בית פורומים בחדרי חרדים

למה להביא לכאן את הטימטום?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2024 16:49 לינק ישיר 

אסביר לך איך אני רואה את הדברים (וכמובן אינני אומר קבלו דבריי). ברור שאנטישמיות לא בולטת כשעומד לפניך אדם מעונב עם חזות אירופאית קלסית, ולו מהסיבה שסביר להניח שלא תדע אם הוא יהודי. בעיניי, כשאתה רואה מישהו עם מאפיינים יהודיים בולטים ורק בגלל זה אתה מדביק לו תוויות ומנסה לבזות אותו, כאן זה נראה כאנטישמיות. לראות אדם דתי ולקלל אותו כי החלטת שהוא מתנחל זה בעייתי באופן מהותי לעניות דעתי, וזה לא שונה מאם היית מקלל אותו אם ראית אותו בלבוש חסידי, עם כובע טמבל ומעדר, עם דגל ישראל ביד או שביקשת ממנו תעודת זהות וגילית שהוא יהודי. העיקרון הוא אותו דבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2024 01:55 לינק ישיר 

כן, אבל אם אני צועק למשל על חסיד גור בגלל הכעס שלי על מה שהם עושים לקהילת פני מנחם, זה לא בגלל לבושו ודתו או אפילו חסידותו. להיות מתנחל זה חפצא אחרת מלהיות דתי. וראוי לסנגר. כלומר להוקיע הדברים אך לא לסווגם כאנטישמיות לשווא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2024 12:10 לינק ישיר 

אם תצעק על כל אדם עם חליפה ארוכה או סירטוק שהוא רוצח בגלל כמה חסידי גור, זה מוכיח שהמצפן שלך מקולקל, ואז נשאלת השאלה איך כ"כ הרבה אנשים משתמשים במצפן מקולקל. אני לתומי חשבתי שאני יודע את התשובה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2024 23:39 לינק ישיר 

לזה אני מסכים. אך השאלה אם הצועק הוא גם אנטישמי. שלא לתומי אני בטוח שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > למה להביא לכאן את הטימטום?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.