| נשלח ב-8/9/2024 16:35 |
|
| |
ה"צדיק" שעולה להר הבית בא עם ילדיו לחוף שחץ וטומאה
בתל אביב.
בערב שבת כהכנה לשבת קודש בא הבריון שמדבר גבוהה על הר הבית עם ילדים לחוף מעורב בתל אביב.
מה לך רמוס חצרי! גועל נפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2024 17:07 |
|
| |
אני ממש לא מאוהדיו של בן גביר, אבל מה הקשר בין הדברים? ולגופם של דברים, אשמח להסבר מה ההבדל בין נעל, כוס תה או סתם משפט פרשת משפטים בושה לבין בוץ
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2024 17:42 |
|
| |
קשר בין אלו דברים?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2024 18:07 |
|
| |
אין שום קשר בין הדברים.
פשוט הוא הוכיח שאין לו שום דבר עם הדת, וזה שהוא עלה להר הבית הוא עלה זאת בתור אדם חילוני (וגם חולני).
הכיפה שעל ראשו הינה לתפאורה בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2024 21:20 |
|
| |
| timobl כתב: |  | | אין שום קשר בין הדברים.
פשוט הוא הוכיח שאין לו שום דבר עם הדת, וזה שהוא עלה לבתים של רבנים שהוא בעצמו הכתיר, הוא עלה זאת בתור אדם חילוני (וגם חולני).
הכיפה שעל ראשו הינה לתפאורה בלבד. |
|
תיאור מושלם של נתי גרוסמן
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 01:01 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | קשר בין אלו דברים? |
|
בין זורק הנעל על בייניש שקבל 3 שנים, שופכת התה על יעל דיין שקבלה 3 שנים וזורקת הבוץ על בן גביר שקבלה רק לילה במעצר ויצאה קדוש מעונה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 01:01 |
|
| |
הדמגוגיה במיטבה, הסיפור של זריקת החול איננו בן גביר, אלא ההתנהגות האלימה ומלווה בגיבוי, לעומת הנעל, כוס התה ומשפטים בושה שזכו לתגובות שונות לחלוטין, בן גביר האיש איננו מענין אותי לענין זה ופרשנות על התנהגותו ואופיו אינם רלוונטיים, יש תחושה שגם פותח האשכול מבין זאת ובכל זאת כתב מה שכתב
2
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 02:00 |
|
| |
בטח הבריון האהוב על אליהו האלף, שאל את רבו על הליכה לחוף מעורב...
><>_<_><>_<_<_<_<<>>>>>>>>>>>>>>
שאלה להרב דוב ליאור:
אנו שלוש בנות שרוצות ללכת לים המלח. אני וחברתי מקפידות על רחצה בחוף נפרד בלבד, ואחותה של חברתי שלא מקפידה על כך. האם עליה ללכת לקראתנו ולבוא איתנו לחוף נפרד שהוא רחוק וחסר תנאים פיזיים נוחים או שעלינו ללכת לקראתה ולבוא איתה לחוף מעורב ולשהות בפינה צדדית שם?
תשובה
ברור שאסור לכן ללכת איתה. אין היתר ללכת לחוף מעורב ויש בזה מכשלה
תוקן על ידי קלעפער ב- 09/09/2024 02:00:58
תוקן על ידי קלעפער ב- 09/09/2024 02:01:44
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 07:04 |
|
| |
מה דעתך על הרב דוב ליאןר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 11:44 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | הדמגוגיה במיטבה, הסיפור של זריקת החול איננו בן גביר, אלא ההתנהגות האלימה ומלווה בגיבוי, לעומת הנעל, כוס התה ומשפטים בושה שזכו לתגובות שונות לחלוטין, בן גביר האיש איננו מענין אותי לענין זה ופרשנות על התנהגותו ואופיו אינם רלוונטיים, יש תחושה שגם פותח האשכול מבין זאת ובכל זאת כתב מה שכתב
2 |
|
פותח האשכול מבין טוב מאד ומונע משנאת הימין בדיוק כמו זורקת הבוץ. העובדות פחות מעניינות אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 13:04 |
|
| |
אבל בכל זאת, צריך רמת מינימום, פשוט גנון מושלם,
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 15:11 |
|
| |
אנשים מכניסים ענין זריקת חול שלא הוזכר כלל בהודעה ומתלוננים על הבנת הנקרא...
כל מה שכתוב כאן זה שאדם נלוז שהולך לחוף מעורב עם ילדיו גם עולה להר הבית כי בשני המקומות זו פרובוקציה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 15:11 |
|
| |
לא מכיר את הרב ליאור ואין לי כל דעה כלפיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 20:54 |
|
| |
לגופו של אשכול, מהתחלה חששתי שיש מקום לדון לכף זכות שאולי המציאןת לא ברורה, ואכן ממה שאני מבין הוא כלל לא הלך לחוף. הוא טייל עם משפחתו בטיילת וכדו ליד החוף שיש בו רחצה ואיפשהו באזור הזה קמה עליו האישה החולנית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 01:11 |
|
| |
אתה טועה. בחוף ממש. קרוב למים לפי כתב האישום זרקה עליו חול מתוך המים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 13:30 |
|
| |
חה"כ מרב בן ארי קיימה את מצוות התוכחה הגם שמניעיה לא היו לשם שמים. היא נכנסה בו חזק, כמו שאומרים אצלינו: אריינגעזאגט אין טאטנס טאטן אריין.
www.kikar.co.il/political-news/sjl4ea
|
|
|
|
|