בית פורומים בחדרי חרדים

מאיר ושרוליק פרוש מציגים בהמבשר: שתו לי אכלו לי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2024 10:01 לינק ישיר 

בטח שמתם לב לכמות הפעמים שהדביקו לישראל פורוש את התואר "הרב" לעומת פעם אחת שבוטבול זכה בו, האם יש הוכחות שבוטבול הוא "פחות" "הרב" מישראל פורוש?!. ראינו שגם למאיר פורוש מעניק העיתון את התואר הרב מה שלא הפריע לו לשבת ולצפות לכאורה במופע מעורב והאזנה לכאורה לשירה מעורבת ביום עצמאות . כך שצריך לקחת הכול בפרופורציה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/03/2024 10:14:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2024 11:48 לינק ישיר 

מה שמדהים בכתבה, זה ההודאה שכל המטרה הינה סידור עבודה לשרוליק פרוש.
כפי שנכתב, ויזניץ היו צריכים להודיע קודם, ואז יכלו להצניח את שרוליק פרוש לבית שמש או ירושלים.
כאילו אין עסקנים מקומיים, אין דעת התושבים, יש את משפחת המלוכה פרוש, ושכולם יקפצו.
והציבור המטומטם מצביע כמו עדר שוטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2024 12:02 לינק ישיר 

timobl כתב:

והציבור המטומטם מצביע כמו עדר שוטים.

להרבה אנשים יש כעת טענות על ויז'ניץ, אבל מכאן ועד לכתוב עליהם כזה משפט? אני מוחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2024 12:07 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
פורוש אמר שהוא לא כדורגל, ולכן הוא לא העתיק את פעילותו לבית שמש או לירושלים, אבל אם הוא טוען שנגרם לו נזק?! סימן הוא, שהוא ראה באלעד מקור פרנסה ולא שליחות! ולמה חושבים משפ' פורוש שחסידי ויזניץ יותר מחויבים מאביהם לשמוע בקול חברי המועצת-מאשר אביהם שלא שמע בקול האדמור מבויאן-שהוא מהמועצה החסידית? והרב לנדה הוא מהמועצה הליטאית . ואם כן צריך לשמוע בקול רבני הליטאים ? אז היכן היה מאיר פורוש בזמן שהוא לכאורה לא הקשיב לקריאתו של הרב אלישיב לגבי ביתר?! הרי בביתר מועמדותו של רובינשטיין הייתה בניגוד לדעתו של הרב אלישיב ורבני דגל התורה. כך שהתנהגותו של פורוש בביתר הרבה יותר חמורה מהתנהגותם של חסידי ויזניץ באלעד, אם בכלל יש פסול בהתנהגותם?.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/03/2024 10:11:17

אני לא אמור לתרץ את מאיר פרוש, אבל כשמנסים לעוות היסטוריה בשביל להצדיק דמגוגיה חייבים להעמיד דברים על דיוקם. גם בתשס"ח וגם בתשפ"ד מאיר פרוש ושלומי אמונים פעלו לפי דעת הרוב המוחלט של חברי מועצת גדולי התורה של אגודת ישראל לה הם כפופים. בתשס"ח הרבי מבויאן כיחידאה הכפיף את עצמו אל אותה קהילת מדנים המתעברת על ריב לא לה, ובתשפ"ד הרבי מויז'ניץ כיחידאה בחר להכפיף את עצמו אל אותה קהילת מדנים המתעברת על ריב לא לה, הרבי מבויאן כבר התחרט על זה, אני מניח שגם בויז'ניץ ההתפכחות תבוא, ביום שאותה קהילה תנהג בהם באותה דרך של 'השתמש וזרוק'. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2024 09:15 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
הפעמים שהדביקו לישראל פורוש את התואר "הרב" לעומת פעם אחת שבוטבול זכה בו.

הדבר מלמד כמה הם ילדותיים, קטנים, ועלובים.  לעולם לא אבין את מי שמשלם עבור העלון הנחות הזה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2024 22:21 לינק ישיר 

אני לא בקי בפרטי הפוליטיקה בכל אחד מהמקרים, אבל תכלס הבחירות עברו והשאלה היא על העתיד. ומה שבאמת חשוב זה להבין מי בפעם הבאה יסכים לחתום הסכם עם אנשים שמבטלים אותו עם כל מיני תירוצים. חברה', לא פינדרוס ולא פורוש ולא בוטבול איזה אנשים חילונים שרוצים לחלן את העיר (אני מוציא מהכלל את ההסכם על קרליץ ופרנקנטל, שכתושב ב"ב בימים ההם, אני זוכר איך רק קרליץ ייצב את הנקיון והסדר בעיר המטורפת הזו ולענ"ד ההסכם לא היה צריך להתקיים, וראו את זה מיד כשפרנקנטל נכנס...). בסופו של דבר, מדובר במחלוקת סביב חלוקת קצבאות והקצאות במקרה הטוב, ובמקרה הפחות טוב מדובר באעזו מחלוקת טקטית בין מנהיג פלוני למנהיג אלמוני לגבי איזה משהו שיהפוך מחר לאחד מעיקרי הדת. לענ"ד, קודם כל צריכים להיות בני אדם, ישרים, לגרום לנו להבין שאנחנו נותנים את הקול שלנו לאנשי עשייה הוגנים. כל הקומבינות והתירוצים (שלקוצר ידיעתי, מאוד בלטו בתקופת טרום הרב שטיינמן, ונראה שקצת חוזרים היום), רק מרחיקים אדם כמוני (לפחות) מלבחור במפלגות האלה, בפרט שיש הרבה מפלגות שנתמחות בת"ח ויר"ש

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מאיר ושרוליק פרוש מציגים בהמבשר: שתו לי אכלו לי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.