בית פורומים בחדרי חרדים

איזה סעיף בחוק אוסר לזרוק מהגג גופות מחבלים נאצים של חמאס ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/9/2024 17:27 לינק ישיר 

הדבר היחיד שאני יכול להבין, הוא שיש בלב כל אדם הרגשה פנימית של כבוד המת, ולכן במקרה דנן אף שלא שייך בהם ענין זה כלל מ"מ מרגישים אי נוחות מעצם ממראה זה זריקת מתים. מבחינה חוקית? אום שמום... אגב, הדיקטטורים הנאלחים והמושחתים המכונים שופטי בג"צ והסרים למשמעתם המציאו חוקים חדשים בנוסח ׳אין רוח חכמים נוחה הימנו׳

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2024 08:38 לינק ישיר 

גופות של מחבלים נאצים של חמאס איזה כבוד המת יש לגופות של פחות מגו'קים שאדם דורך עליהם בלי משים בעקביו ???

הגופות שלהם צריכות להישרף כמו גופות של אייכמן ודומיהם ולפזר על 7 ימים אפילו כזבל אורגני אין להשתמש בהם 

תוקן על ידי זמןלכל ב- 29/09/2024 08:38:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2024 11:49 לינק ישיר 
מי מהם אוכל שפנים? החיילים? מי אלו שלא שומרים על השבת במתכונתה האורדוכסית? אלו שנכנסו לקרבות עם ציצית? לא הייתה פקודה לזרוק אותם מהגג זו יוזמה מכוערת מקומית.

איש_חשוב כתב:
לא נראה לי שזה בדיוק מה שאיכפת למחללי השבת ואוכלי השפנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2024 14:09 לינק ישיר 

תבדוק את התגובות עליהן אתה ואני הגבנו -
זמן לכל כתב:
"הרשת נחרכת מסרטונים וידיעות של זריקת מחבלים מתים של מחבלים נאצים של חמאס
איזה סעיף בחוק אוסר לזרוק מהגג גופות מחבלים נאצים של חמאס?"

על זה ענית:
לֹא תָלִין נִבְלָתוֹ עַל הָעֵץ כִּי קָבוֹר תִּקְבְּרֶנּוּ בַּיּוֹם הַהוּא כִּי קִלְלַת אֱלֹהִים תָּלוּי וְלֹא תְטַמֵּא אֶת אַדְמָתְךָ אֲשֶׁר יְהוָה אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לְךָ נַחֲלָה.(דברים כא כג')

הדיבורים כאן היו על הרשת, על החוק ועל המחוקק, פתאום עברת לדבר על החיילים לובשי הציצית.
מי שזעק מרה אלו העיתונאים החילונים אוכלי השפנים, והדיון היה מה הבעיה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2024 08:28 לינק ישיר 

שטח מלחמה שטח השמדה בכלל כל מימד של מלחמה זה להפך מהחוק האזרחי זה עולם בפני עצמו

לשבת במקום מוגן ולהגיד הוראות לאנשים שנמצאים במלחמה על חייהם על חיי וקיומם אזרחים שבדינם נשלחו להילחם

זה לא פרוגרס זה לא פרוגרס על סטרואידים 

זה פשוט חסר היגיון לחלוטין וזה עצמו נוגד את החוק הכי טבעי בעולם של חוקי המלחמה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > איזה סעיף בחוק אוסר לזרוק מהגג גופות מחבלים נאצים של חמאס ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext