בית פורומים בחדרי חרדים

האריס מול טראמפ, איפה זה אוחז ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/9/2024 20:28 לינק ישיר 

muki28 כתב:
גם אז לא נדע כמה זיוף וכמה אמיתי
נכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2024 21:03 לינק ישיר 

במודל של נייט סילבר הבחירות שוב מוגדרות במצב שוויון, אחרי שטראמפ ירד מ-60 אחוזים סיכוי לזכייה. האריס שיפרה את מצבה עד אמצע אוגוסט, טראמפ זינק מאמצע אוגוסט עד השבוע שעבר וכעת, בין היתר בהשפעת העימות, האריס מתחזקת. הסיכויים כרגע: טראמפ 59.6, האריס 40.1 . עמית סגל

תוקן על ידי רציף ב- 15/09/2024 21:04:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2024 23:54 לינק ישיר 

נסיון התנקשות בטראמפ . זה היה ליד הבניין בו שהה הנשיא . ב"ה טראמפ בסדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2024 01:03 לינק ישיר 

כשהדמוקרטים מנסים כל הזמן לרצוח את טראמפ, סימן שמצבו טוב בבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2024 01:12 לינק ישיר 

כמה עולה לו לפברק התנקשות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2024 06:52 לינק ישיר 

תשאל את רבין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2024 12:29 לינק ישיר 

עצם_הענין כתב:
כמה עולה לו לפברק התנקשות?
אתה מכיר אדם שפוי בן 60 שיסכים ללכת לכלא לכל שארית חייו עבור כסף? אבל יפה הנסיון של הבוטים השמאלנים להלביש על טראמפ את ניסיונות החיסול הכושלים. גם כשחלילה זה יצליח הבוטים יטענו שהוא הזמין את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2024 21:27 לינק ישיר 

אתמול פורסם סקר (בעצם שישה סקרים) של מכון הסקרים החביב עלי, קולג' אמרסון, בשש מדינות המפתח: אריזונה, ג'ורג'יה, ויסקונסין, מישיגן, נבדה ופנסילבניה. בסקרים האלה קיבלה האריס יותר קולות מטראמפ במישיגן, ובכל שאר החמש קיבל טראמפ יותר קולות מהאריס. ברור שאם אלה תהיינה תוצאות הבחירות טראמפ ינצח בקלי קלות. אבל כפי שמיד אראה, המסר העיקרי של ששת הסקרים האלה הוא שבכל(!) אחת משש המדינות, המצב כמעט מאוזן לגמרי. עובדה זו מחזקת את חישוב הסיכויים שלי, שנערך בהנחה שבכל אחת משש המדינות הסיכויים הם 50:50, כשבכל שאר המדינות באמריקה מי שניצח בבחירות 2020 ינצח גם בבחירות הנוכחיות. כפי שכבר הראיתי כאן, חישוב זה מוביל לסיכויים של 39:61 לטובת טראמפ – סיכויים שבעצם ממש לא רחוקים מחצי חצי. אבל לפני שאני מראה את התוצאות אני רוצה להדגיש דבר אחד: זה בכלל הפלא של הסטטיסטיקה שאפשר על סמך מדגם של 900 מצביעים שנבחרו באקראי להעריך מה יצביעו מיליוני המצביעים האחרים. ולפלא הזה יש מגבלה והיא סטיית התקן של המדגם, המבטאת את מידת אי הוודאות בקשר לתוצאות באוכלוסיה כולה. גם הסוקר הטוב ביותר בעולם לא יכול להתחמק מהמגבלה הזאת, ולדעת בדיוק(!) מה יצביעו מיליוני בוחרים על סמך מדגם של 900 מהם. סטיית התקן של ההפרש בין שני מועמדים במדגם של 900 בוחרים - שזה בערך גודל המדגמים שלקח קולג' אמרסון בכל אחת מהמדינות - היא של 30 בוחרים (פשוט שורש מ-900). המשמעות של סטיית התקן הזאת היא שכשההפרש בין בוחרי טראמפ לבוחרי האריס בסקר שנערך בויסקונסין היה 11, כלומר בערך שליש מסטיית התקן, הסיכויים בויסקונסין הם 36:64 לטובת טראמפ, שזה ממש לא רחוק מחצי חצי. והנה התוצאות בשש המדינות האלה: באריזונה: שישה יותר לטרמאפ. בג'ורג'יה: עשרים וחמישה יותר לטראמפ. בויסקונסין, כאמור, אחד עשר יותר לטראמפ. במישיגן: שלושה עשר יותר להאריס. בנבדה: שישה יותר לטראמפ. בפנסילבניה: שמונה יותר לטראמפ. ההפרשים האלה הם פשוט כלום! אף אחד מהם לא מגיע לסטיית התקן של הסקר. ההפרש הכי גדול הוא בג'ורג'יה, 25 יותר לטראמפ מתוך 975 נסקרים, שזה 0.8 סטיות תקן, והסיכויים הם 21:79 לטובת טראמפ. קצת יותר רחוק מחצי חצי, אבל עדיין לא באופן משמעותי. ולמי שבכל זאת רוצה שאני אתן את ג'ורג'יה לטראמפ ואחשב את הסיכויים בהנחה של חצי חצי בכל שאר החמש: בהנחה זו הסיכויים הם 22:78 לטובת טראמפ. (בלי שום קשר לכך שבסקר קיבלנו 21:79 לטראמפ במישיגן). אני אוהב את הסקרים האלה של קולג' אמרסון בגלל שמוצגים בהם המספרים עצמם, וגם בגלל שהנסקרים נשאלים גם מה הם הצביעו בבחירות 2020. והנה הסיכום של הסקרים שנערכו בשש המדינות: בבחירות 2020 הצביעו לביידן 2,555 נסקרים, שמתוכם 2,339 מתכוונים להצביע להאריס, ו-143 לטראמפ. השאר יצביעו למועמדים אחרים או טרם החליטו. בבחירות 2020 הצביעו לטראמפ 2,494 נסקרים, שמתוכם 2,348 מתכוונים להצביע לטראמפ, ו-95 להאריס. השאר יצביעו למועמדים אחרים או טרם החליטו. ברור שמצביעיו של טראמפ יותר נאמנים לו, ושפחות מהם עוברים להאריס משעוברים מביידן לטראמפ. אבל טעה בגדול(!) אחד המגיבים שכתב לי שאין אדם אחד שהצביע לטראמפ ב-2020 ויעבור להצביע עכשיו להאריס. מהנתונים האלה מסתבר שבערך 4% ממצביעיו של טראמפ ב-2020 מתכוונים להצביע להאריס, מה שאומר שבכל אמריקה יש מיליונים ממצביעיו של טראמפ ב-2020 שיצביעו עכשיו להאריס. מיליונים! ובשורה התחתונה, צדקו אנשי קולג' אמרסון שבכותרת של סיכום הסקרים האלה שלהם כתבו שטראמפ והאריס נעולים במרוץ צמוד לנשיאות. סיכויים של 39:61 לטובת טראמפ מצביעים על מרוץ צמוד בהחלט. לפני בחירות 2016 העריך מנתח הסקרים נייט סילבר שסיכוייה של קלינטון הם 71%, והעלה את חמתם של השמאלנים שהיו בטוחים שהסיכויים שלה הרבה יותר טובים, והעדיפו את ההערכה של הניו יורק טיימס שהיתה שסיכוייה לנצח הם 85%. והיא הפסידה! בכל זאת 39:61 לטובת טראמפ זה יותר טוב מ-39:61 לטובת האריס, ויש לי הרגשה טובה. אלא שאני חושש שהיא מסתמכת יותר על הרהורי ליבי מאשר על המציאות. נקוה שהפעם ההרגשה שלי תוכח כמוצדקת. אודי פרלסמן - פייסבוק . בקיצור, הוא אומר שהכל צמוד, אם כי בסקר הנ"ל טראמפ מנצח . ראיתי גם כתבה באתר 12 שהרבה ערבים לא יצביעו להאריס, לדעתם האריס היא פחות מדי תומכת בטרור הערבי .

