בית פורומים ביתר עילית שלנו

מתוך קבוצת הווצאפ של תושבי ביתר עלית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2024 11:20 לינק ישיר 

מאיפה לך

דדווח על תוכן פוגעני

מההפגנות שעשו כאן בזמן 7 באוקטובר

דדווח על תוכן פוגעני

מהצעקות אטבח אל יהוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 11:21 לינק ישיר 

מהאימרות שבם אומרים יהודי מסריח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 11:21 לינק ישיר 

לא יהיה איתם שלום לעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 15:19 לינק ישיר 

מי שלא ראה כרגע את הועדה של צבי פספס גאולת ישראל. מתברר שנציג בכיר של מדינת ישראל מצהיר שהמדינה הוציאה חוות דעת משפטית לפיה ניתן להחיל חוק ישראלי על שטח שמוגדר כיום כשטח פלסטינאי. מדובר בשטח המוגדר כיום כפלסטינאי, ושם מוקמת משרפה (בצומת אלחאדר). כל הזמן טענתי - יחד עם גורמים נוספים, שאין חוק ישראלי במקום ולכן צפויות להיות בעיות אכיפה מאחר שאין תחולה לחוק הישראלי (בעיית ריבונות עצומה) @⁨+972 54-638-0607⁩ ביקש שתוצג לנו בוועדה חוות דעת המשפטית, ונענה שהיא תימסר לאחר הוועדה. בשלב הזה הפתעתי את הדובר בהודעה ורעיון הצופה פני עתיד, שכעת ניתן יהיה להשתמש באותה חוות דעת כדי להחיל חוק ישראלי מלא גם בנושא של תנועה על כבישים ביו"ש. מי שראה את פניו של הדובר ראה שזה קצת בלבל אותו, אבל נראה שיהיה מאד מעניין כשחוות הדעת הזו תצא החוצה. כדאי מאד לעקוב אחרי הוועדה של @⁨+972 54-638-0607⁩ עולות שם סוגיות ריבוניות בסיסיות והנושא שנדון בה לגבי אויר נקי הוא בדיוק מה שאנשי השמאל צריכים להתחבר ולקדם, לו באמת היה להם רצון לקדם אמת ולא שקרים כמו שהם עושים כיום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2024 15:20 לינק ישיר 

עדכון מעניין... 1 @⁨+972 54-638-0607⁩ גילה תוך כדי דיון, שנציג רשמי של מדינת ישראל *הציעה כסף מעצמה לרשות הפלסטינית* כדי לקדם לרשות הפלסטינית שינוע למניעת שריפות. כעת תשמעו את הדבר המצחיק... *הרשות הפלסטינאית סירבה.* 2 רוצים עוד הפתעה כייפית?! התברר באותו דיון, שמדינת ישראל *ממנת מקרן הניקיון הישראלית 12 כפרים פלסטינאיים באזור ירושלים.* כסף שמגיע *מתחת לראדר* - וזה מתחת לראדר כי הם לא מוכנים להצהיר שהם מקבלים כסף מישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:48 לינק ישיר 

במקום שמפלגת ג יעשו הכול שחרדים לא יתגייסו יעשו חסד גדול וישבו עם צה"ל לבנות מסגרות מותאמות לחרדים - כרגע אין שום מסגרת מותאמת לחרדים בצהל - כלום ממש לא נצח יהודה ובטח לא חיל האויר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:50 לינק ישיר 

אכן בעיה ומצד שני יש אלפי חרדים שלא לומדים בשום מסגרת או פשוט סתם משוטטים ברחובות ואיך הגמרא אומרת אוי להם לאלו שאין להם לא את העולם הזה ולא את העולם הבא - סתם באו לעולם רחל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:51 לינק ישיר 

יש מפקדים בכירים בצהל שלא רוצים חרדים בכלל או שלא רוצים לשנות שום מסגרת מתעקשים שחילות ישמרו עם חיילים ושיהיה בריכה מעורבת כמו בחיל האויר ומורים לחיילים לחלל שבת על שטויות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:54 לינק ישיר 

אני זוכר שסיימתי ישיבה תיכונית והתגייסתי הייתי בטכני בחיפה ועברתי שם מספר קורסים מצ'ק כנף היינו צריכים לנסוע בשבת עם ג'יפ בכדי לשמור שם על כמה מטוסים שהם בכלל לא טסים ולא היה שום פיקוח נפש - לא הבנתי למה צריך לשמור שם , אחר כך הסבירו לי שצריך להרגיל את החיילים לשמור 6 6 כלומר 6 שעות שמירה ו 6 שעות שינה חכמי חלם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:55 לינק ישיר 

איזה מצב לא נעים מצד אחד יש הורים שמוכנים שהבנים שלהם יתגייסו אך פוחדים ובצדק על המצב הרוחני שלהם שלא יתקלקלו בצבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:56 לינק ישיר 

חבל שאריה דרעי לא לוקח את המושכות ובונה בצהל מסגרות מותאמות לחרדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 07:57 לינק ישיר 

צריך לעשות תיקון בצהל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2024 08:00 לינק ישיר 

אני חרדי ששירת בצבא ויש לי 2 בנים חיילים ואומר לכם בן אחד שלי התפרק בצהל מבחינה רוחנית בדיעבד לא הייתי מגייס אותו ושיאיר לפיד לא ידבר על משתמטים כי תרמתי יותר ממנו למדינה ויותר מאביו טומי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > מתוך קבוצת הווצאפ של תושבי ביתר עלית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 65 66 67 ... 183 184 185 לדף הבא סך הכל 185 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.