בית פורומים בחדרי חרדים

הרב דב קוק מטבריה: מצוה לעלות להר הבית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2024 22:15 לינק ישיר 

Safra כתב:
סידר גיטין פסולים על קליפות בננה ועטיפות מסטיק וכיו"ב.
שכחת משנה מפורשת בגיטין דף יט. "על הכל כותבים..". אם נקבל את דבריך שהוא שברי לוחות, יש לומר שמה שהוא שכח אתה עדיין לא למדת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2024 22:16 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:
אני רק שאלה 
את ברלנד מותר לכנות קוקו או גם הוא נופל באותה הקטגוריה של נושא האשכול?
הצדיקומטר שלי התקלקל לאחרונה אז אינני יודע, רק אשמח להבין מה ההנאה בלחפש ממי אפשר להשמיט תארי כבוד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2024 22:25 לינק ישיר 

ברלנד לא ת"ח בשום פרמטר והרב קוק ת"ח בכל פרמטר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2024 22:47 לינק ישיר 

הציבור מוזמן להכנס לאוצר החכמה ולכתוב בשם המחבר את השם של ר' דב קוק.
(ובמקביל שמות של אחרים שהוזכרו כאן...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2024 22:48 לינק ישיר 
עצם_הענין

על_הדרך כתב:
דברי תורה מדברי קבלה לא ילפינן...

מי רבו בקבלה?

חמי טבריה וזקני צפת לא מספיקים בעיניך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2024 23:11 לינק ישיר 

מכמונת כתב:

חריף_ומקשה כתב:
לא ברור לי איך ההנהלה עדיין לא תיקנה את כותרת האשכול. לא מתאים.

לך היא תיקנה פעם?

כן. אפילו כמה וכמה פעמים.
אם כי לא קרה לי על ביזוי רבנים, כי משתדל מאוד לשמור על שפה מכבדת.
אלא על עניינים אחרים כביכול "טכניים" כאשר הכותרות נקטו קו הפוך מהקו שההנהלה הובילה באתר..

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 18/08/2024 23:14:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2024 23:47 לינק ישיר 

מהפךבחררה כתב:
הציבור מוזמן להכנס לאוצר החכמה ולכתוב בשם המחבר את השם של ר' דב קוק.
לתועלת מי שיטרח לחפש, שמו המלא באוצהח: איסר דב בן נחום (אולי לכן בן נחום לא מבזה אותו..). והרבה מספריו הם ספרי עיון/הלכה קלאסים שניתן לקרוא ולהבין גם אם אין לי/לו רב בקבלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2024 07:22 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

אפשר להבין את המונעים/אוסרים עליה להר הבית, אבל לרוב הדוברים מוכיחים בורות ויוצאים בשן ועין.

ברור...כל גדולי ישראל ללא יוצא מן הכלל (כולל הרבנות הראשית לדורותיה) אוסרים, אבל הם מוכיחים בורות.
מי שבאמת רוצה להבין את האיסור בצורה מסודרת, הנה:
הכותב מזלזל באינטליגנציה של הקוראים, מגבב שטויות ומערים הבלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2024 02:28 לינק ישיר 

בגלל שאני אוהב את הב, הסתכלתי קצת בעלון הזה שהוא שלח. סה"כ מדובר בעוד הטפות וגידופים בלי הסברים הגיוניים לשום דבר משמעותי ושוב ושוב חזרה על השו"תים המוכרים שכבר דובר עליהם (וחלק מהתשובות האלה, לפחות מבחינתי, הרסו את כל הכבוד שהיה אמור להגיע בצדק למחברים שלהם), ושוב הכותב החליט שכל מי שלא חושב כמוהו הוא רשע ושוטה ורק רוצה לאומיות וזה לא טוב (אם הלאומיות כ"כ לא טובה, למה כבר 76 שנה הם מאיימים לעבור לירדן ועדיין לא עשו את זה?). וכמובן כל מיני רעיונות לא לעניין (נשים מחמירות חומרא דר"ז, טובלות ונטהרות מן התורה, למה מותר להן להיות עם בעליהן ואסור להיות בהר הבית? הוא טוען שצריך להחמיר בטבילת גברים שתהיה כמו טבילת נשים ואח"כ כותב שטבילת נשים לא מספיקה... באמת דברים מוזרים). בקיצור כשיש נושא שלא מבינים בו, חבל לקרוא עלון לא משהו ועוד לחשוב שהקיפו הכל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2024 08:27 לינק ישיר 

מה כוונה "היום" זה מצוה? ואתמול לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2024 08:34 לינק ישיר 

הכוונה היום ולא מחר, כדי שעד שתשאל שאלות כבר זה שוב יהיה אסור :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2024 14:56 לינק ישיר 

אני מוחה מחאה נמרצת על ביזוי כבודו של תלמיד חכם עצום, וגם אם דעתו שונה משלי לגמרי בנושא זה ובעוד נושאים חובה לשמור על כבודם של תלמידי חכמים!!!
וכל מי שרואה את ביזוי תלמיד חכם ואינו מוחה, מצטרף לעונשו של המבזה, חובה על כל אחד לכתוב כאן את מחאתו.
עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל ואין תרופה למכתו. וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2024 14:57 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
בגלל שאני אוהב את הב, הסתכלתי קצת בעלון הזה שהוא שלח. סה"כ מדובר בעוד הטפות וגידופים בלי הסברים הגיוניים לשום דבר משמעותי ושוב ושוב חזרה על השו"תים המוכרים שכבר דובר עליהם (וחלק מהתשובות האלה, לפחות מבחינתי, הרסו את כל הכבוד שהיה אמור להגיע בצדק למחברים שלהם), ושוב הכותב החליט שכל מי שלא חושב כמוהו הוא רשע ושוטה ורק רוצה לאומיות וזה לא טוב (אם הלאומיות כ"כ לא טובה, למה כבר 76 שנה הם מאיימים לעבור לירדן ועדיין לא עשו את זה?). וכמובן כל מיני רעיונות לא לעניין (נשים מחמירות חומרא דר"ז, טובלות ונטהרות מן התורה, למה מותר להן להיות עם בעליהן ואסור להיות בהר הבית? הוא טוען שצריך להחמיר בטבילת גברים שתהיה כמו טבילת נשים ואח"כ כותב שטבילת נשים לא מספיקה... באמת דברים מוזרים). בקיצור כשיש נושא שלא מבינים בו, חבל לקרוא עלון לא משהו ועוד לחשוב שהקיפו הכל...

תיקון קל, בזמן בית המקדש נהגו לטבול לפני עליה להר הבית, ללא שום קשר אם האדם כבר טהור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2024 20:26 לינק ישיר 

את מה תיקנת? איפה מה שכתבת מתכתב עם מה שכתבתי?

תוקן על ידי הדיבוק ב- 20/08/2024 20:26:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 04:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
וכמובן כל מיני רעיונות לא לעניין (נשים מחמירות חומרא דר"ז, טובלות ונטהרות מן התורה, למה מותר להן להיות עם בעליהן ואסור להיות בהר הבית? הוא טוען שצריך להחמיר בטבילת גברים שתהיה כמו טבילת נשים ואח"כ כותב שטבילת נשים לא מספיקה

טענת כאן למה לא מספיק להן טבילתן והן צריכות לטבול שוב לפני כניסה להר הבית, ולמה טבילת נשים לא מספיקה
וזה ממש מתכתב עם מה שכתבתי לך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב דב קוק מטבריה: מצוה לעלות להר הבית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.