תוקן על ידי רציף ב- 21/09/2024 21:29:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2024 04:56 לינק ישיר 

שלא נדע www.kikar.co.il/world-news/sk83vt

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2024 16:00 לינק ישיר 

עמית סגל בסקר נוסף ; תיקו . סקר נוסף מעיד על המירוץ עוצר הנשימה לבית הלבן: לפי אמרסון האריס מובילה בשלוש מדינות מפתח באחוז אחד, טראמפ מוביל בשלוש מדינות באחוז עד שניים ותיקו במדינה השביעית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2024 16:05 לינק ישיר 

עוד סקר נחמד באדיבות עמית סגל ; סקר ניו יורק טיימס וסיינה עם חדשות מצוינות לטראמפ: מוביל בפער משמעותי באריזונה וג׳ורג׳יה, חזר להוביל בצפון קרוליינה. אם זה המצב כל הבחירות יוכרעו על אלקטור בודד בנברסקה (יש קרב פוליטי ענק אם הצבעתו תצורף לשאר המדינה ואז יהפוך מדמוקרטי לרפובליקני). יותר מטריד מבחינת האריס: בסקר בחודש שעבר היא הובילה בשתיים מהמדינות האלה . עמית סגל . (נראה לי שלוקח לאמריקאים זמן לקלוט שהאריס היא אפס, ולהתנער מהחיוך שלה . רציף) נמשיך בתפילות

תוקן על ידי רציף ב- 23/09/2024 16:09:31

תוקן על ידי רציף ב- 23/09/2024 16:10:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2024 18:02 לינק ישיר 

לא קשור בנברסקה. אם היא לוקחת את נבדה.מה שהסקרים מראים יתרון קל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2024 23:30 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לא קשור בנברסקה. אם היא לוקחת את נבדה.מה שהסקרים מראים יתרון קל.
צטטתי את עמית סגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 04:10 לינק ישיר 

אז מה? מה שהוא אמר אינו נכון לפחות לפי הסקרים העכשוויים. אם טראמפ ינצח בנבדה, אז נברסקה תהיה המכרעת, אבל כבר הודיע הסנטור המכריע שלא יצביע בעד וזה די יורד מהפרק לעת עתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 21:03 לינק ישיר 
עצם_הענין

לפי סקר חדש שפורסם הערב (ג') ברויטרס עולה כי 47 אחוזים מהאמריקנים תומכים בהאריס לעומת 40 אחוזים שתומכים בטראמפ.

תוקן על ידי עצם_הענין ב- 24/09/2024 21:03:03

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האריס מול טראמפ, איפה זה אוחז ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.