| נשלח ב-10/9/2024 15:58 |
|
| |
עברין עם עונש על תנאי שזורק נעל על שופטת ופוגע שובר את משקפיה ומפיל אותה לארץ ונפגעת פיזית, או אדם שהורשע בהריגה ושופך תה רותח על אשה יועמד לדין בתקווה לעונש חמור, הבושה שזו מפרשת משפטים נעצרה היא בושה גדולה האשה שזרקה חופן חול נעצרה בבגד ים והוחזקה בבית כלא למשך של כמעט יומים, אז מה הדמיון של המקרים שהזכרת? חוץ מפוזיציה ?
| muki28 כתב: |  | | אני ממש לא מאוהדיו של בן גביר, אבל מה הקשר בין הדברים? ולגופם של דברים, אשמח להסבר מה ההבדל בין נעל, כוס תה או סתם משפט פרשת משפטים בושה לבין בוץ |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 16:01 |
|
| |
אוי אוי הפוזיציה, "הוא לא הלך בחוף רק בטיילת" האם היית אי פעם בטילת בתל אביב? האם יש הבדל/שוני בין הטיילת לחוף?
| הדיבוק כתב: |  | | לגופו של אשכול, מהתחלה חששתי שיש מקום לדון לכף זכות שאולי המציאןת לא ברורה, ואכן ממה שאני מבין הוא כלל לא הלך לחוף. הוא טייל עם משפחתו בטיילת וכדו ליד החוף שיש בו רחצה ואיפשהו באזור הזה קמה עליו האישה החולנית |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 16:48 |
|
| |
אני לא בודק בציציותיו של אף אחד ולא בוחן אף אחד בענייניו האישיים. אוי לנו אם היו בודקים אותנו בעניינינו האישיים... אני לא ככ מסתובב בטיילות למיניהן, מניח שזה הגיוני להסתובב בטיילת ליד הים. מבחינתי שיילך לים מעורב או לבית אי כבוד, זה ממש לא אכפת לי (וגם אם זה היה גפני הייתי כותב אותו דבר)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 20:24 |
|
| |
הוא איש ציבור שמלהיט את המזרח התיכון, ודאי שצריך לבדוק בציציותיו. איזו מין גישה זו, שלא להעביר ביקורת על נבל זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 21:12 |
|
| |
לא הבנתי את הטיעון. כחבר כנסת, אם הצבעת לו ואתה חושב שהוא פועל נגד האינטרסים שלך (כמו שרון בהתנתקות, או אולמרט שעשה את הסגר על עזה וכדו), אני מבין את הביקורת. על ענייניו האישיים, או זה שאתה חושב שהוא מבעיר את המזרח התיכון (אני לא חושב שיש בסיס עובדתי לטיעון הזה ובסהכ מדובר באמונות שלך ושלו, אבל בבקשה בוא לא ניכנס לדיון בנושא), זה סתם עמדות אישיות שאתה יכול להגיד גם על השכן שלך. להזכירך, יש לנו ח"כ דתי שבגד באשתו עם העוזרת הפרלמנטרית שלו ובסוף גירש אותה עם כמה ילדים בשביל אותה אילת חן; היה לנו שר שהשתכר בבר כשהיה בשליחות בחו"ל; היה לנו שר שנתבע על כך שהוא מטיל יותר מדי אחריות על המאבטחים שלו כשהוא הולך למאהבת שלו; היה לנו שר שנישק איזו בחורה ללא הסכמתה (ואחרי שהוא הואשם ופרש, אולמרט החזיר אותו לתפקיד כלשהו); יש לנו ראש ממשלה שבגד משתי נשותיו וגירש אותן והתחתן עם הבאות בתור; יש לנו כתב השקופע של שס שקיים מערכת יחסים מופלאה עם גיסתו; ועוד לא דיברנו על כתב ההשקופע של דגל ולא על קמבץ העדה החרדית ז"ל... בקיצור, אם אתה נכנס לחיים האישיים של אנשים תמצא אוצרות. אם תסתכל עליהם כפקידים טובים שעושים את עבודתם יהיה לך יותר טוב על הלב
