בית פורומים בחדרי חרדים

אומרים די לבריונות של הקיצונים החרדים בבית שמש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2024 05:48 לינק ישיר 
אומרים די לבריונות של הקיצונים החרדים בבית שמש

הנה ציוץ של יוסי ריינר תושב השכונה 

לכל יפי הנפש וקלי המקלדת שמוצאים הזדמנות פז לתקוף את בן גביר על "השמש המשטרתית" בבית היי לכם, כאן יוסי ריינר תושב השכונה.

שכונת רמה ד" בבית שמש.

לפני באים להגן על אותם בריונים שכעת זועקים חמס, חשוב שתכירו מעט עובדות.

אותם קיצונים שבמקרה היום ספגו את האלימות נמצאים תדיר בצד השני של המתרס.

מדובר בבריונים אלימים שאך לפני יומיים תקפו באלימות את הרב דוד לייבל בלכתו ברחוב בשבת בלילה כאן בשכונה.

מדובר באותו קומץ קיצוני שמתנכל ויורק על נשים, יכו באלימות חיילים בצבא, שרפו ותלשו דגלי ישראל ומצית חנויות סלולר על יושביהם.

עם אוטובוסים מרמה ב' לתוככי שכונת ד' ההטרוגנית במטרה ללחום ביריד תעסוקה שנערך במתנ"ס העירוני 'דורות' הנועד להכשיר חרדים לשוק העבודה ולסייע להם להתפרנס בכבוד.

קל לכם לשפוט אתם יושבים ממרום מושבכם אתם צופים בסרטון שכזה.

אף פעם לא חוויתם את ההתנכלות היומיומית של בריונים נטורי קרתא המנסים לכפות את דעתם עליך ולשנות באלימות את אורח חייך.

לפעמים היא האמת גם אופציה וחשובה שהיא תיאמר.

הנה סרטון כיצד הם הורסים חנות סלולר כשהם שופכים זפת קר על מוצרי חנות סלולר

התזת בואש על ספסלים ציבוריים

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 24/09/2024 06:07:18

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 05:55 לינק ישיר 

בשלתם דייסה, תאכלו אותה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 05:57 לינק ישיר 

פרסם ינון מגל 

שלום ינון, ראיתי שפירסמת את סרטון ההתעללות של השוטרים בחרדים.

אני לא מצדיקה התעללות, אבל התקיים בבית שמש.

כחרדית, תושבת בית שמש, אין לי איך לתאר לך כמה סבל אותם חרדים קיצוניים ובלתי נסבלים (כמו כל דבר קיצוני) מסבים לנו החרדים הרגלים והשפויים!!!!

הם מחבלים והורסים כל דבר טוב שקורה פה בבית שמש!

אנחנו מוקיעים אותם ומהם בלי סוף!!!

החל מלהשבית כל אירוע/ פעילות/ אטרקציה שהעירייה עושה לילדים, מטילים אימה על בעלי חנויות "שלא לרוחם" (וכלום לא לרוחם, כי הם קיצוניים!!!) ועוד ועוד ועוד.

לכן, נפש השכונות קצה נפשם בהם!

הם הזמינו משטרה והתחננו שתעיף אותם לכל הרוחות!!!

ושוב, אני חרדית גאה שלא בעד אלימות.

אבל יש מקרים שכנראה אין ברירה.

ולתת להם להמשיך להתקיים בעיר שלימה, זו המציאות האמיתית!!!

חשוב לי לציין שהם אולי 15% מהאוכלוסייה שמשתלטים על כולם בכח.

המזכיר את אחינו השמאלנים..... שלצערי בהם לא מטפלים.

זה קורה בדיוק, רק משתייה של הקשת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 06:13 לינק ישיר 

שיהיה ברור לכולם נגד מה הקיצוניים הללו הפגינו,

על כך שלעוד כמה חרדים תהיה פרנסה

Image

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 07:57 לינק ישיר 

פורעי חוק יש לעצור ולהעמיד לדין. הפגנות בלתי חוקיות מותר עפ"י החוק לפנות תוך הפעלת כח סביר. אסור בשום פנים להשלים עם אלימות משטרתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 08:07 לינק ישיר 

"ציוץ של יוסי ריינר תושב השכונה" אנו מכירים את הברנש העונה לשם יוסי ריינר, טיבו ושיחות ובעיקר פעליו הקדושים. אם הייתי חושש שאולי המשטרה צדקה לפעול לא חוקית, עתה הבנתי. אגב, הצדיק ׳החרדי׳ מבית שמש אדמקר הצטרף לבית דין של יוסי ריינר בציוצו משל עצמו (כשלעצמו גדול).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 08:12 לינק ישיר 

טוכעסלעקערס מהזן הבזוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 08:31 לינק ישיר 

כבר חוינו את הקיצונים מבית שמש שהלכו לרוצחינו בג'נין להחניף להם בחוסר שכל וטירוף הדעת ועד עכשיו עדיין לא שילמו מחיר כבד על מעשיהם המטורפים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 10:55 לינק ישיר 

גרשום כתב:
פורעי חוק יש לעצור ולהעמיד לדין. הפגנות בלתי חוקיות מותר עפ"י החוק לפנות תוך הפעלת כח סביר. אסור בשום פנים להשלים עם אלימות משטרתית.

