בית פורומים בחדרי חרדים

יש מישהו שעדיין מאמין לדמוקרטים בארה"ב?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/8/2024 23:29 לינק ישיר 

נתון מדהים בסקר סייאנה, המכון הנחשב בארה"ב : בקרב יהודי ניו יורק, לראשונה טראמפ מוביל .

עמית סגל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2024 23:40 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
כנראה שלא הובנתי, כוונתי הייתה שהסקרים הם סתם בלוף - לפחות ככה זה בישראל, הם סתם בזבוז זמן למשאלות לב. בבחירות הקודמות היה מה שהיה, זה לא ממש מעניין אותי כעת. בבחירות העתידיות יהיה משהו שאני לא יודע מה הוא, ולכן קשה לי לראות את החזון המאוד ברור שלך (אתה מסתמך על הנתונים מהעבר, לדעתי הם לא שווים הרבה). מאידך, אם החזון שלך ברור לך וזה מה שאתה רוצה שיהיה, תפתח שמפניה. זה מה שכתבתי. לגבי רפובליקני נגד טראמפ, לא הבנתי מה הכוונה, גם אני רוצה שנרנדרה מודי יהיה ראש ממשלת ישראל...

תוקן על ידי הדיבוק ב- 06/08/2024 20:14:52

אני לא פותח שמפניה כי אני לא סומך על הסקרים כמנבאים מה יהיה בעוד כ3 חודשים. אבל אני סומך עליהם כמייצגים תמונת מצב עכשיו ברגע זה. והסקרים כולם ללא יוצא מהכלל אומרים שטראמפ אינו פופולרי אפילו במפלגתו. מעבר לזה שבבחירות הפנימיות כ15 עד 20 אחוז הצביעו נגדו אפילו כשניקי היילי פרשה. זה מצביע על אי הפופולריות שלו גם במפלגתו. לא הבנתי מה לא מובן. אם היה כמעט כל מועמד אחר הייתי מצביע עבורו אבל לטראמפ אני לא אצביע. אני גם לא אצביע להאריס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 09:51 לינק ישיר 

אם אתה חושב שטראמפ לא פופולרי וגם אתה לא אוהב את טראמפ, אז תהיה שמח. אם יש לך בעיה עם האריס זה כבר משהו אחר... (אם היה מתמודד נוסף זו שאלה תיאורטית, כל עוד זה לא קורה זה לא רלוונטי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 18:17 לינק ישיר 

ניין טעג, מה זו ההמלצה להיות שמח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 19:28 לינק ישיר 

משכנס אב "ממעטים" בשמחה.

עדיין יש מקום לשמחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 19:35 לינק ישיר 

אבי גרינצייג כתב היום
בקו עיתונות ; יש דאגה מעלייתה של קמלה האריס בסקרים,
עדיין סביר יותר להניח
שטראמפ ינצח .
טראמפ עומד במצב סביר למדי .
המצב שלו בסקרים עשוי להצביע שטראמפ צועד לקראת ניצחון . נכון לעכשיו יש עדיין אופטימיות זהירה שטראמפ יקח . ערכתי את דברי גרינצייג .

תוקן על ידי רציף ב- 07/08/2024 19:41:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 20:20 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
ניין טעג, מה זו ההמלצה להיות שמח?
כתבתי שתהיה שמח על זה שכמראה טראמפ לא ייבחר. סייגתי לאחר מכן, שאם גם את האריס אתה לא אוהב, אז בכל מצב אין לסקרים/תוצאות איך לשמח/להעציב אותך. אז אולי תעשה מה שמציע רציף ותהיה עצוב עד שבוע הבא ביום חמישי, ואחר כך תהיה מבסוט ל5 שנים כי אין לך מה להפסיד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 20:30 לינק ישיר 

אמת, המצב בעייתי בעיקר לארץ הקודש. לשמוח אין מקום. גם לא ב9ת הימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2024 21:59 לינק ישיר 

רציף כתב:
אבי גרינצייג כתב היום
בקו עיתונות ; יש דאגה מעלייתה של קמלה האריס בסקרים,
עדיין סביר יותר להניח
שטראמפ ינצח .
טראמפ עומד במצב סביר למדי .
המצב שלו בסקרים עשוי להצביע שטראמפ צועד לקראת ניצחון . נכון לעכשיו יש עדיין אופטימיות זהירה שטראמפ יקח . ערכתי את דברי גרינצייג .

תוקן על ידי רציף ב- 07/08/2024 19:41:25

יש סיפור בדרך שיחה, שהסטייפלר לא הביע צער כשאיזה שונא דת נהיה ראש ממשלה, כי כשהוא בראש אז ליבו ביד ה' ככתוב "לב מלכים ושרים ביד ה'". (מופיע שם ששאלו אותו שגם אם לא היה נבחר הוא עדיין היה איש מכובד, וגם לב השרים ביד ה' - אבל אינני זוכר את תשובתו. בכל מקרה בפוליטיקה האמריקאית מי שלא נבחר לא תמיד נשאר בגדר "שר")

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש מישהו שעדיין מאמין לדמוקרטים בארה"ב?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.