רבינו הקדוש ביקש בכול לשון של בקשה לא לחקור חקירות שנימשכות מהחלל הפנוי: עכלשה"ק:
בהתחלה האדם שואל למה ה' ברא עולם אחר כך למה ברא אדם ובסוף למה ברא ישראל וזה כבר חזקה 3, ואז יורדת לו נשמה נוכראה נג"ע ר"ג עמלק ערב רב תתקע"ד כי רק רגע?, - בעצם אני בר ישראל בן אדם בעולם אז מה אני עושה פה בעצם בשורש ובמקור ואז יורדים בו נפילים גיבורים ענקים רפאים ועמלקים ונימכרת נישמתו לשטן ומדבר מימנו שד כי הוא נכנס למלכות מלך אשמדאי ואגודתו על ארץ יסדה סמא"ל אשמדא"י שמחזאי עז"א ועזא"ל וניהייה ספירן דמסאבותא מלאכי חבלה קליפי ספירן קליפי מלאכות פלונית יות ושדתות אגרת בת מחלת נעמה ולילית ונידחה לקליפה בשלמות ביושר ותום וכנות באופן מוחלט.
ובסוף ימיו גם זה לא מספיק לו ואז הוא שואל את השאלה הקריטית הבנאלית הפאטלית המורבידית הסופית מהחלל הפנוי למה הוא ברא אותי???!!! – ועל ארבעה לא אשיבנו הינני שם אנך!!! וזה פטירתם של האנשים ששאלו את 4 השאלות הבסיסיות יסודיות הדום סף תווך של החלל הפנוי וזו מיתתם בזה ובבא ונעקרים מה' מדורים של העולם הזה ימי המשיח העולם הבא ותחיית המתים ומה' מחצבים העולמות הקליפות הנשמות המלאכים והספירות כי שמה הם כבר שואלים את השאלה החמישית והאחרונה באמת לאמיתה למה הוא ברא את עצמו – וזו דרכם העקלקלה של עוסקי שאלות מהחלל הפנוי וזה דינם.