גם את הנוחבות צריך לפנות ב 'כח סביר' ?
הקנאים מבית שמש הם נוחבות!
הם לא מפגינים שמביעים את מחאתם במאמרים, בדרשות במחאה שקטה. 
הם אלימים! ואלימות פותרים רק עם 'הרתעה'!
'הרתעה' פירושה שחובטים בהם עד שהם מ-פ-ח-ד-י-ם !
להזכירך:
" אלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו " 
אין בארץ הזו 'משילות' . כל אחד (קפלניסטים , עבריינים, בדואים , קנאים ....) איש הישר בעיניו יעשה. והציבור הנורמטיבי שומר חוק וסדר סובל.  אני בעד לכסח כל מי שמפעיל אלימות ולא משנה מי הוא ומאיזה סיבה. 

תוקן על ידי momeir ב- 24/09/2024 10:57:07

תוקן על ידי momeir ב- 24/09/2024 11:00:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 14:24 לינק ישיר 

האם שמענו מחאה כלשהי של עיתונים חרדיים או של רבנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 14:31 לינק ישיר 

אולי כל דורשי הסדר הציבורי כאן יתנו דעתם מדוע בקפלן אין אלות והפלאת מכות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 14:48 לינק ישיר 

בעגלא כתב:
אולי כל דורשי הסדר הציבורי כאן יתנו דעתם מדוע בקפלן אין אלות והפלאת מכות?
אכן איפה ואיפה. איך אמר החלול? זה אנשים אחרים.. ג.נ. אני בעד לטפל באנרכיסטים מכל סוג שהוא בשיטת בית שמש ללא הבדל דת גזע ומין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 15:23 לינק ישיר 

האנרכיסטים טוענים שבזמן האחרון יש בוטשחם וסוסים שמלטפים את גופם הענוג. הלוואי שזה נכון (ולא שאני שמח כשחוטפים מכות, אני פדוט רוצה שוויון והגינות עם כל המפגינים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 16:13 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
האנרכיסטים טוענים שבזמן האחרון יש בוטשחם וסוסים שמלטפים את גופם הענוג. הלוואי שזה נכון (ולא שאני שמח כשחוטפים מכות, אני פדוט רוצה שוויון והגינות עם כל המפגינים)
אם זה היה נכון היית רואה סירטונים רצים ברשת ואת הבכיינים תחת כל עץ רענן.. עובדים איתם בכפפות של משי כי מה לעשות זה אנשים אחרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 20:13 לינק ישיר 

הבעיה העיקרית נמצאת בכך שכל הקיצונים הירושלמיים עזבו את מאה שערים, כי צר היה להם המקום, חיפשו ומצאו תחליף - בית שמש, אפשר להבין שהם רוצים חממה כמו מאה שערים, הפאשלה הגדולה היא שהם עברו לעיר כמו בית שמש, עיר גדולה ורבת גוונים, מחילונים דתיים חרדלים חרדים ספרדים וחסידים, וזה ממש לא המקום להפוך אותו למאה שערים, היו צריכים לעבור לעיר קטנה יותר הומוגנית, ולהפוך אותה בכיף למאה שערים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2024 23:01 לינק ישיר 

muki28 כתב:
האנרכיסטים טוענים שבזמן האחרון יש בוטשחם וסוסים שמלטפים את גופם הענוג. הלוואי שזה נכון (ולא שאני שמח כשחוטפים מכות, אני פדוט רוצה שוויון והגינות עם כל המפגינים) אם זה היה נכון היית רואה סירטונים רצים ברשת ואת הבכיינים תחת כל עץ רענן.. עובדים איתם בכפפות של משי כי מה לעשות זה אנשים אחרים
לצערי יש לי חברים באזור הזה של השמאל, הם טוענים שיש שם אלימות ואולי יש בידיהם סרטונים. (כמוהן שאני לא בדקתי ובאופן אישי, באמת לא אכפת לי. לצערי הדרך היחידה להוכיח לימין שיש כאן שוויון, זה לפנות אותם ברגישות ונחישות בדיוק את עמונה. רק אז תהיה תקווה לאמון.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אומרים די לבריונות של הקיצונים החרדים בבית שמש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext