| נשלח ב-28/6/2024 13:27 |
|
| |
האם העימות אתמול זה game changer לבחירות לנשיאות בארצות הברית
האם העימות אתמול זהgame changerלבחירות לנשיאות בארצות הברית
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2024 16:04 |
|
| |
לפי הסקרים לפני העימות כבר נוצר game chcange, ורוב המדינות המתנדנדות הוכרעו לטובת טראמפ, העימות העמיק את הפער.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2024 18:46 |
|
| |
המפלגה הדמוקרטית קוראת לביידן לזוז הצידה ולהעמיד מועמד אחר במקומו. זה לא נראה טוב עבורו. היו משפטים בהם הוא התחיל לדבר, שינה נושא באמצע משפט ולא היה ברור אם הוא יודע מה הוא רוצה לומר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2024 20:58 |
|
| |
היה.איזה פרשן אחד שאמר שיכול להיות שהניצחון של טראמפ יהיה בעוכריו אם ביידן יפרוש כי הוא לא יכול לצפות למועמד יותר חלש מולו
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 29/06/2024 20:58:49
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2024 22:36 |
|
| |
אני לא נוהג להאכיל את הטרול אבל אענה כי בכל זאת הנושא מעניין. יש מספיק זמן עד הבחירות ויש הרבה אפקטים של העימות הזה שיכולים להרוס לטראמפ (לדוגמה, אם ישראל תקרא את המפה ותפתח במלחמה צודקת וראויה בלבנון, שמצד שני תביא לעולם המוני תמונות ai על האכזריות של ישראל והערבים המסכנים וכו וכו)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2024 01:09 |
|
| |
הבנתי
שאם יסלקו את ביידן,
כל מועמד אחר יהיה
מועמד שאין לו הרבה סיכוי,
כי מועמד צריך לקדם ולבנות
וזה לוקח זמן.
יש הערכה מקצועית שלטראמפ יש עכשיו
כ 67
אחוזי הצלחה.
אתם מכירים את זה בחיים,
לרוב, אין הפתעות, ומה שצפוי
יקרה בסוף, כנראה שטראמפ
מנצח.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2024 01:26 |
|
| |
רציף יש להם אופציה עם הרבה פוטנציאל לצרות לטראמפ ואם תיבחר אז גם לנו מישל אובמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/7/2024 06:01 |
|
| |
יש אופציה חוקית בשלב זה להריץ מועמד חדש? המועמדות לא עוברת אוטומטית לבא בתור? כי אם כן זה נראה כמו מהלך מתוכנן ומתוזמן של המפלגה המושחתת
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2024 07:06 |
|
| |
בהכירנו את השמאל הפרוגרסיבי הנאלח והמתועב גם אצלנו, יתכן מאד שהם יבחרו בביידן גם אם יוכיח בעימות וכיוצ"ב שוב ושוב (את מה שניסו בהפקרותם להסתיר עד העימות, וכבר חלק מנסים כבר לטשטש, גם האוילים כאן) שהוא אינו כשיר לחלוטין. והסיבה - אותם מניעים שמניעים כאן את השמאל. ולכן, אלו שצוהלים ושמחים שנצחון טראמפ כבר בכיס הרפובליקנים, הייתי מציע להם לנקוט בזהירות כי לשמאל הפרוגרסיבי אין הגיון רציונלי, הכל הפוך הכל מושחת ורקוב ובעיקר רדוד להחריד.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2024 20:47 |
|
| |
הרוב בוחרים כיום לפי אג'נדה לא לפי בן אדם. אצלנו למשל האג'נדה של השמאל זה רק לא ביבי. ממש לא מעניין אותם אם לפיד / בנץ / בנט / אייזנקוט מתאימים. כנ"ל בארה"ב האג'נדה שלהם זה רק לא טראמפ וממש לא משנה אם ביידן כשיר או לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2024 22:49 |
|
| |
ברור שיש את הבייס של כל מפלגה, אבל גם יש הרבה אנשים מתנדנדים, או אנשים אידאלוגיים אבל לא בכל מחיר, ופשוט יישארו בבית. בפרט שלפחות בעיניי, האג'נדה הפציפיסטית של אובמה וביידן נתפסת דבר ראשון כמסוכנת - ללא קשר לשאלה מי המסכן ומי סובל ולמה - העולם נעשה פשוט מסוכן למחייה, וההתנהגות שחהם מנציחה הרג ומלחמות (שמתם לב כמה מלחמות נגמרו בתקופת טראמפ? כמה הסכמי שלום הבשילו ו/או התרחשו בתקופתו? דברים שלא האמינו על צפון קוראה, הסכמי אברהם, מלחמות קוסובו וסרביה ועוד ועוד). אנשים מניחים בצד את השאלה של ערכי ימין ושמאל ואומרים, הצעד הזה הוא מסוכן. זה לדעתי מה שמכריע אצל הרבה אנשים. יש גם סיכוי לא מבוטל, שהתנודות הפוליטיות קשורות לדברים אחרים והתקשורת בארה"ב מנסה להציג את זה כאילו הכל קרה בגלל איזה משפט בעימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 01:46 |
|
| |
בינתיים לא נראה שביידן פורש. אכן, מישל אובמה היא מועמדת לא רצויה לנו, יש שורה של מועמדים, ספק גדול אם יבחרו בה. יש את מושל קליפורניה שהוא מתאים. זה טוב לעולם מועמד שפוי. יחי טראמפ המלך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 01:54 |
|
| |
האמת היא שיתכן וביידן יפרוש. זה חוקי. זה לא משתלם להם. לאף מחליף של ביידן אין סיכוי מול טראמפ, למישל אובמה יש סיכוי מסוים לנצח את טראמפ, מצד שני יש ספק אם יבחרו בה בתור מועמדת. בינתיים טראמפ עלה בסקרים ביומיים האחרונים ב 2 או 3 אחוז. העימות הבא הוא בעוד כחודשיים, נראה לי שבעוד כחודשיים ביידן כבר לא יוחלף. ביידן יכול ללכת רק אם הוא יסכים, אשתו לא מרשה לו ללכת :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 10:23 |
|
| |
יש כמה קשיים בירוקרטיים בפרישה של ביידן: 1. הוא מאוד רוצה לפרוש, אבל הוא לא כשיר לקבל החלטה כזו. 2. קשה לצפות מאדם במצבו, שיקום וילך. 3. מאוד לא מנומס לבקש מאדם בגילו לפנות את כיסאו לאדם צעיר. על "והדרת פני זקן" שמעת?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 11:22 |
|
| |
ישנם כמה מדינות בארה"ב, בהן כבר לא ניתן להחליף מועמד. ביניהן ויסקונסין ווירג'יניה, מדינות מתנדנדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 13:01 |
|
| |
הוא זקן מידי מכדי לפרוש.. להיות נשיא ארה"ב זה דבר די קל, לפרוש מצריך לוגיסטיקה.
|
|
|
|
|