אז מה? מה שהוא אמר אינו נכון לפחות לפי הסקרים העכשוויים.
אם טראמפ ינצח בנבדה, אז נברסקה תהיה המכרעת, אבל כבר הודיע הסנטור המכריע שלא יצביע בעד וזה די יורד מהפרק לעת עתה.
"שלא יצביע בעד" בעד מה ?
הסבר בבקשה מה קורה בנברסקה, יש רק סנטור אחד שמכריע שמה ?
נשלח ב-25/9/2024 00:24
רוב המדינות חוקקו חוק שהמנצח לוקח הכל. חוץ מנברסקה ומיין.
שם חילקו את המדינה לשנים וחלק אחד יש בו רוב דמוקרטי והחלק השני רוב רפובליקני.
טראמפ רוצה שישנו את החוק שהמנצח לוקח את שני האלקטורטים וממילא יהיה תיקו, 269 להאריס ו269 לו.
אבל כדי לשנות את החוק צריך שני שליש מחבר המחוקקים ושלושה רפובליקנים לא מוכנים לשנות את החוק בשלב הזה (בעקבות דעתו של סנטור רפובליקני חשוב בנברסקה) וממילא אם האריס מנצחת בפנסילבניה, מישיגן וויסקונסין, יש לה 270 והיא הנשיאה.
נשלח ב-26/9/2024 11:56
בתחושה שלי, הלא טובה, אפשר כבר להכין הספד לטראמפ
נשלח ב-26/9/2024 15:28
למה? זה תיקו כרגע.
נשלח ב-26/9/2024 15:38
קלעפער כתב:
למה? זה תיקו כרגע.
אם הניצחון לא מובהק לטרמפ, אני סומך על החברים שלך שיצליחו להטות את התוצאות לכיוון הנכון בצירוף של כמה "טעויות"...
נשלח ב-26/9/2024 18:21
אני סומך על הקב"ה שיסלק את טראמפ אחת ולתמיד...
אגב, לפי טראמפ ה"חברים" שלי יודעים לזייף מליוני קולות, אפילו בקליפורניה הוא אמור לנצח, אז מה יועיל ניצחון מובהק?
נשלח ב-26/9/2024 18:21
יוחנןש כתב:
בתחושה שלי, הלא טובה, אפשר כבר להכין הספד לטראמפ
ממש אי אפשר לדעת מה יהיה. כל קול קובע
נשלח ב-26/9/2024 18:23
קלעפער כתב:
אני סומך על הקב"ה שיסלק את טראמפ אחת ולתמיד...
אגב, לפי טראמפ ה"חברים" שלי יודעים לזייף מליוני קולות, אפילו בקליפורניה הוא אמור לנצח, אז מה יועיל ניצחון מובהק?
מה רע לך עם טראמפ ?
נשלח ב-26/9/2024 21:09
כמה זמן יש לך?
ניקח כמה נקודות. הוא נוכל. הוא לא קונסרבטיבי כלכלית. הוא פישל בגדול בקורונה. הוא ניסה לגנוב בחירות. הוא נפגש עם נאצים מכחישי שואה ולא התנצל על כך. הוא מנסה להטיל את האשמה על הכישלון שלו הצפוי על היהודים.
וזה רק חלק.
יואב קרני, וושינגטון26.09.2024
אל תאמינו
הסקרים בארה"ב מוסיפים להיות לא יותר מהשתקפויות של רגע נתון, והם ראויים לספקות ניכרים . אבל אנחנו נמצאים רק 40 יום לפני סוף עונת הבחירות (ההצבעה כבר התחילה בשורה של מדינות, בדואר ובקלפיות מיוחדות), וקשה לוותר על עיון בסקרים .
מדדי הסקרים (המופיעים ב"ניו יורק טיימס" ובשורה של אתרי רשת) מעמידים את קמלה האריס ביתרון של 3% ופחות בזירה הארצית. אבל זירה זו חשובה פחות ממדינות המפתח, שבהן מתנהלת התמודדות צמודה. בשבע מדינות מפתח, ההפרשים כה זעירים עד שאין מנוס מלחשוב אותם לתיקו סטטיסטי .
סקרים של מכונים בולטים נחלקו השבוע. בעוד ש-Ipsos ו-YouGov מעמידים את האריס ביתרון של 5% עד 7%, הסקרים של סי.אן.אן ושל אוניברסיטת קוויניפאק (שיש לה רקורד מכובד) מראים שוויון.
Ad
בשוקי ההימורים (PolyMart) יתרונה של האריס מן השבוע שעבר נמחק כמעט לחלוטין, ועומד עכשיו על 1% בלבד. אין כל סיבה להניח שיש לנו קצה קצהו של מושג מה יקרה .
גלובס
תוקן על ידי רציף ב- 30/09/2024 06:05:17
נשלח ב-30/9/2024 21:49
לפי RCP טראמפ עבר להובלה זעירה בפנסילווניה.
נשלח ב-10/10/2024 16:52
סקר אמרסון במדינות המפתח: טראמפ מוביל בשיעור זעיר במדינות מפתח, תיקו במישיגן ובויסקונסין . האריס מובילה בשיעור זעיר בנבאדה . הכל בטווח הטעות הסטטיסטי .
עמית סגל