בית פורומים ביתר עילית שלנו

מתוך קבוצת הווצאפ של תושבי ביתר עלית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2025 15:11 לינק ישיר 

לכל מי שנפל במדרכות ברחוב אדמורי ויזניץ ו אוהב ישראל כתוצאה מהבורות במדרכה שנוצרו מטרקטורים שחפרו יחידות דיור לא חוקיות יש לכם את מי לתבוע: תקשיבו קטע מפגר, פנה אלי בחור בן 19 שיש לו 400,000 ₪ הון עצמי ורוצה לרכוש דירה, שאלתי אותו כמה הוא מרוויח? הוא ענה לי שהוא לא עובד, שאלתי מאיפה יש לך 400,000 ₪? הוא ענה לי " אה, נפלתי ברחוב והיה לי עו"ד תותח" פה זה הדליק אותי להבין במה מדובר ואלה המסקנות: מסתבר שמי נפצע ברחוב או בכל מקום ציבורי או בתאונת דרכים יכול לתבוע סכומי עתק מהביטוח. כן כן, גם הנפילה מקורקינט. והתשלום לעו"ד הוא רק על בסיס אחוזים. לכן אם ח"ו נפצעתם, כדאי שתבדקו אם אתם יכולים להתנחם בכמה שקלים שינחתו בחשבונכם. מי שרוצה את הטלפון של העו"ד הזה, שיפנה בפרטי7; בתמונה: תושב תל אביבי שנפל מהקורקינט0; (לפי הAi)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2025 15:12 לינק ישיר 

שלח את זה קובי טורנהיים מבני ברק יועץ תותח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2025 15:14 לינק ישיר 

ראיתי איך ילד רץ ונופל באדמורי ויזיניץ הוא רץ על המדרכה ונפל כתוצאה מבור באדמומיות ויזיניץ 80 מבור שנוצר מטרקטור של הקבלן תולין שחפר יחידת דיור והשאיר את הפתח פתוח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2025 16:39 לינק ישיר 

נציג רשות המסים הגיע לבית של חבר שלי ושאל אותו פרטים על בעל הדירה שמעתם מקרים כאלו

דדווח על תוכן פוגעני

באיזה גבעה

דדווח על תוכן פוגעני

גבעה c

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2025 16:41 לינק ישיר 

והנציג שאל מלא שאלות את החבר והוא לא הבין למה הוא חוקר אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2025 16:41 לינק ישיר 

לא נתקלנו בדבר כזה בגבעה ב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2025 16:42 לינק ישיר 

תשלח את רשות המסים לראש העיר יש לו הרבה נכסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2025 11:21 לינק ישיר 

*ביתר ניוז7;* דוברות צוות הצלה: *ביתר עילית: ילדה בת 6 פונתה במצב קשה לאחר שנפגעה מאוטובוס* כונני מד"א – 'צוות הצלה' הוזעקו לרחוב אבא שאול בביתר עילית בעקבות דיווח על תאונת דרכים. *מתנדבי 'צוות הצלה' אלי קרעמס ויענקי פרוכטר שהגיעו ראשונים למקום מוסיפים:* "כשהגענו למקום ראינו הולכת רגל, ילדה בת 6 מחוסרת הכרה עם חבלת ראש קשה לאחר שנפגעה מאוטובוס. יחד עם חובשים ופראמדיקים נוספים של מד"א הענקנו לה סיוע רפואי ראשוני הכולל סיוע נשימתי, קיבוע וחבישות, והיא פונתה ע"י ניידת טיפול נמרץ של מד"א במצב קשה ולא יציב להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים". תיעוד: דוברות צוות הצלה *'ביתר ניוז - כל מה שחדש בעיר'* https://chat.whatsapp.com/FGhfd0rNtmXFNkxgGofT4n הערוץ בטלגרם > t.me/Betar_News * לשליחת דיווחים 053-233-9-555

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2025 11:30 לינק ישיר 

כמה תאונות דרכים כתוצאה מ חוסר תפקוד של ראש העיר ומהנדס העיר - שום רצון לשמור על חיי התושבים, מסלולים הזויים של אוטובוסים, חוסר בפסי האטה, מעברי חציה מחוקים דלא ניתן לראותם בכלל , חוסר בתמרור , חוסר במהבהבים - עיר ללא ניהול רק צבירת נכסים והשכרת בתים בשחור , וגם משטרה שלא מתפקדת בכלל, האם אחרי האירוע הזה ועוד מלא אירועי תאונות דרכים בעיר , האם משטרת ישראל הוציאה איזה צו לראש העיר , צו שיפור ? צו עשה ? האם המשטרה מזהה התנהגות רשלנית של ראש העיר ? התנהגות רשלנית של מהנדס העיר ? האם משטרת ישראל חושבת להיות פרואקטיבית ולעשות מעשים אקטיביים אחרי כל כך הרבה תאונות דרכים בעיר שמלאה עד אפס מקום ביחידות דיור וכתוצאה מכך רכבים נאלצים לחנות על מדרכות בגלל בולמוס יחידות הדיור והשכרת בתים בשחור ? האם משטרת ישראל והעומד בראשה מר בן גביר איתמר לקחו את ראש עירית ביתר עלית לשיחת שימוע איך יש כל כך הרבה תאונות בעיר ומה הוא עושה בכדי למנוע אותם , למה אין פסי האטה ברחוב אדמורי ויזניץ ורחוב אוהב ישראל כבר מעל 5 שנים וכל כך הרבה תאונות למה אפס פעילות למניעת תאונות דרכים ? חיי אדם קלים בעניכם ? איפה אתם להב 433 ? איפה אתם משטרת ישראל ? איפה כל קשיות האכיפה ? איפה זהירות בדרכים ? מיליון משרדים שלא מתפקדים ומנרמלים את סדום !!! בושה לכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2025 10:46 לינק ישיר 

אני נוהג ברחובות אוהב ישראל, מוצפי, החוזה מלובלין, דרכי אמונה, חכמת אליעזר, דרכי איש ורואה בניה של מאות יחידות דיור - כמובן הכול ללא היתר והכול בניה חריגה כמנהג המקום אך מה שצרם לי שהבניה היא ללא ממדים יתרה מכך הם בונים כמו בחוסאן בדיוק , אבן ירושלמית מודבקת מבפנים רשת ואחר כך טיח בלי יציקות בכלל כלומר זה יחידות שיכולות להתפרק מהדף של טיל , והולכים לגור ביחידות אלו חרדים שאין להם שום מושג בבניה, אין מי שיגיד להם שלמעשה הבית שלהם זה אבן ירושלמית וטיח ורשת עם ברזל 4 מ"מ, למה אתם עושים את זה ??? איפה מידת הרחמים ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2025 10:48 לינק ישיר 

הילדים שואלים למה אין בריכת שחיה בביתר עלית רק בריכה קטנה של מצלול שהיא מאוד יקרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2025 10:50 לינק ישיר 

https://youtu.be/5StSBbMKeI8?si=e3cltuHf7y6bPyhH

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2025 01:28 לינק ישיר 

תעודת עניות לעירית ביתר עלית - אין שום מתקנים/פינת חי/בריכה לילדים במה הם מתגאים ששולחים תושבים לקצה הארץ , אני רואה נערים ונערות שוכרים ב 10 ש"ח ל 15 דקות קורקינט על פדלים מרוב שיעמום , אפס מעש , אלק מפלגה חסידית

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > מתוך קבוצת הווצאפ של תושבי ביתר עלית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 140 141 142 ... 183 184 185 לדף הבא סך הכל 185 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.