בית פורומים בחדרי חרדים

פרשן צבאי ערוץ 14 - שיקרתי את השקר שצה"ל אמר לי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2024 17:16 לינק ישיר 
פרשן צבאי ערוץ 14 - שיקרתי את השקר שצה"ל אמר לי

הנה מה  שאומר הפרשן הצבאי של ערוץ 14 

www.maariv.co.il/culture/tv/Article-1128757

נועם אמיר, פרשן צבאי בערוץ 14, התנצל אתמול (חמישי) במהלך השידור על כך שטען לפני כשנה שלא הייתה פגיעה בכשירות בצה"ל בעקבות הפסקת ההתנדבות של מתנגדי המהפכה המשפטית.

"יש קטעים שמראים איך לפני שנה אני אומר שאין פגיעה בכשירות בצה"ל", פתח את דבריו וחשף, "אני הייתי באותם ימים שופר של הצבא שפשוט תמלל מה שהצבא אמר לי".

"היום אני יודע לומר שמה שצה"ל עשה זה מופע הלבנה לארגוני סרבנים שעשו סיבוב על הצבא.

גם את המילה "עושים עלינו סיבוב" שמעתי מהרמטכ"ל שהתבייש לומר זאת, והעביר זאת לכתבים בחדר סגור.

רק אני אמרתי את זה בשמו".

כזכור, בימים של המהפכה המשפטית, כעשרת אלפים איש חתמו על מכתב המצהיר כי יפסיקו להתנדב לשירות המילואים בישראל וכמאה חברי גופי הביטחון בדימוס שלחו מכתב לראש הממשלה נתניהו בו הודיעו על השעיית התנדבותם בכל המערכות, אם לא תיעצר חקיקת חוקי הרפורמה.

הנה מה שהוא עונה לשאלה של יותם זמרי בערוץ 14

מי שיקר אותך ? והאם ידעת שמשקרים לך, או שאתה לא יכול לדעת (שמשקרים לך)?

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/08/2024 17:24:31

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2024 18:07 לינק ישיר 

הפרשן הצבאי של עיתון 'ישראל היום - אריאל כהנא 

מצטט את חבר הכנסת - עמית הלוי 

חה״כ עמית הלוי

בתגובה לפרסום בשם צה״ל על פירוק חטיבת רפיח: ״חובתי כחבר ועדת החוץ והביטחון, שמכיר את העובדות לאשורן, להתריע: צה״ל חייב להפסיק לשקר לציבור.

חטיבת רפיח לא פורקה! אף גדוד חמאס ברפיח לא פורק.

גם אף גדוד (גזרה) בג׳יהאד האסלאמי לא פורק.

אין פלוגה או גדוד בחמאס רפיח שאין להם מ״פ ומג״ד.

כולן מתפקדות בכשירות גבוהה מאוד על פי תורת הלחימה שלהן, לחימה גרילה של חוליות קטנות וקטלניות.

בנוסף, רוב מוחלט של לוחמי החמאס והג׳יהאד לא נפגעו כלל וכך גם הרוב המוחלט של האמל״ח שברפיח.

התרבות הארגונית הזו של השקר והשקט הובילה אותנו לתהומות ה7.10 מערכות הביטחון חייבות לשנות את ההתנהגות הפסולה הזו.

הצגת השווא הזה מטעה את הציבור ואת מקבלי ההחלטה, מביאה למסקנות שגויות ומרחיקות את הניצחון והביטחון.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרשן צבאי ערוץ 14 - שיקרתי את השקר שצה"ל אמר לי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext