בית פורומים בחדרי חרדים

האריס מול טראמפ, איפה זה אוחז ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2024 16:35 לינק ישיר 

שורת סקרים בארה״ב מלמדים לכאורה על צמצום משמעותי בהובלה של האריס ב-NBC מהובלה של חמישה אחוז כעת המצב הוא שוויון . ב-CBS מהובלה של 6 אחוז כעת 2 אחוז להאריס . עמית סגל . הפרשן חנוך בן חיים מ"המודיע" מפרשן שיש סיכויים יפים שטראמפ מנצח, זה גם תלוי במה שיקרה בימים הקרובים, מה שקורה עכשיו בישראל (והסופה בפלורידה) עוזר לטראמפ, הדמוקרטים במתח . מה שיתחדש בימים הקרובים - עשוי להשפיע . נמשיך לפעול ולהפעיל, ונתפלל חזק !

תוקן על ידי רציף ב- 13/10/2024 17:00:05

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2024 22:23 לינק ישיר 

https://mobile.srugim.co.il/article/1050181?dicbo=v2-8goTq4u ממה הם כל כך מפחדים? יש סיכוי שהם יודעים משהו שלא כל הסוקרים יודעים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2024 22:31 לינק ישיר 

טראמפ מוביל בשני אחוז במדינות המפתח ! . ! . ! . עמית סגל . וכן יהי רצון ונאמר אמן !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/10/2024 23:09 לינק ישיר 

בדיוק שלושה שבועות לבחירות בארה״ב, ואחרי סחף משמעותי לטראמפ בסוכנויות ההימורים וסחף קל בסקרים במדינות המפתח - אצל נייט סילבר שוויון מוחלט בסיכויי שני המועמדים . עמית סגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2024 22:30 לינק ישיר 

הסנאטור ברני סנדרס ל-CNN מעריך שהאריס תהיה פתוחה לקבל את הצעתו לאמברגו נשק כולל על ישראל בשל המלחמה בעזה . עמית סגל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2024 00:39 לינק ישיר 

אצל נייט סילבר לראשונה זה זמן רב - טראמפ חוזר להוביל בסיכויים להיבחר בעוד 19 יום . עמית סגל . טראמפ בעליה . יש עשר אחוז מצביעים שעדיין לא החליטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2024 03:06 לינק ישיר 

בעוד 15 יום. לא 19.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2024 09:51 לינק ישיר 

תודה על העדכון, פחות 4 ימים למלכות הרשעה לעשות נזקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2024 13:10 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
בעוד 15 יום. לא 19.
זה קטע ישן שהכנסתי באיחור . עושה רושם שטראמפ מנצח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2024 00:47 לינק ישיר 

סקר רדפילד: טראמפ השווה את התוצאה במדינות המפתח פנסילבניה ומישיגן, עבר להובלה בצפון קרוליינה ונבאדה . עמית סגל . מועדים לשמחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2024 01:19 לינק ישיר 

ווישפול תהינקינג בלעז

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2024 01:30 לינק ישיר 
אודי פרלסמן מהפייסבוק נותן 70 אחוז סיכוי לטראמפ

