| נשלח ב-9/9/2024 21:03 |
|
| |
דנינו אוי דנינו
מה יש לומר לאב שכול?
אז זה מה שיש לי לומר .אולי רצית לזעוק את כאבך אבל מצטטים אותך בכל כלי התקשורת נגד ראש הממשלה. ובכן ...אם מחר או מחרתיים יהיה בחירות ויהיה חילול שבת גדול או חנות חזיר מול הבית שלך כי השמאל ינצח בבחירות תוכל לפחות לומר לעצמך גם אני שותף
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 09/09/2024 21:04:33
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 22:38 |
|
| |
כמה שהדנינו הזה צודק... עמד בעוז ובגאון מול נתניהו שעד עתה כמעט לא בא לניחום אבלים למשפחות השכולות, הוא היה בטוח כי הש"סניק הזה ילטף לו את הגב ויקשור כתרים לראשו. אבל אלחי לא היה בקטע הוא זעק את זעקת הורה שכול שאיבד את בנו תחת משמרתו של האיש המופקר הזה האיש שאינו יודע ואינו מסוגל לקחת אחריות להתנצל ולהודות במהלכים נוראים שהביא עלינו את האסון 7 לאוקטובר ומי יודע מה עוד , ה"י. כל הכבוד לו וה' ינחם אותו ואת משפחתו שיצליחו לקום להתרומם מהמכה הקשה שספגו שהנחית עליהם נתניהו וחבר מריעיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 23:21 |
|
| |
| צמפיון כתב: |  | כמה שהדנינו הזה צודק... עמד בעוז ובגאון מול נתניהו שעד עתה כמעט לא בא לניחום אבלים למשפחות השכולות, הוא היה בטוח כי הש"סניק הזה ילטף לו את הגב ויקשור כתרים לראשו. אבל אלחי לא היה בקטע הוא זעק את זעקת הורה שכול שאיבד את בנו תחת משמרתו של האיש המופקר הזה האיש שאינו יודע ואינו מסוגל לקחת אחריות להתנצל ולהודות במהלכים נוראים שהביא עלינו את האסון 7 לאוקטובר ומי יודע מה עוד , ה"י. כל הכבוד לו וה' ינחם אותו ואת משפחתו שיצליחו לקום להתרומם מהמכה הקשה שספגו שהנחית עליהם נתניהו וחבר מריעיו. |
|
בוא נדבר ביזנס, כמה אתה מקבל על הודעה כזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 23:34 |
|
| |
תפרט את הביזנס יותר
כמה יגאל גואטה משלם על ההודעה לצמפיון
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 23:36 |
|
| |
מה קשור גואטה?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2024 23:41 |
|
| |
| מפשפשמרדין כתב: |  | | מה קשור גואטה? |
|
תסתכל בתמונות של הלויה, גואטה הוא יד ימינו של דנינו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 00:36 |
|
| |
אני מרגיש בתקופה זו תחושת דה-ז'ה-וו. בדיוק כמו בתקופת הקורונה. פתאום מתגלים אנשים שהכרנו שנראים נורמטיביים לגמרי - ולפתע הם מדקלמים שטויות מביכות בצורה קיצונית בלי להסמיק אפילו, מפריחים סיסמאות חלולות להפליא בלי מיליגרם הגיון מינימאלי וכל זה בביטחון עצמי על סטרואידים. הם לא מבחינים אפילו שאנשים בסביבתם נדים להם בראשם בתסכול, בעצב ובחמלה, במקרה הטוב מחליפים ביניהם מבטים מלאי משמעות על האדם הנוסף שהתגלה כקליפה חלולה ללא טיפת משכל, שכפול של הלפידיוט. גם זה חלק מה'בירור' לקראת המשיח? וכמובן שאיני דן את מר דנינו בשעת צערו, הלוואי ולא נגיע למקומו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 01:01 |
|
| |
