בית פורומים בחדרי חרדים

זעקת נפגעי הפגנת הפלג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2024 14:00 לינק ישיר 
זעקת נפגעי הפגנת הפלג

בשם שלושים איש נשים וטף הממתינים בשמש הקופחת בתחנת אוטובוס בי-ם אנו מודים לאנשי הפלג שגרמו לכך לשם שמים כמובן!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 15:21 לינק ישיר 

גם אני מודה בשם בת משפחתי שהפסידה טיפול רפואי חשוב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 16:13 לינק ישיר 
איני_מכיר

מכמונת כתב:
בשם שלושים איש נשים וטף הממתינים בשמש הקופחת בתחנת אוטובוס בי-ם אנו מודים לאנשי הפלג שגרמו לכך לשם שמים כמובן!

לכו תחסמו לרבניהם/מנהיגיהם יום אחד את היציאה מהבית .. 

ממליץ ליל שבת לפני קידוש ... אין כניסה הביתה ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 16:38 לינק ישיר 

אם זה מותר לאחים לנשק, זה מותר גם להם. איך אמרה היועמשית, במחאה מותר לעבור "קצת" על החוק (קצת=מושג יחסי שנתון להחלטה שלה). אם יש לך בעיה תעשה הפעכה דמוקרטית ותביא לפה שלטון של כנסת וחוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 18:31 לינק ישיר 

במקום שאתם תפגינו על מה שקורה כאן במדינה מבחינה רוחנית, אתם מלינים על אלו שעושים את העבודה בשביל שהילדים שלכם לא יתגייסו וישתמדו רח"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 19:09 לינק ישיר 

שתי תובנות על הפגנת העדה החרדית והפלג הירושלמי הבוקר בנושא הגיוס: 1. המשטרה כהרגלה מתנהלת בצורה בריונית בשכונות החרדיות. המכת"זית משתוללת ברחובות שכונת מקור ברוך (שם ממוקמת לשכת הגיוס) ומתיזה בואש לכל עבר. רכבים ובתים של "חפים מפשע" שביקשו לנהל היום שגרת חיים ספגו מטחי בואש וזה עוד לפני שאנחנו מדברים על כך שהמשטרה מסריחה רחובות שלימים ושוב מי שסובל הם התושבים שבכלל לא יצאו להפגין. 2. אין שום שורה תחתונה בהפגנה הזאת. היא לא מקדמת כלום ולא מביאה שום פתרון למשבר הגיוס. עשרות אנשים באים, מתפרעים, המשטרה מפזרת אותם ובעוד כמה שעות האירוע הזה יחלוף. כאמור, בלי ששום דבר בנושא הגיוס התקדם. סוג של תעסוקה לבין הזמנים במקרה הטוב . הפרלמנט

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 20:42 לינק ישיר 

לפני הרבה שנים כשלמדנו בישיבה חינכו אותנו שגזל של כסף למשל אפשר להחזיר..גזל של זמן אי אפשר להחזיר..הפנמנו. זוכר כשהיינו מגיעים לחדר בפנימיה והחבר היה ישן הלכנו על הבהונות בזהירות ולא הדלקנו אור כדי שחלילה החבר לא יתעורר ותגזל שנתו (זמנו). לפחות אצלי עד היום המנהג הזה צרוב אצלי..לכן לא מובן לי הוראה של רבנים לצאת להפגנות ולחסום צמתים ולגזול זמנם של אנשים שנקלעו לרוע מזלם בפקק שנגרם ונגזל זמנם..רוצים למחות? להפגין? תמצאו דרכים מבלי לפגוע בעוברי דרך..אולי מרד מיסים וכד'..עבירות של בין אדם לחברו אין יום כיפור מכפר..ממש לא מובן לי ההתנהלות הזאת של מורי הדרך ותלמידיהם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 22:04 לינק ישיר 
בעגלא

timobl כתב:

במקום שאתם תפגינו על מה שקורה כאן במדינה מבחינה רוחנית, אתם מלינים על אלו שעושים את העבודה בשביל שהילדים שלכם לא יתגייסו וישתמדו רח"ל.

