|
|
| נשלח ב-6/5/2024 23:38 |
|
| |
חיכינו וחיכינו
חיכינו וחיכינו ליד הגדר שחמאס יוציא לנו את החטופים והיינו גם מוכנים לתת להם משהו בתמורה. והם לא הסכימו להחזיר את החטופים, ניסינו בטוב וניסינו ברע, מה לא עשינו שהם יחזירו לנו את החטופים, כעת והאמת שכבר מזמן נגמר לנו האויר רק מעמיקים את הניסיונות שלנו להוציא את החטופים מעזה ואולי מרפיח ואולי ממקומות אחרים.
כל העולם לא ניסה להוציא את החטופים רק מנסים לעצור אותנו, ששה חודשים זה מספיק זמן, וזהו כעת ננסה לבד בעזרת השם.
גם כעת אנו ממתינים שיוציאו את החטופים והם לא עושים זאת.
אזרחי עזה הם בני ערובה של הממשלה שלהם כך שכל תלונה צריך להפנות לצד השני.
בלי להיכנס לוויכוחים, יש לנו תנאי אחד ויחיד לפני שאנו מרימים את הטלפון לנודניק הבא, איפה החטופים? אין תשובה יש ניתוק.
אנו לא אמורים להקשיב לדרישות שלהם הרי לא אנו התחלנו את הסבב הזה ולכן אין לנו מה להקשיב להם, איפה החטופים? אין תשובה - ניתוק טלפונים והתקדמות בלחץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2024 00:37 |
|
| |
ממליץ לכל אדם שפוי לנהוג כמוני מזה שנים רבות, אבל בעיקר בשבעת החדשים האחרונים: א. לא להאמין לשום עובדה משום גורם. גם אם המדווח אמין לגמרי ויודע מכלי ראשון, תמיד חסר מידע מסביב שמשנה את התמונה כולה. ב. בטח שלא להאמין בשום אופן לפרשנויות מכל סוג שהוא, ששוב - גם אם הן מבוססות על עובדות, מה שבספק רב, תמיד, אבל תמיד, חסר לפחות חלק אחד בפאזל (לרוב זה חלק גדול מאד) שמשנה את התמונה כולה וממילא גם את הפרשנות. ג. למי שמתקשה להאמין, פשוט תדפדפו בכותרות כמה ימים/שבועות/חדשים לאחור ותבדקו את ה"עובדות" ואת ה"פרשנות" בעקבותיהן מול המידע שנמצא בידיכם כיום. ד. הכי קל זה לקחת שברי עובדות מלפני תקופה, ולהלביש עליהם פרשנות שמוכיחה מעל לכל ספק כמה שהתיזה שלכם מתאימה גם לאג'נדה שלכם. מספיק רק לחפור קצת מסביב ולגלות שלא היה ולא נברא. יש המגדילים גם להמציא עובדות מהעבר יש מאין כדי "להוכיח" כל מה שיעלה בדעתם. אני נמנע בכוונה מלתת דוגמאות, כל נושא שהוא שקשור למלחמה טוב כדי להוכיח את דבריי, תנסו ותיווכחו. מקווה שהצלחתי לגרום לכמה ימים רגועים יותר - עד כמה שניתן - לכל מאן דבעי ולשומע יונעם. נ.ב. לא מומלץ לבעלי אג'נדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2024 03:54 |
|
| |
יש מקורות מידע נקיים, כמו האתר של עמית סגל בטלגרם. עמית סגל נותן לך את כל מה שאתה צריך לדעת. תבחרו באתרים אמינים שאתם יכולים להבין שמה מה קורה במציאות. שלא לדבר שאין מה לשים לב על הודעות וואטסאפ וטיקטוק. התחילו לפעול ברפיח, ואז, הערב נכנס עם עוד איזה סיכוי דל לעיסקא, האויב כנראה מתעתע בנו.
יש אתרים שמערבבים שמה שמועות (גורמים טוענים..)... ויש מאמרי פרשנות לקויים ומגמתיים, זה נחשב לגיטימי לכתב לערבב תחושות בטן לשידור חדשות שלו מהשטח, איזה בזיון.
בנוסף לזה יש פרשנים שמבלבלים אותך בסיפורים מאחורי הקלעים, במקום לספר מה קורה בשטח .
עמית סגל הוא פרשן מעולה .
יש פרשן חרדי מסוים שרואה שחורות, ולא רואה את המצב לאשורו תוקן על ידי רציף ב- 07/05/2024 04:38:59
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2024 10:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2024 22:42 |
|
| |
אתה באמת חושב שמי שמנהל את המדינה זה ביבי שאתה מצביע לו כל 4 שנים? אני יותר משקיע בשיחות 3-4 פעמים ביום עם מי שמנהל גם ישראל וגם את חמאס ואמריקה ואפילו אפילו את איראן...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2024 10:30 |
|
| |
בקיצור, גם הדיבוק התפקח והתפכח מהאשליה שביבי הוא מר כישלון ולא מר ביטחון. וכמובן, שהכישלון הוא תמיד יתום, ולכן הוא ממליץ לנו להרים את העיניים לשמים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2024 21:08 |
|
| |
אתה יודע כבר מה חושב הרבי מתוא"י ומה חושב יענקי קנייבסקי ועכשיו אתה יודע מה אני חושב? אני ממש לא מסכים עם הדעה שהצגת בשמי, כנראה לא התעדכני מה אני אמור לחשוב
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2024 22:17 |
|
| |
פרשנות, ותו לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2024 01:52 |
|
| |
נתניהו הכי מוכשר בשטח. תתארו לעצמכם שיאיר לפיד היה עכשיו המנהיג... או איזה תמהוני או שמאלני ללא נסיון, או ילד בוגד, איש סודו של לפיד.. יש לנו על מה להודות, ומה לבקש הלאה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2024 02:15 |
|
| |
נתניהו ניסה להיכנס לרפיח,
נכנס קצת.......
ומיד קיבל איום מביידן בצורה הכי מפורשת,
רק עכשיו אני מבין את ההתנהלות של בנימין נתניהו בכל המלחמה,
הוא כל הזמן ניסה להילחם כשאמריקאים קושרים לו את הידיים,
ומונעים מאיתנו לנצח את החמאס.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2024 02:36 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | פרשנות, ותו לא. |
|
תודה. בכל מקרה, התכוונתי למה שכתב כאן רציף. הגדולה של נתניהו או ביידן או איראן לא רלוונטית, אנחנו צריכחם להתפלל לה', זה התפקיד שלנו. הוא ודאי יותר גדול מכולם
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|