הצחקתם אותי שאני קשור לגואטה משס, הרי חיבתי לשס (להבדיל מחיבתי וערצתי הכנה לרב עובדיה), ידוע לכל... ובכלל, אם גואטה באותו צד עם דנינו, אז כשאני מנמיך את הלהבות של דנינו אני ודאי לא שליח של גואטה, זה ברור לכל שוטה. (לגופה של הודעה, ההודעה של צמפיון הייתה מנוסחת בצורה מאוד מסודרת כמו הודעת דוברות; הוא קורא לאירועי שמחת תורה "אירועי 7 באוקטובר", בשונה מרוב החרדים שמעדיפים את המועד היהודי ולא התאריך הלועזי; הוא מאשים כמו ילד את ביבי בכל עוולות העולם, כאילו באמת ביבי פרץ את הגדרות ואנס תצפיתניות; יש לו ידע ברור מי ניחם איפה ולמה, ואיך זה קשור לתנועה פוליטית של דנינו. הכל כאילו מוכן בראש, לחמם את דנינו ואז לפרסם מילים שנאמרו בכאב ואז לנפח אותם.)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 01:31 |
|
| |
זו בדיוק הדוגמה למה שאומרים, אבל בדיוק - 'אל תשפוט במקרה כזה'.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 02:17 |
|
| |
אני מצטרף להודעתו של צמפיון חינם אין כסף...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 07:15 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | כמה שהדנינו הזה צודק... עמד בעוז ובגאון מול נתניהו שעד עתה כמעט לא בא לניחום אבלים למשפחות השכולות, הוא היה בטוח כי הש"סניק הזה ילטף לו את הגב ויקשור כתרים לראשו. אבל אלחי לא היה בקטע הוא זעק את זעקת הורה שכול שאיבד את בנו תחת משמרתו של האיש המופקר הזה האיש שאינו יודע ואינו מסוגל לקחת אחריות להתנצל ולהודות במהלכים נוראים שהביא עלינו את האסון 7 לאוקטובר ומי יודע מה עוד , ה"י. כל הכבוד לו וה' ינחם אותו ואת משפחתו שיצליחו לקום להתרומם מהמכה הקשה שספגו שהנחית עליהם נתניהו וחבר מריעיו.
בוא נדבר ביזנס, כמה אתה מקבל על הודעה כזו? |
|
השתגעת????? מה לי ולחבורת הכלומניקים ובפרט לגס הרוח הזה גואטה, אתה הצטרפת זה עתה למכונת הרעל, אתה מדביק לי משרה ותקבולים רק כדי להגן על דבר איום ונורא שקרה לנו במשמרת ובאחריותו של ביבי????? מה קרה לך???, תענה לי עניינית תתייחס לדברים ולא לכותב.
נראה לך שאפשר להסתתר "לא דיווחו לי , לא אמרו לי" הרי כל המינוים ובעלי התפקידים, כ ו ל ם מונו במשמרת שלו והם באחריותו הישירה, אז איך אפשר להיות כזה לוזר ולמנות עשרות אולי מאות בעלי תפקידים לא יוצלחים בעוד שהוא עצמו יימלט ממעשיהם/אחריותו????
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 07:16 |
|
| |
| ליאליא כתב: |  | תפרט את הביזנס יותר
כמה יגאל גואטה משלם על ההודעה לצמפיון |
|
הגזמת גם אתה, השתגעת על כל הראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 10:04 |
|
| |
צמפיום, אין לי מושג מי זה מכונת הרעל ולמה (אבל די ברור לי שאם אתה מגדיר צד אחד כ"מכונת רעל", יהיה יותר קל לשער שאתה מטעם אחד הצדדים). להאשים רק את ביבי בהכל זה מאוד ילדותי, הכישלון הוא יתום לחלוטין, אף אחד לא אשם בו! אירועי שמחת תורה לא קשורים לאף אחדד!! לא לשבכ, לא אמן, לא האמריקאים, לא ביבי ובוודאי לא גלנט, לא רפורמת המשפטים, לא הסכם הגז, לא רפורמת הסייעת השנייה, לא בגצ, לא ההתנתקות, לא הטייסים הסרבנים, לא ממשלת קטאר, לא מצרים ובטח שחמאס ממש לא עשה כלום כדי שזה יקרה!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 10:15 |
|
| |
מהפךבחררה
