בית פורומים בחדרי חרדים

האריס מול טראמפ, איפה זה אוחז ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2024 23:50 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אז מה? מה שהוא אמר אינו נכון לפחות לפי הסקרים העכשוויים. אם טראמפ ינצח בנבדה, אז נברסקה תהיה המכרעת, אבל כבר הודיע הסנטור המכריע שלא יצביע בעד וזה די יורד מהפרק לעת עתה.
"שלא יצביע בעד" בעד מה ? הסבר בבקשה מה קורה בנברסקה, יש רק סנטור אחד שמכריע שמה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 00:24 לינק ישיר 

רוב המדינות חוקקו חוק שהמנצח לוקח הכל. חוץ מנברסקה ומיין. שם חילקו את המדינה לשנים וחלק אחד יש בו רוב דמוקרטי והחלק השני רוב רפובליקני. טראמפ רוצה שישנו את החוק שהמנצח לוקח את שני האלקטורטים וממילא יהיה תיקו, 269 להאריס ו269 לו. אבל כדי לשנות את החוק צריך שני שליש מחבר המחוקקים ושלושה רפובליקנים לא מוכנים לשנות את החוק בשלב הזה (בעקבות דעתו של סנטור רפובליקני חשוב בנברסקה) וממילא אם האריס מנצחת בפנסילבניה, מישיגן וויסקונסין, יש לה 270 והיא הנשיאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 11:56 לינק ישיר 

בתחושה שלי, הלא טובה, אפשר כבר להכין הספד לטראמפ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 15:28 לינק ישיר 

למה? זה תיקו כרגע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 15:38 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
למה? זה תיקו כרגע.

אם הניצחון לא מובהק לטרמפ, אני סומך על החברים שלך שיצליחו להטות את התוצאות לכיוון הנכון בצירוף של כמה "טעויות"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 18:21 לינק ישיר 

אני סומך על הקב"ה שיסלק את טראמפ אחת ולתמיד... אגב, לפי טראמפ ה"חברים" שלי יודעים לזייף מליוני קולות, אפילו בקליפורניה הוא אמור לנצח, אז מה יועיל ניצחון מובהק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 18:21 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:
בתחושה שלי, הלא טובה, אפשר כבר להכין הספד לטראמפ
ממש אי אפשר לדעת מה יהיה. כל קול קובע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 18:23 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אני סומך על הקב"ה שיסלק את טראמפ אחת ולתמיד... אגב, לפי טראמפ ה"חברים" שלי יודעים לזייף מליוני קולות, אפילו בקליפורניה הוא אמור לנצח, אז מה יועיל ניצחון מובהק?
מה רע לך עם טראמפ ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 21:09 לינק ישיר 

כמה זמן יש לך? ניקח כמה נקודות. הוא נוכל. הוא לא קונסרבטיבי כלכלית. הוא פישל בגדול בקורונה. הוא ניסה לגנוב בחירות. הוא נפגש עם נאצים מכחישי שואה ולא התנצל על כך. הוא מנסה להטיל את האשמה על הכישלון שלו הצפוי על היהודים. וזה רק חלק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 21:57 לינק ישיר 

אתה נשמע קצת Leftist lunatic

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 22:24 לינק ישיר 

הלינק לא נפתח. אתה שומע קולות? כי רק כתבתי, לא השמעתי קול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2024 22:13 לינק ישיר 
נייט סילבר התהפך לגמרי. נותן כ60 אחוז ניצחון להאריס

Chance of winning 8; Harris: 58% (new high) 7; Trump: 42% Electoral Votes 8; Harris: 284 2; 7; Trump: 254 —— Swing States: chance of winning Michigan - 9; Harris 68-32% Wisconsin - 9; Harris 62-38% Pennsylvania - 9; Harris 62-38% Nevada - 9; Harris 59-41% North Carolina - 8; Trump 58-42% Arizona - 8; Trump 64-36% Georgia - 8; Trump

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2024 05:53 לינק ישיר 

יואב קרני, וושינגטון26.09.2024 אל תאמינו הסקרים בארה"ב מוסיפים להיות לא יותר מהשתקפויות של רגע נתון, והם ראויים לספקות ניכרים . אבל אנחנו נמצאים רק 40 יום לפני סוף עונת הבחירות (ההצבעה כבר התחילה בשורה של מדינות, בדואר ובקלפיות מיוחדות), וקשה לוותר על עיון בסקרים . מדדי הסקרים (המופיעים ב"ניו יורק טיימס" ובשורה של אתרי רשת) מעמידים את קמלה האריס ביתרון של 3% ופחות בזירה הארצית. אבל זירה זו חשובה פחות ממדינות המפתח, שבהן מתנהלת התמודדות צמודה. בשבע מדינות מפתח, ההפרשים כה זעירים עד שאין מנוס מלחשוב אותם לתיקו סטטיסטי . סקרים של מכונים בולטים נחלקו השבוע. בעוד ש-Ipsos ו-YouGov מעמידים את האריס ביתרון של 5% עד 7%, הסקרים של סי.אן.אן ושל אוניברסיטת קוויניפאק (שיש לה רקורד מכובד) מראים שוויון. Ad בשוקי ההימורים (PolyMart) יתרונה של האריס מן השבוע שעבר נמחק כמעט לחלוטין, ועומד עכשיו על 1% בלבד. אין כל סיבה להניח שיש לנו קצה קצהו של מושג מה יקרה . גלובס

תוקן על ידי רציף ב- 30/09/2024 06:05:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2024 21:49 לינק ישיר 

לפי RCP טראמפ עבר להובלה זעירה בפנסילווניה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2024 16:52 לינק ישיר 

סקר אמרסון במדינות המפתח: טראמפ מוביל בשיעור זעיר במדינות מפתח, תיקו במישיגן ובויסקונסין . האריס מובילה בשיעור זעיר בנבאדה . הכל בטווח הטעות הסטטיסטי . עמית סגל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האריס מול טראמפ, איפה זה אוחז ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.