אז אחרי שכתבתי כאן שלשום שאני מעריך שהסיכויים בבחירות באמריקה הם 30:70 לטובת טראמפ, כתב לי המגיב נדי פעמוני: "נייט סילבר [מנתח הסקרים הידוע ביותר באמריקה] שרואה בדיוק את אותם סקרים שאתה רואה העריך שלשום את הסיכויים 53:47 לטראמפ." כלומר, למה מי אתה שתחלוק על דעתו של מומחה שכזה? אבל זה בדיוק הסיפור של עצומת התמיכה בסרבנים שעליה חתמו כל כך הרבה אלופים לשעבר, שאי אפשר להבין איך הם יכולים להגיד שנתניהו אשם בכך שהסרבנים(!) גורמים ל"פגיעה אנושה בביטחון ישראל". בדיוק(!) כמו שנתניהו אשם בכך שאנשי הפרקליטות תפרו לו את התיקים הכוזבים שהתרסקו בבית המשפט, ובדיוק(!) כמו שרבין אשם בכך שיגאל עמיר ירה בו. טמטום מעורר תדהמה שההסבר היחיד שניתן לתת לו הוא העדר מוחלט של אומץ(!) להפגין יכולת חשיבה עצמאית, ולצאת משורות העדר. ואילו אני רואה לאיפה הולך העדר, ובאופן אוטומטי הולך בכיוון ההפוך. ובסיפור של הערכת הסיכויים לניצחונו של טראמפ: בעוד שכולם מתבססים על תוצאות הסקרים כשלעצמן, אני מתבסס על התזוזה מהבחירות הקודמות שמתבטאת בסקרים. בתמונה המוצגת כאן ניתן לראות באדום את האחוז של בוחרי ביידן בבחירות 2020 המתכוונים להצביע עכשיו לטראמפ, ובכחול את האחוז של בוחרי טראמפ בבחירות הקודמות המתכוונים להצביע עכשיו להאריס. בכל אחת משמונה המדינות שנסקרו, יש תזוזה נטו בכיוונו של טראמפ. תוצאה דומה התקבלה בסקר של קולג' אמרסון, כשבשש מדינות שנסקרו היתה תזוזה בכיוונו של טראמפ: בג'ורג'יה אחוז אחד, בויסקונסין 1.1%, בנבדה 1.4%, בפנסילבניה 2.1%, באריזונה 2.5%, ובמישיגן 3.4%. אבל די בתזוזה של אחוז אחד בכל אחת משש המדינות האלה כדי שטראמפ ינצח בויסקונסין, אריזונה וג'ורג'יה - שבשלושתן ניצח ביידן בפער קטן יותר מאחוז אחד – ואז יהיו לטראמפ 272 אלקטורים שמספיקים כדי להיבחר כנשיא. סתם מתוך סקרנות הסתכלתי על הסקרים האחרונים שנערכו בניו יורק ובקליפורניה. בסקר האחרון בניו יורק מובילה האריס בפער של 19%, ואילו ביידן ניצח בפער של 23%, בסקר האחרון בקליפורניה מובילה האריס בפער של 24%, ואילו ביידן ניצח בפער של 29%. נכון לעכשיו(!), כל אמריקה זזה בכיוונו של טראמפ, ופשוט קשה להאמין שדוקא במדינות המפתח לא תהיה תזוזה דומה. סיכוי של 70% לטראמפ זאת הערכה זהירה. .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2024 01:32 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
ווישפול תהינקינג בלעז

נשלח מהאנדרואיד שלי

משהו השתבש . הקישור שבור .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2024 18:57 לינק ישיר 

עדיין קרב צמוד עד אימה בשלוש מדינות חגורת החלודה שיכריעו את הבחירות, אם כי טראמפ ביתרון של אחוז בשלושתן על פי סקרים מהבוקר . עמית סגל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2024 06:34 לינק ישיר 

אחרי שאתמול הצגתי הוכחות לכך שהסקרים במדינות ארה"ב פחות מדויקים מהסקרים שנערכים לגבי הציבור האמריקאי כולו, ומבלי לשנות את הערכת הסיכויים שלי שהיא 30:70 לטובת טרמאפ, אספר שהיום הופיע סקר של מדינות המפתח שבוצע על ידי מכון הסקרים אטלסאינטל, שהיה הכי מדויק בבחירות הקודמות. הסקר מתיחס לשבע מדינות, כולל צפון קרולינה שבכל החישובים שלי אני מניח שטראמפ יזכה בה, והיא היחידה(!) מתוך השבע שבה האריס מובילה. בסקר הזה יש שלוש מדינות שבהן טראמפ מוביל בקרוב ל-3%, וארבע שבהן הפער קטן מ-1.2%. לכן סביר להניח שבשלוש - פנסילבניה, ג'ורג'יה ואריזונה – יזכה טראמפ, ובשאר יהיו הסיכויים חצי חצי. ואחרי שנותנים לטראמפ את שלוש המדינות האלה: יש לו 265 אלקטורים, להאריס יש 226, ולו חסרים חמישה אלקטורים כדי להגיע ל-270, ולה 44. כיוון שהמדינה עם מספר האלקטורים הכי קטן היא נבדה, שלה שישה אלקטורים, וכיוון שדי בכך שטראמפ יזכה בה כדי שינצח, האריס חייבת לנצח בכל(!) הארבע: נבדה, מישיגן, ויסקונסין וצפון קרולינה, והסיכויים שלה הם 1/16 – כלומר בערך 6%. על פי הסקר הזה, סיכוייו של טראמפ קרובים ל-90%. ואני חוזר ומזכיר: אטלסאינטל היו הכי מדויקים בבחירות 2020. אז למה בכל זאת אני לא משנה את הערכת הסיכויים שלי? כי אני יודע(!) שלסקרים יש תחום טעות, כי אני יודע שבכלל לא מובטח לנו שגם הפעם אטלסאינטל האלה יהיו כל כך מדויקים, וכי אני יודע שמצבה של הילארי קלינטון בסקרים היה טוב יותר ממצבו של טראמפ עכשיו, ובכל זאת היא הפסידה. לא צריך להאמין אמונה עיוורת בסקרים, אם כי כמובן, אין(!) הצדקה לבטל את ערכם לחלוטין. אפשר לסמוך עליהם, אבל בזהירות. וזה מה שאני משתדל לעשות. . אודי פרלסמן. פייסבוק .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האריס מול טראמפ, איפה זה אוחז ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.