| צמפיון כתב: |  | כמה שהדנינו הזה צודק... עמד בעוז ובגאון מול נתניהו שעד עתה כמעט לא בא לניחום אבלים למשפחות השכולות, הוא היה בטוח כי הש"סניק הזה ילטף לו את הגב ויקשור כתרים לראשו. אבל אלחי לא היה בקטע הוא זעק את זעקת הורה שכול שאיבד את בנו תחת משמרתו של האיש המופקר הזה האיש שאינו יודע ואינו מסוגל לקחת אחריות להתנצל ולהודות במהלכים נוראים שהביא עלינו את האסון 7 לאוקטובר ומי יודע מה עוד , ה"י. כל הכבוד לו וה' ינחם אותו ואת משפחתו שיצליחו לקום להתרומם מהמכה הקשה שספגו שהנחית עליהם נתניהו וחבר מריעיו. |
| צודק במאה אחוז, למרות שבמלחמה הנוכחית דווקא נתניהו משדר שיש לו גב וכל הכבוד לו. אבל זה לא ימחק את החרפה של מזוודות הדולרים וההסנות הקבועה והמרחנות, לא רק במלחמות גם בכל האסדרה של הישיבות וכו', הוא פחדן והססן ולא צריך להיות ראש ממשלה, מקסימום שר חוץ. אסון גלעד שליט רשום על שמו, ועל שמו בלבד! כל רשת המנהרות והקונספציה שהוא הוביל בשיתוף מערכת הביטחון, הוא הראש הוא אשם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 12:01 |
|
| |
| מהפךבחררה כתב: |  | הוא פחדן והססן ולא צריך להיות ראש ממשלה, מקסימום שר חוץ. אסון גלעד שליט רשום על שמו, ועל שמו בלבד! כל רשת המנהרות והקונספציה שהוא הוביל בשיתוף מערכת הביטחון, הוא הראש הוא אשם. |
|
רק מזכיר מה קרה לפני שנה, כשביבי ניסה להרים ראש ולהתנהג כמו ראש ממשלה, כשהוא רצה להוביל את הקו שלו ברפורמה המשפטית, והמדינה נעצרה והיתה על סף פירוק, כל המדינה נכנסה לשביתה כללית, ואז הוא הרים ידים. אז נכון ראש ממשלה הוא ראש ממשלה, אבל במדינת ישראל השמאל מחזיק בכל המפתחות ויכול לחנוק את המדינה עד שיעשו מה שהוא רוצה. אז יש שתי אופציות, אחת, לתת שוב לשמאל את ראשות הממשלה, וכבר ראינו מה עשו כאן בנט ולפיד בלי לחשוב פעמיים, האפשרות השניה, לשים את ביבי שהולך בין הטיפות בלי לפרק את המדינה ולהביא אותה למלחמת אזרחים.
ועכשיו נזכיר, שהשמאל הוביל כאן תעמולה שכללה גם הסתה לשחרור גלעד שליט והפעיל לחצים מטורפים שזה יקרה, ואותו השמאל לחץ בטירוף בכל כניסה לעזה שיצאו משם מהר מהר בחזרה ויניחו לחמאס, ושאילו היה ביבי לפני שמחת תורה נכנס לעזה ועושה שם מה שהוא עושה היום, היו גם משביתים את המדינה ומפקדי וטייסי צה"ל שרובם המוחלט שמאלנים היו מסרבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2024 12:58 |
|
| |
איך אתה מסוגל להדביק לי שאני לצד זה או אחר, אני אין לי אלא מה שעיניי רואות ואני רואה את מה שאתה וכולם רואים, שאנחנו נפלנו שדודים לערבים רוצחים עם נעלי בית קרועות שהגיעו על אופניים חלודות, ואיש לא עצר בעדם, לא היה מי שיחצוץ בינם לבין האזרחים המסכנים שנשחטו ונטבחו כצאן לטבח, ומצד שני לקח יותר מדי זמן עד שהצבא התחיל להגיב, כי לא היה מנהיג, או שהיה ונפל עליו פחד אימה וצלמוות, עובדה שהמרצחים שהו בשטח ישראל מעל יממה וטבחו אנסו ובזזו וחלקם הגדול אפילו הצליח לחזור לעזה עם שללם, וכיום אנו אחרי 11 חודשים!!!!!!!!!! ועדיין נוחתים על ראשינו מאות ואלפי טילים כטבמי"ם רקטות וכמעט כל יום יש אירוע עם הרוגים וכל יום נשרפים בתים בסמוך לגבול הלבנון, הדברים מחרידים, איפה ההנהגה המדינית/צבאית? איזה מסכן נהיה שמשון הגיבור, איפה הכיסוי לכל מילות הרהב, איפה האחריות כלפי האזרחים הנמצאים בגלות מאונס, ואף אחד לא אחראי? איש לא אמור לתת את הדין על כך? מי מהם ראוי להנהגה? איפה העיניים שלכם, טחו עיניכם מלראות?
|
|
|
|
|