בית פורומים בחדרי חרדים

השר לוין הציע את כל שופטי העליון כמועמדים לתפקיד הנשיאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2024 21:52 לינק ישיר 
השר לוין הציע את כל שופטי העליון כמועמדים לתפקיד הנשיאות

לוין טען כי הוא מפרסם את הרשימה אחרי שבית המשפט העליון, לשיטתו, הפקיע את סמכויותיו. "אנו מצויים בעיצומה של מלחמה. אסור שנעסוק בעת הזו בהליך מינוי כה שנוי במחלוקת", תקף את בג"ץ. "כפו את ההליך בצו, במחשבה שיוכלו לכפות מינוי נשיא"
https://news.walla.co.il/item/3693168

תוקן על ידי על_הדרך ב- 22/09/2024 21:53:35

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2024 01:06 לינק ישיר 

גם שמע בקולם, ולא הבריז. כבר התקדמות!!
וגם עשה צחוק.
לא יודע אם מעצמו או מהם.
אבל בהחלט שווה לחשוב שהלוין הרציני הזה יכול גם לחייך.

מעניין איך נראים הפנים שלו מחייכות. בחיים לא דמיינתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 01:05 לינק ישיר 

רק לחשוב מה היה פרצוף השופטים כשחתמו שאינם מעונינים להתמנות, עצם המעשה הזה מוריד אותם מדיסטנס המכובד שהם אוהבים לשים מול הציבור, מאלץ אותם לרקוד במשחק מטורלל שהוזמנו אליו בידי יריב לוין, ובתוספת ה"ברכות" שהם זוכים להם בתקופה האחרונה בדיונים מטורללים, רק טובה תצא מכך לעם ישראל, ענין של זמן והורדת המכובדות תעשה את שלה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 21:30 לינק ישיר 

לא הבנתי את כל הקומבינות המשפטיות, מה שבטוח זה שעצם הדיון והשיח על החלטה מי יהיה שופט, זה כנראה תחילת הסוף של תקופת הדיקטטורה הבגצית בישראל (שום שלטון לא נפל ביום בהיר, זה תמיד קרה כשהפיל שבחדר נהיה גדול מדי ומישהו מצמץ, ומשם לאפקט הפרפר...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 02:52 לינק ישיר 

לוין שוטה. טרול שוטה. כך לא מנצחים את שלטון הבגץ. אבל העיקר שהילדים שמחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 08:04 לינק ישיר 

כל הכבוד ללוין שמטריל אותם כמאמר הפסוק בתהילים: עם עיקש תתפתל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 12:37 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
לוין שוטה. טרול שוטה. כך לא מנצחים את שלטון הבגץ. אבל העיקר שהילדים שמחים.

ומה ההצעה שלך? איך אתה היית מציע להתמודד עם המצב במקומו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 13:16 לינק ישיר 

היכן ניתן להגיש הסתייגויות מהמועמדים ? פורסם כי על אף שרובם הסירו את מועמודותם, לשכת השר טוענת שמבחינה חוקית לא ניתן להסירם מהרישמה, וכי כולם מועמדים עדיין, ומי שרוצה, מוזמן להגיש הסתייגות, 

על הציבור החרדי להגיש הסתייגות (על אף היא שהיא לא פונקציה כרגע לנשיאות העליון) מהשופטת גילה כנפי שטייניץ שלפני כעשור קנסה את את רדיו קול ברמה בסך מיליון ש"ח !!! על כך שהוא לא מעלה נשים לשידור,

מדובר בכפייה חילונית ממדריגה ראשונה, שהרי כל אשה במדינה יכולה לעלות לשידור בהרבה ערוצים חלופיים, ומי שדווקא רוצה להאזין לקולן של נשים משוחחות ומזמרות, יש לו אין ספור אפשרויות, ואילו הרדיו החרדי הוקם עבור אלו שלא רוצים לשמוע נשים, ואם כך מדובר בפסיקה מרושעת, איפה היו הח"כים החרדים שהרשו לה להסתנן לעליון,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 14:16 לינק ישיר 

את ההסתייגויות יש להגיש לוועדה לבחירת שופטים במשרד המשפטים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 15:12 לינק ישיר 

זה שלי אין הצעה זה לא אומר שמה שלוין עושה זה לא ילדותי. עובדה, זה לא יעזור לו. צריך לפעול בחוכמה ולנגוס לאט לאט ובשקט ולא בטפשות טרולית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 17:12 לינק ישיר 

האם יש לך רעיונות איך לפעול בחוכמה ולנגוס לאט לאט ובשקט? ומה אם גם ללוין אין רעיונות? לאחרונה יותר קשה להבין את הרציונל בכתיבה שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 19:12 לינק ישיר 

אני מבין שאם אתה נמצא בפרשת דרכים ואינך יודע מה לעשות, למשל לסדר את החוב לבנק, אתה שם דלי על הראש ויוצא לסיבוב בכיכר השבת? אי מציאת פתרון לא מחייב נקיטת פתרון אידיוטי וחסר תועלת. שלא לומר מזיק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 19:20 לינק ישיר 

לוין נקט בצעד חכם שמטרתו ליצור פיליבסטר בדיונים ולתקוע את הבחירה לזמן רב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 19:31 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אני מבין שאם אתה נמצא בפרשת דרכים ואינך יודע מה לעשות, למשל לסדר את החוב לבנק, אתה שם דלי על הראש ויוצא לסיבוב בכיכר השבת? אי מציאת פתרון לא מחייב נקיטת פתרון אידיוטי וחסר תועלת. שלא לומר מזיק.
אם אני לא יודע מה לעשות בפרשת דרכים ואני רואה מישהו אחר ששם דלי על הראש, אני אבחר לשער שאולי הוא רואה ומבין דברים יותר טוב ממני, לפחות בדברים שאני ודאי לא יודע. בפרט אם אני סתם תייר והוא מציג את עצמו כמדריך טיולים מנוסה באזור (לצורך הנמשל, הוא מגיש מועמדות לכנסת), אני יכול להיות קצת עניו ולא להביע עליו דעה. ככה זה אני, אולי אתם נוהגים אחרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2024 23:08 לינק ישיר 

אם אתה נוהה אחרי מי ששם דלי על הראש ומסתובב בכיכר השבת, מי אני שאשנה את דעתך... או במילים אחרות אתה גם חסיד וגם עניו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 07:13 לינק ישיר 

לא נוהה ולא מעריץ, פשוט לא מתערב ולא מעביר ביקורת. לא חייבים להעביר ביקורת על כל אחד, אפילו אם הוא ימני

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השר לוין הציע את כל שופטי העליון כמועמדים לתפקיד הנשיאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext