בית פורומים בחדרי חרדים

השר לוין הציע את כל שופטי העליון כמועמדים לתפקיד הנשיאות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2024 07:49 לינק ישיר 

יהי לך אשר לך. אני כן מעביר ביקורת. ומוזר שאתה מעמיד פנים שאינך מעביר ביקורת, אתה כאן רק בשביל לחזק את העולם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 08:19 לינק ישיר 

אני לגמרי כאן כדי להביע דעה, וכל דעה היא איכשהו ביקורת על מי שחושב אחרת. גם כשאני כותב לך שלטעמי הביקטרת שלך לא במקומה, אני למעשה מעביר ביקורת עליך. אבל יחד עם זאת, אני חושב שאם יש נושא שאני לא מספיק מבין בו ומהמעט שאני מבין אני רואה רואה פתרון לבעיה, קשה לי להעביר ביקורת על מה שכן/לא נעשה בנידון. זה הכל. וזו כמובן דעתי האישית, גם לך אני מאחל את ברכת עשו "יהי לך אשר לך"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 15:26 לינק ישיר 

כאמור, אתה אינך רואה. אני כן. אבל נהניתי לראותך מחליף דעה בשתי הודעות בהפרש יום. לא מעביר ביקורת כן מעביר ביקורת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 18:44 לינק ישיר 

הייתי אומר לך שלמדתי מהטובים ביותר, ואף מציין שאם בחרת להתרועע עם דעותיי מצבך קשה, אבל אני מעדיף לא להיות ציני ולענות לך ברצינות. משהו חא בסדר בהודעות שלך לאחרונה, אני מקווה שהשתלט בוט על הפרופיל שלך כי אתה בן אדם חכם וזה לא מתאים לך. כתבתי אתמול שאני לא מעביר עליו ביקורת והסברתי למה שם לא מתאים ביקורת; כתבתי עליך ביקורת והסברתי למה עליך זה כן מתאים. כמה מסובך זה יכול להיות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 19:14 לינק ישיר 

מסובך, כמו משטרה שפועלת לפני שנים רע, ואחרי זה עושה רושם שהשתפרה ופתאום נראה ששבה להיות רעה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 19:42 לינק ישיר 

בדיוק כך. אדם שרואה שהיה פעם רע והיום רע, הוא בוחר להניח מתישהו נהיה טוב ושוב נהיה רע, וטוען שהכל רק באשמת מי שאחראי על המשטרה היום. ברור שלאדם כזה יהיה קשה להבין את הודעתי האחרונה. הבדיחה היא שזה באמת לא מוכיח שזה מסובך מדי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 21:05 לינק ישיר 

אני רק שאלה, היכן כתבתי שהכל באשמת האחראי למשטרה היום? כמו שאומרים אצלנו, לייגסט אן הנחה און פרעגסט קושיות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2024 23:36 לינק ישיר 

כתבת את הטיעון הזה בצורה ישירה וברור בהודעה הראשונה באשכול ההוא (יכול להיות שהכל זה בכלל שכחה?). בכל מקרה אני מרגיש שאנחנו קצת יורדים לפסים פחות הגיוניים וברשותך אפחית בהודעות הספירלה הללו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2024 01:37 לינק ישיר 

לא כתבתי כך. תהיתי האם זה בהשפעתו. אכן, כדאי שתפחית אימת יום הדין כנראה משפיעה על הבנתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2024 09:10 לינק ישיר 

מה זה משנה אם כתבת את זה כהשערה (הסבר לתופעה שאתה רואה) או כידיעה/קביעה מוחלטת. הנקודה היא שראית מציאות ברורה שלא דורשת הסבר, ובחרת לתת הסבר מעוות, חלופי ומיותר, רק כדי לקטרג על אדם שאתה שונא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2024 11:01 לינק ישיר 

המשמעות של התרגיל של לוין:

www.inn.co.il/news/649422

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2024 22:12 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
מה זה משנה אם כתבת את זה כהשערה (הסבר לתופעה שאתה רואה) או כידיעה/קביעה מוחלטת. הנקודה היא שראית מציאות ברורה שלא דורשת הסבר, ובחרת לתת הסבר מעוות, חלופי ומיותר, רק כדי לקטרג על אדם שאתה שונא.
זה משנה. כי שאלה אינה תשובה. ואשרי מי שמבין את ההבדל בין תהייה לקביעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2024 20:33 לינק ישיר 

יורשה לי לעצור את הספירלה המיוותרת. לפי מה שכתבתי בהודעתי הקודמת, מובן היטב למה זה לא משנה. אני באמת מקווה שמישהו השתלט לך על הניק כי הוויכוחים עם הניק שלך נהיו ממש מוזרים... (גם בדיונים עם אחרים, כמו לדוגמה באשכול על מצב הסקרים בארהב, שאני משתדל לא להתערב שם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2024 04:10 לינק ישיר 

מורשה לך. כבר ביקשת לעצור לפני כמה הודעות ולא הצלחת להתאפק, בדוק את עצמך. מה הבעיה עם הסקרים? מילא כאן יש דיון עמוק בשאלה האם קביעה ושאלה חד הם אם לאו אבל שם, לא זכור לי שיש שם דיון מהותי, אלא מעט משעשע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2024 07:04 לינק ישיר 

אני מתייחס בקצרה אבל נמנע מטענות חדשות, כי בכל זאת אני מכבד את הניק שלך. אם היית עונה שם רק בהצגת סקרים הכל היה מצוין. היה ברכה

תוקן על ידי הדיבוק ב- 29/09/2024 08:02:39

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השר לוין הציע את כל שופטי העליון כמועמדים לתפקיד הנשיאות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.