| נשלח ב-31/3/2024 18:34 |
|
| |
איזו עבירה גוררת עבירה עשתה גלי בהרב כדי שתזכה להיזכר לדיראון עולם כצוררת עולם התורה
בשורה "מכובדת" כמו פרעה, המן, אנטיוכוס וכו', או יותר נכון איזבל, ושתי וזרש?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2024 19:05 |
|
| |
מתארת לעצמי שהיועצת מיארה חושבת לעצמה: איזו הנהגה "שפלה ופושעת יש לחרדים האלה בתקופה הזאת", שדווקא במשמרתה הצלחתי במשימה שלי. וממשיכה לחשוב, לו ההנהגה הרוחנית והגשמית שלהם הייתה רואה בלימוד התורה ערך עליון ואידישקייט ממדרגה ראשונה, לא- פחות משראו בתקופת הבחירות המוניציפליות את האידישקייט שבזהות אוסף הזבל שלהם, הם לבטח היו נלחמים על החקיקה שתסדיר אחת ולתמיד את נושא הדחייה ללומדי תורה, והנציגים שלהם בכנסת היו מקדימים אותי בהרבה, ומשימתי הייתה מתייתרת...בקיצור, כל הפוסל במומו פוסל.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/03/2024 19:20:27
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2024 19:29 |
|
| |
ואולי פשוט עשתה את תפקידה? הממשלה והכנסת הזניחו את הנושא ולא חוקקו את חוק הגיוס (והתעסקו עד המלחמה עם שטויות של מהפכות וחוקים מטופשים אחרים) ומכיון שבגצ כבר נתן הארכה פעם אחר פעם והתאריך עבר, אז היא אמרה את מה שיועהמ"ש אמור לומר את האמת לממשלה -שאין דיחוי ואין פטור כעת לבני ישיבות. היא לא יכולה לומר דברים שבחוק אין אותם..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2024 19:51 |
|
| |
הממשלה והכנסת חוקקו כבר כמה חוקי גיוס שבג"ץ בחר לפסול, וגם לו היו מחוקקים כעת חוק נוסף הם היו פוסלים. מיארה לא תזכר בשום צורה שהיא, וכי מישהו זוכר כיום מי היתה היועצת המשפטית של סטאלין או של האינקויזיציה. המה כרעו ונפלו ואנחנו קמנו ונתעודד! לה' הישועה!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 03:05 |
|
| |
גדולה שנאתם של עמי ארצות לתח וכו, אין כאן שום ויכוח אידאולגי או שכלי, מה שלא יעשה יהודי ובוודאי יהודי שומר תורה ומצוות תמיד ישנאו אותו, אנטישמיות ושנאת חינם נאמרו על שנאה זו, נהיה עניים יגידו טפילים, נהיה עשירים יגידו גנבים, נלמד תורה יגידו לא משתתפים בנטל, יילכו לצבא יגידו הם עושים כפייה דתית צבא......וכו וכו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 05:54 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | מתארת לעצמי שהיועצת מיארה חושבת לעצמה: איזו הנהגה "שפלה ופושעת יש לחרדים האלה בתקופה הזאת", שדווקא במשמרתה הצלחתי במשימה שלי. וממשיכה לחשוב, לו ההנהגה הרוחנית והגשמית שלהם הייתה רואה בלימוד התורה ערך עליון ואידישקייט ממדרגה ראשונה, לא- פחות משראו בתקופת הבחירות המוניציפליות את האידישקייט שבזהות אוסף הזבל שלהם, הם לבטח היו נלחמים על החקיקה שתסדיר אחת ולתמיד את נושא הדחייה ללומדי תורה, והנציגים שלהם בכנסת היו מקדימים אותי בהרבה, ומשימתי הייתה מתייתרת...בקיצור, כל הפוסל במומו פוסל.
|
|
האם יש לך רעיון על חקיקה כלשהי שתניח את דעתה? חקיקה ובה תלמידי ישיבות פטורים מגיוס למרות חוק יסוד שוויון?
אם אין לך רעיון מסוים, תדחוף את טענותיך אל מול המראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 08:08 |
|
| |
איש חשוב- לא חזרנו לארץ ישראל כדי להניח את דעתה של הפרוצה מיארה, ללא תורה איננו אומה וככל הגוים בית ישראל, לא אחים לנשק ולא אחים כאלו, מוותרים על האחים האלו ששבת עבורם לא רלוונטית ותורה גם לא, רק שנאת אחים לתורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 09:47 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | מתארת לעצמי שהיועצת מיארה חושבת לעצמה: איזו הנהגה "שפלה ופושעת יש לחרדים האלה בתקופה הזאת", שדווקא במשמרתה הצלחתי במשימה שלי. וממשיכה לחשוב, לו ההנהגה הרוחנית והגשמית שלהם הייתה רואה בלימוד התורה ערך עליון ואידישקייט ממדרגה ראשונה, לא- פחות משראו בתקופת הבחירות המוניציפליות את האידישקייט שבזהות אוסף הזבל שלהם, הם לבטח היו נלחמים על החקיקה שתסדיר אחת ולתמיד את נושא הדחייה ללומדי תורה, והנציגים שלהם בכנסת היו מקדימים אותי בהרבה, ומשימתי הייתה מתייתרת...בקיצור, כל הפוסל במומו פוסל.
האם יש לך רעיון על חקיקה כלשהי שתניח את דעתה? חקיקה ובה תלמידי ישיבות פטורים מגיוס למרות חוק יסוד שוויון?
אם אין לך רעיון מסוים, תדחוף את טענותיך אל מול המראה. |
| לא הבנתי, לשם מה צריך להניח את דעתה של היועצת מיארה? האם כשהחרדים תמכו בחוק הנבצרות וכו', החוקים האלה היו לרוחה?! העיקר זה לחוקק, גם אם זה נופל בבג"ץ, אתה מרוויח זמן וזה הדבר הטוב ביותר שקרה לנו בעשרים השנים האחרונות בנושא הזה. אבל לקחת חלק פעיל בפסטיבל החוקים הזויים, שבאים להיטיב עם דרעי או עם נתניהו שאין בינם לאידישקייט ולא כלום ומטבע הדברים מגדילים את השנאה כלפי הציבור החרדי לממדים מפלצתיים, ובה בעת לשכוח מהתורה?! זו זילות בתורה! ורק הנהגה פושעת למהדרין עם כל הפיציפקעס!! מסוגלת לזה. , אם אתה רוצה פתרון אולטימטיבי לבעיית הגיוס שתעמוד בכל מבחני הבג"ץ,? וכו' זה לפטור את כולם מגיוס חובה, לאמיתו של דבר זה מה שיש לנו היום במדינה, זו הלכה ואין מורין כן, אבל זו המציאות: מי שלא רוצה לשרת, לא משרת. כמובן, שניתן לעשות זאת בהוראת שעה. וכמובן, לתת הטבות מפליגות למשרתים ,ואלה שמשרתים היום לא יסרבו בעתיד לשרת גם כשיפטרו אותם מחובת הגיוס
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 01/04/2024 10:16:50
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 12:56 |
|
| |
היא נולדה אשכנזיה?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 16:31 |
|
| |
| על_הדרך כתב: |  | | היא נולדה אשכנזיה? |
|
כן. אמא שלה לבית דוידוביץ, אבא שלה משפחת בהרב (רובם פולנים או רומנים).
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2024 18:09 |
|
| |
|
|
|
|
|