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 21:45 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | | עברין עם עונש על תנאי שזורק נעל על שופטת ופוגע שובר את משקפיה ומפיל אותה לארץ ונפגעת פיזית, או אדם שהורשע בהריגה ושופך תה רותח על אשה יועמד לדין בתקווה לעונש חמור, הבושה שזו מפרשת משפטים נעצרה היא בושה גדולה האשה שזרקה חופן חול נעצרה בבגד ים והוחזקה בבית כלא למשך של כמעט יומים, אז מה הדמיון של המקרים שהזכרת? חוץ מפוזיציה ? |
| זה שתגדיל ותדגיש ותסמן בקו תחתון את הטקסט לא יהפוך אותו לנכון. אין שום הבדל בין זורק נעל לבין זורק בוץ. ודאי שאין שום הבדל בין מסננת משפט על פרשת שופטים לבין זורקת בוץ. אבל אין יותר מדי ציפיות להבנה מהשמאל הצבוע והמושחת
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 21:58 |
|
| |
א. אני לא מודע לכל סיפור. כל מה שציינת איני מכיר. אבל ברור שאם הח"כ הזה היה מטיף בשער לערכי משפחה הייתי מבקרו.
ב. לא צריך לצביע לאיש כדי לבקרו, ביקרתי את כל ראשי המדינה גם אם לא הצבעתי עבור אף אחד מהם, גם לא החרדים.
זה אני, מבקר, את מי שאני רואה לנכון ברגע מסוים. כרגע בן גביר מהווה בעיני סכנה ברורה ומוחשית גם לארץ ישראל היל"ת וגם לחלקים מהציבור החרדי שנוהים אחריו, אין הרבה חדלי אישים כמוהו לצאת נגדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2024 00:15 |
|
| |
יש לא מעט חדלי אישים גרועים ממנו כמו לדוגמה אהוד ברק ולא ראיתי שיצאת נגדם
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2024 00:32 |
|
| |
שוב לא קולט, הדיון עכשיו על תקיפת עובד ציבור, ועל התגובה לכך, מעשיו הנכונים או לא של עובד הציבור אינם רלוונטיים למעשה, והזכרתם בסמיכות למעשה התקיפה, משמעותם הצדקתו, כל שאר הדיון בסמיכות למעשה התקיפה מטרתו אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2024 00:42 |
|
| |
חלילה לבנגביר לטייל בחוף מעורב ולריב עם נשים בבגדי ים, הוא בטח ביקש לטבול כדת וכדין כדי לעלות בקדושה ובטהרה למקום המקדש, ככהן גדול ביום הכיפורים.
יבכִּ³י תָבֹ₪אוּ לֵֽרָא¦וֹת פָּנָ¡י מִֽי־בִקֵּµשׁ זֹ«את מִיֶּדְכֶ¦ם רְמֹµס חֲצֵרָֽי ... טו יְדֵיכֶ¦ם דָּמִµים מָלֵֽאוּ
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2024 03:04 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | יש לא מעט חדלי אישים גרועים ממנו כמו לדוגמה אהוד ברק ולא ראיתי שיצאת נגדם |
|
מה הטיעון במה שכתבת? שאם אני כותב נגד מישהו אני צריך לשבת כל היום ולכתוב נגד כולם?
לברק יש השפעה על הציבור החרדי? הוא עולה להר הבית? מה הקשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2024 03:06 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | | שוב לא קולט, הדיון עכשיו על תקיפת עובד ציבור, ועל התגובה לכך, מעשיו הנכונים או לא של עובד הציבור אינם רלוונטיים למעשה, והזכרתם בסמיכות למעשה התקיפה, משמעותם הצדקתו, כל שאר הדיון בסמיכות למעשה התקיפה מטרתו אחת |
|
כולם מחוייבים למה שאתה רוצה שיהיה הנושא? אותי זריקת החול לא מעניינת כיבוד או נהייה אחרי בריון משוקץ שעולה להר הבית כפרובוקציה כן מעניין.
|
|
|
|
|