| נשלח ב-21/8/2024 10:53 |
|
| |
האדמו"ר מויזניץ קיימשיע צדיק גדול מאוד בלעה"ר
לפני שנים רבות כשעוד הייתי מקשיבה מדי שבוע לרב נחום רוזנברג שמעתי ממנו מפעם לפעם אודות צדיקותו הגדולה של האדמו"ר הנ"ל.
ולמה נזכרתי בזה עכשיו? כי ראיתי תמונות ממנו בחופה מרכיב משקפי שמש כדי שלא יוכלו לצלם אותו ח"ו, עובדה שצילמו אותו היטב וזה לא עזר לו הרבה: זה שלא רואים את עיניו עוד לא אומר שהצילום אינו צילום לגבי מה שמובא בזוהר הקדוש וכו'. מעניין אותי לדעת האם בפספורט שלו הוא מצולם עם משקפי שמש?! במאמר מוסגר אציין שבימינו הכול מצולם... מה שבטוח, שאם מישהו רוצה "לשטוף עיניים" במהלך החופה מבלי להתגלות אז הפטנט הזה יכול לעבוד מאוד יפה...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2024 11:13:35
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 11:00 |
|
| |
משקפי השמש הם הסמל המסחרי שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 11:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 11:08 |
|
| |
בדר"כ אני מאוד רצינית
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2024 11:12:37
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 12:10 |
|
| |
לא מכיר קמיישע, אגיד לך לגבי הרבי מוויזניץ מאנסי זצ"ל. כשהוא הגיע לארץ לשולם עם אחיו מב"ב (השולם היה בחתונה של מי שהיום הרבי מדז'יקוב, מגזע וויזניץ, שבימים ההם הוא היה רב קהילת ויזניץ ברחובות), היו מודעות ענק בכל מקום, שאסור לשפו"א לצלם, ואמרו שזה כי הרבי מארה"ב לא מצטלם (כבר אז זה היה מוזר לי, כי תמיד היו תמונות שלו). עכ"פ למחרת העיתונים היו מלאים בתמונות מהחתונה כשהרבי הנל יושב במזרח... ועל זה אמר יוסף הצדיק "הלא לא-לקים פתרונים"...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 12:47 |
|
| |
למי שלא קלט, פותח האשכול מתכוון סתם ללכלך את האדמו"ר, רק כי הוא לא בא לו טוב בעיניים תרתי משמע, כאילו כל המשקפי שמש זה כדי שהוא יוכל "לשטוף את העיניים " עפ"ל,
ולמי שלא קלט את הציניות, נחום רוזנברג המשוגע, שנאסר עליו להיכנס בכל בתי הכנסת של החרדים בברוקלין, החזיק קו ובו הוא היה מטנף חופשי על כל מה שזז, ועם בני הרבי ממאנסי זצ"ל היה לו חשבון פתוח כי הם היו מראשי הלוחמים נגדו, ולכן הוא השתדל לטנף שהם פדופילים וכו' ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות, כנראה העסק של תביעת דיבה הוא פרוצדורה מורכבת בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 14:11 |
|
| |
למען הסר ספק: מעולם לא שמעתי את רוזנברג מאשים את האדמור בפדופיליה. מה שכן שמעתי ממנו שהאדמו"ר זצ"ל לא רצה לתקן את המקווה נשים במונסי, כי למה לפתוח תיבת פנדורה ולהודות שעד לאותו עת נכשלו אלפי נשים? הרבה יותר קל להכריז על אותו גאון ומומחה מספר אחת במקוואות כהגדרת הרב ישראל יעקב פוזן זצ"ל. משוגע ולרדוף אותו וכו'
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2024 14:43:30
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 15:19 |
|
| |
כל גדולי הרבנים באמריקה מכל החוגים חתמו שאסור לקבל ממנו שום הוראה לא במקוואות ולא בדברים אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 20:19 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לא מכיר קמיישע, אגיד לך לגבי הרבי מוויזניץ מאנסי זצ"ל. כשהוא הגיע לארץ לשולם עם אחיו מב"ב (השולם היה בחתונה של מי שהיום הרבי מדז'יקוב, מגזע וויזניץ, שבימים ההם הוא היה רב קהילת ויזניץ ברחובות), היו מודעות ענק בכל מקום, שאסור לשפו"א לצלם, ואמרו שזה כי הרבי מארה"ב לא מצטלם (כבר אז זה היה מוזר לי, כי תמיד היו תמונות שלו). עכ"פ למחרת העיתונים היו מלאים בתמונות מהחתונה כשהרבי הנל יושב במזרח... ועל זה אמר יוסף הצדיק "הלא לא-לקים פתרונים"... |
| זה מזכיר לי-אדמור שביום בהיר אחת החליט לאסור לצלם אותו . אשתו ישבה עמו בשולחן ושאלה אותו לפשר הדבר: אני מכירה אותך- ואין לך שום בעיה עם תמונות אדרבה, אתה מסרק את הזקן ונעמד כאחרון הדוגמנים לצילום? השיב לה בעלה האדמור: "אשתי תחי' את צודקת, אבל תהיי בטוחה: שאם אסור לצלם אותי ירדפו אחרי מכול הכיוונים כדי לצלם אותי...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 21/08/2024 20:27:00
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2024 22:11 |
|
| |
הפרוורטי הזה שמשחק אותו כאישה ועוד מתגאה פה ושם בסטייה הזאת, הוא זה שמאשים את האדמו"ר ???? פיייייי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2024 06:05 |
|
| |
חבל מאוד שהמקום הפך להיות לזירת פגיעה באנשים, בשמם במלא, כשהכותב מסתתר ומכה בסתר, הרי זה בדיוק הדבר עליו כתבה התורה ארור מכה רעהו בסתר. מלבד זאת יש כאן פגיעה באדמור שהוא אכן צדיק, בלי הציניות הקרה של פותח/ת האשכול, ואני מוחה על כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2024 00:21 |
|
| |
איזה באסה: הרחמסטריווקער רבי הגיע לסידור קידושין ושכח את המשקפיי שמש...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2024 03:15 |
|
| |
אולי די כבר עם הציניות והלעג לזולת? מידת סדום, לקטול כל אדם וכל דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2024 10:03 |
|
| |
לךתדע, יש לך בעיה עם משקפי שמש? מה אכפת לך מי לובש משקפיים כאלו ולמה? אולי שיזמינו אותך לייעץ לנם על שאר פרטי הלבוש שלהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2024 17:55 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אולי די כבר עם הציניות והלעג לזולת? מידת סדום, לקטול כל אדם וכל דבר. |
| זו הפרשנות שלך לטקסטים שלי, תחשוב האם אתה מקיים את מה שאתה דורש מאחרים...או שאתה מסתפק בנאה דורש!?
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 23/08/2024 18:08:23
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2024 05:04 |
|
| |
תביא ציטוט אחד שלעגתי כאן אי פעם למישהו! לעג על מישהו אמיתי בשמו המלא, לא קשקושים של ניקים בפורום מה היתה ההרגשה שלך, אם מישהו היה כותב עליך בשמך המלא ברשת, משמיץ ולועג?
|
|
|
|
|