|
|
| נשלח ב-21/12/2025 11:44 |
|
| |
אני רואה לוחמות כואב לי הלב איך הורסים להם את הנשמה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2025 11:45 |
|
| |
אני מנוע מלכתוב דברים שאני יודע בוודאות על מקרים שפגעו בחיילות בזמן שירותי בצהל , ואיך צהל התעלם לגמרי כהרגלו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2025 11:46 |
|
| |
השם הטוב ירחם עלינו ויהיה בעזרנו שהצבא יהיה צבא כמו שכתוב בשולחן ערוך ותהיה שמירה מעליא
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2026 09:52 |
|
| |
יש מספר חיילים המתגוררים בביתר עלית, משרתים בתל אביב, אין קו אוטובוס ישיר לתל אביב בבוקר, החיילים צריכים לנסוע שעתים וחצי מכוון שהם נאלצים לנסוע לירושלים ומשם לתל אביב, זה סיוט !!!! בקבוצת הווצאפ של ביתר עלית יש עוד תושבים הזקוקים לקו אוטובוס לתל אביב , מבקשים שיהיה קו מביתר לתל אביב ולפחות לאוניברסיטה ישיר , כמו שיש מביתר לקרית גת בשעה 06:00 בבוקר וקו ישיר חזור בשעה 18:00, יש גורמים בעירית ביתר עלית המתנגדים לזה , מסיבות לא מובנות, נא עזרתכם הדחופה, אחרת הם יפנו לצהל ו צהל יתן להם בתים בתל אביב , בבית החייל שזה מקום ללא שמירת שבת בכלל !!! מי יתן את הדין על חייל חרדי שנאלץ לגור בבית החייל בתל אביב בגלל שאין לו תחבורה לביתר עלית !!! איך הוא יכול לשמור שם על היהדות שלו - באחריותך ראש העיר מאיר רובנשטיין - שים לב כמה אחריות יש לך !!!! חייל חרדי שהולך לגור בבית החייל, איך הוא ישמור על יהדותו ??? קום תעשה מעשה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 07:49 |
|
| |
הזוי אין קו לתל אביב מביתר עלית ואותו הדבר במודיעין עלית - לפי מה שידוע שראש העיר בכבודו ובעצמו מנע את יצירת הקו בין ביתר עלית לתל אביב אולי בכדי למצוא חן בפלג הירושלמי , לא יודע, עובדתית הרבה תושבים סובלים מאוד שצריכים לנסוע לתל אביב או ליתר דיוק חייבים לנסוע לתל אביב, חיילים, עובדים, עובדות - אימהות צריכות לקום שעה קודם בכדי לנסוע לתל אביב, היכן הרחמים, בכדי לא ליצור אפשרות נסיעה לתל אביב - מצב דמיוני הרי מי שרוצה לחטוא חוטא ומה זה מעכב אותו שאין קו לתל אביב, מה זה הדבר ההזוי הזה ? , רגליו של אדם אינם ברשותו אומרת הגמרא, למה לצער כל כך הרבה תושבים ???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 07:52 |
|
| |
נוסעים לירושלים נתקעים במחסום ועד שמגיעים לוקחים קו לתל אביב
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 07:52 |
|
| |
איפה הרחמים של החסידים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 13:15 |
|
| |
בימות החורף הכי קשה להגיע לתל אביב מביתר עילית, אתה פשוט קופה מקור ועד שאתה מגיע לירושלים שוב אוטובוס לתל אביב
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 13:16 |
|
| |
אולי ראש העיר המתנגד לקו ישיר לתל אביב הוא וכל הצוות הבכיר שלו מהפלג הירושלמי ינסו פעם לעשות את המסלול הזה באוטובוס
תוקן על ידי דיקטטורהוש ב- 14/01/2026 13:18:00
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 13:17 |
|
| |
תשכח מזה , מי שמתרגל למנעמי השלטון לא יסע באוטובוס
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2026 13:17 |
|
| |
אז למה ככה לצער אחרים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2026 07:53 |
|
| |
עשרות תושבי ביתר יכולים לסבול ולסבול ולסבול ולסבול ולסבול ולסבול ולסבול לנסוע לירושלים לעבור מחסום ומשם לקחת עוד אוטובוס לתל אביב במקום שיהיה אוטובוס ישיר לתל אביב, התושבים השקופים האלה כל חטאם שלא קרובים לצלחת ולא מסוגלים לגרום לראש העיר שיעשה קו ישיר לתל אביב - עד מתי לטירוף הזה , מחול השדים, שנים על גבי שנים עשרות תושבים שחייבים לנסוע לתל אביב נאלצים להאריך את הדרך בעוד שעה וחצי הלוך ועוד שעה וחצי חזור ואין מבקר למדינה ואין מבקר לעירית ביתר עלית ואין מבקר למשרד התחבורה ואין מבקר לפניות הציבור ואין כלום רק דיקטטורה אחת שחורה וגדולה שמנהלת את חיי התושבים בביתר עלית השקופים , החרדים הפשוטים שמתגייסים לצבא, שהולכים לעבוד שסובלים את כל ההזיות של ראש העיר והפלג הירושלמי
תוקן על ידי דיקטטורהוש ב- 16/01/2026 07:54:18
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2026 07:56 |
|
| |
ואין בית משפט ואין שופטים ואין כלום ואיש הישר בעיניו יעשה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2026 20:34 |
|
| |
המחשבה שמחר צריך לנסוע מביתר לירושלים ומירושלים לתל אביב כמעט 3 שעות נסיעה כי ראש העיר של ביתר מתנגד לקו ישיר מביתר לתל אביב גורמת לי הקפדה על ראש העיר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2026 20:35 |
|
| |
איך הוא לא פוחד מדיני שמים
|
|
|
|