ילדינו ב"ה ממושמעים לקול רבותיהם שהורו לא להתייצב אפילו לצו ראשון ולא זקוקים להפגנות מיותרות המוציאות שם רע על כלל החרדים. ומה שאתה מסונוורים מתירוצי הצבא שההיענות הדלילה הייתה בגלל ההפגנות שלכם, יערב לכם. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2024 22:49 לינק ישיר 

לאנשי הפלג לא אכפת מכלום לא שילדים מתייבשים בשמש ולא שהורסים את הבין הזמנים של אברכים ומשפחותיהם. העיקר שיזכרו את זה שהם קיימים. מה יותר קל מלהוציא כמה בני טיפש-עשרה לרחוב על לא דבר?! את החליפות והכובעים המבואשים ישלמו ההורים המיליונרים, וכי יש חינוך גדול מזה?!. 'חילול השם' נמצא בלקסיקון של ר' אשר דויטש רק בכיוון אחד: "אם לא נפגין זה יהיה חילול השם ניירא". הגיע הזמן להוקיע אותם מתוך הקהל ולפסול אותם מהשלמת מנין. ואף פעם לא מאוחר מידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 00:22 לינק ישיר 
אני חושב שזה חשוב מאד לשבש לחילונים את החיים

יש נזק סביבתי לכלל היהודים, אבל זה שווה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 01:12 לינק ישיר 

אפילו לא מצחיק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 08:32 לינק ישיר 
פלדלפי

מונטכריסטו כתב:
לפני הרבה שנים כשלמדנו בישיבה חינכו אותנו שגזל של כסף למשל אפשר להחזיר..גזל של זמן אי אפשר להחזיר..הפנמנו. זוכר כשהיינו מגיעים לחדר בפנימיה והחבר היה ישן הלכנו על הבהונות בזהירות ולא הדלקנו אור כדי שחלילה החבר לא יתעורר ותגזל שנתו (זמנו). לפחות אצלי עד היום המנהג הזה צרוב אצלי..לכן לא מובן לי הוראה של רבנים לצאת להפגנות ולחסום צמתים ולגזול זמנם של אנשים שנקלעו לרוע מזלם בפקק שנגרם ונגזל זמנם..רוצים למחות? להפגין? תמצאו דרכים מבלי לפגוע בעוברי דרך..אולי מרד מיסים וכד'..עבירות של בין אדם לחברו אין יום כיפור מכפר..ממש לא מובן לי ההתנהלות הזאת של מורי הדרך ותלמידיהם..

חינכו אותנו גם שהתורה מעדנת את האדם 
ושבן תורה לא מרים את הקול 
ולא מביישים יהודי במילות גנאי 
דרכה דרכי נעם וכל נתיבותיה שלום 
אבל גזירת הגיוס הנוראה כנראה יותר גדולה מכול הערכים 

בלי ההפגנות חלילה היינו רואים בחורים סוגרים את הגמ' והולכים ללשכת הגיוס לכן צריך לסגור את הגמ' ולהתנהג כמו בהמה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 08:40 לינק ישיר 

אמר לי פעם מכר חרדי, החרדים מצליחים רק בטקטיקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 12:44 לינק ישיר 
פרקש

עובדי ע"ז, מסלפים את ההלכה בצורה חמורה: אפוא יש בהלכה שגיוס לצבא, זה ביהרג ואל יעבור ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מותר לא להתגייס. אני מדבר כמובן רק על מי שלא עובד ומסתובב בכיכר ציון ורואה משחקי כדורגל בערבים

תוקן על ידי פרקש ב- 22/08/2024 12:47:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 12:46 לינק ישיר 
פרקש

פרקש כתב:
עובדי ע"ז, מסלפים את ההלכה בצורה חמורה: אפוא יש בהלכה שגיוס לצבא, זה ביהרג ואל יעבור ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מתי לא להתגייס. אני מדבר כמובן רק על מי שלא עובד ומסתובב בכיכר ציון ורואה משחקי כדורגל בערבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 12:47 לינק ישיר 
פרקש

פרקש כתב:
עובדי ע"ז, מסלפים את ההלכה בצורה חמורה: אפוא יש בהלכה שגיוס לצבא, זה ביהרג ואל יעבור ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מותר לא להתגייס. אני מדבר כמובן רק על מי שלא עובד ומסתובב בכיכר ציון ורואה משחקי כדורגל בערבים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זעקת נפגעי הפגנת הפלג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext