בית פורומים בחדרי חרדים

עשר שנים לחלום קטן שלי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2024 09:10 לינק ישיר 
עשר שנים לחלום קטן שלי

עשר שנים חלפו... רציתי לכתוב, עשר שנים חלפו אבל מי סופר?!
אבל במשך עשר שנים, כל שנה אני סופרת מחדש, מתרגשת מהתחלה על כל לומד, על כל כולל שנפתח.
הכל התחיל לפני עשור, רציתי לעשות משהו לכבוד רבי שמעון בר יוחאי. ח"י רוטל היה בשפע מנדיבים בכל העולם.
ובמוצאי לג בעומר לפני 11 שנים קיבלתי החלטה לפתוח כולל בליל לג בעומר. במשך שנה אספתי כסף ממעשרות, היה בידי מספיק ל36 אברכים אממה... אף אחד לא רצה להתחייב בתואנה כי אנשים נוסעים למירון, או נמצאים עם הילדים במדורות ואח"כ מידי מאוחר וכו'. לבסוף אחרי מאמץ הצלחתי בסייעתא דשמיא לשכנע את בני בצפת, אחי בירושלים ועוד בן משפחה בברכפלד.
היה לי כל כך סיפוק שהחלטתי בשנה אח"כ להגיע למאה לומדים, שיתפתי את בני המשפחה וכולם התגייסו.
בשנה השניה כבר היו 5 כוללים ו-120 אברכים, שנה לאחר מכן היו 360, שנה לאחר מכן 720, וכן הלאה.
זכינו שנה שעברה להקים 48 כוללים מחיספין בצפון ועד ירוחם בדרום ועוד 2 כוללים בצרפת.
1830 לומדים התקבצו בליל ל"ג בעומר ולמדו שעתיים בתענית דיבור ולאחר מכן השתתפו בסעודה קטנה לכבוד רבי שמעון בר יוחאי. 
זו יוזמה משפחתית בה משפחתי , ילדיי, הוריי שיחיו, אחיי וחברים שהצטרפו במהלך השנים לסיירת רשב"י שלנו כדי לגייס תרומות כדי להיות שותפים לחלום הקטן שלי להקים יום אחד מערך של 24 אלף לומדים, 
תגידו אמן..
כל תרומה הולכת במלואה ללומדים.
במהלך השנים הרבה מחברי הפורום היו שותפים איתנו ומאוד מקווה שגם השנה תוכלו לקחת חלק ולהיות שותפים.
עלות כל לומד 150 ש"ח + 10 ש"ח השתתפות בסעודה.
ניתן להעביר ביט או פייבוקס 0522574450
לכתוב עבור לימוד ל"ג בעומר.

מי שמעונין בקבלה לפי סעיף 46
ניתן להעביר 
משכן התורה בית שמש
בנק מרכנתיל 17
סניף 725
מספר חשבון 3372

לשלוח לי בפרטי צילום מסך של העברה, כתובת מייל לשליחת קבלה דיגיטלית ומען.

ניתן להעביר גם מארה"ב דרך עמותה שאתם מזדכים במס.

ולכתוב עבור לימוד ל"ג בעומר.
אפשר לשלוח שמות לברכה, כל לומד מקבל שם אחד להתפלל עליו

תודה רבה 

ובימים קשים אלו שצריך להגביר את אור התורה כדי להאיר את החושך בו העם שלנו נמצא מבית ומחוץ
כדאי הוא רבי שמעון שנסמוך עליו בשעת הדחק.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 09:58 לינק ישיר 

בס''ד.............................................................. גם אני הקטן לוקח חלק בזה ב''ה............ ........... בואו נראה לעצמינו ולכולם מה היא עוצמת התורה והפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2024 10:39 לינק ישיר 

וואו. הצלחתם להגיע אשתקד ל-1830 לומדים בעלות של 288.000 ש"ח. זה חתיכת פרויקט. כל הכבוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2024 11:36 לינק ישיר 

תודה לכל מי שתרם, זכות רבי שמעון תעמוד לכם ולבני בנכם עד עולם.
עדין ניתן לתרום יש רשימת המתנה גדולה שך אברכים שרוצים ללמוד
לימוד שלהם והזכות שלכם תודה רבה
תזכו למצוות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עשר שנים לחלום קטן שלי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext