בלא פיקוח, אך המציאות היתה שונה לחלוטין, שכן את מעטפות הנכים והחיילים הביאו עם קבלתן לאולם מועצת העירייה לספירת הקולות והיו עימן גם מתחילת הספירה ועד סיומה מר יחיאל מלכה, מנהל הבחירות לעירייה מטעם הפיקוח הארצי על הבחירות, שתפקידו בכל ימות השנה הוא מנהל מח' החקירות ביחידה הארצית לפיקוח על הבניה במשרד האוצר ומר אורן תמיר, ראש חוליה באזור חולון של רשות המסים. אשר לטענה, כי אותה הסיעה לא קיבלה הזמנה לישיבת ועדת הבחירות לספירת קולות הנכים והחיילים, על כך הגיב מנהל הבחירות בשיחה טלפונית עם היועה"מ של אותה מפלגה, כי לראש הסיעה נשלחה הזמנה במייל בזמן ולכך ישנו אישור, כך שגם לטענה זו אין כל בסיס, ואם הסיעה תעתיר על כך לבימ"ש הוא ישמח מאוד להופיע ולהציג את הנתונים כמות שהם. בברכה, אברהם טננבוים מזכיר העירייה ודוברה בתמונה: הרב אברהם רובינשטיין, ראש העיר הנבחר של בני ברק לוחץ את ידו של מר יחיאל מלכה, מנהל הבחירות לעירייה מטעם הפיקוח הארצי על הבחירות, עם סיום מערכת הבחירות לעירייה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לא תעמוד על דם רעך: הצביעו אלבוים!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.