| נשלח ב-9/7/2024 00:02 |
|
| |
מעניין
דבר שלא נשמע מעולם לפחות לי עד כען
לך תוכיח
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2024 14:15 |
|
| |
מידיעה אישית וברורה, לא הופקדה שום צוואה אצל הרב וואזנר ! שמעתי במפורש מאחד הנכדים שלו, ביום שנפטר הרבי מויז'ניץ, הוא אמר לסבו, עוד מעט הם יבואו לבקש את הצוואה שהופקדה כאן, כי ככה מספרים ברחוב, והרב ואזנר ענהו, לא הפקידו אצלי שום צוואה,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2024 12:49 |
|
| |
מצדיק אלימות בק"ן תרוצים
אם צעקו לעבר אדמורם מילות גנאי, זה מצדיק אלימות? וואללה אני מאוד מעריך ומוכיר את גדלותי בעיקר בתורת החסידות, באם תצעק לעברי מילות גנאי נראה לך שמותר לי להכות או לנהוג באלימות? או מותר לחברי תלמידי לנהוג באלימות?
| איש_חשוב כתב: |  | מבלי לתמוך בכת הזאת, כדאי שתדייק, הם צעקו לעבר האדמור דברי גנאי, עבודה זרה וכאלה. "מכים ללא רחם יהודים פשוטים דת"ל".. נו באמת.
לא מכיר חסידים שלא היו מכים עד זוב דם את מי שיבייש את האדמור שלהם, ויודע מה? גם ליטאים וספרדים מכירים את המלאכה הזאת בימינו. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2024 15:44 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | אם צעקו לעבר אדמורם מילות גנאי, זה מצדיק אלימות? וואללה אני מאוד מעריך ומוכיר את גדלותי בעיקר בתורת החסידות, באם תצעק לעברי מילות גנאי נראה לך שמותר לי להכות או לנהוג באלימות? או מותר לחברי תלמידי לנהוג באלימות?
|
|
אני לא מאמין שבאמת פספסת את מה שכתבתי על כך שיהודי חרדי אמור להבליג על כבודו של עצמו. נראה שסתם בא לך להתעלם מכך. ואם אתה ממש מחשיב את עצמך כאדמור או רב, אולי תלמד מסילת ישרים על ענווה רק אחרים יכולים לומר עליך האם אתה מספיק גדול שצריך לשמור על כבודך, יהללך זר וכו'.
|
|
|
|
|