בית פורומים בחדרי חרדים

ביבי עושה לגלנט מה שהוא עושה שנים לחבריו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2024 22:04 לינק ישיר 
ביבי עושה לגלנט מה שהוא עושה שנים לחבריו

שעות לפני טיסתו של שר הביטחון גלנט לארה"ב לפגישות חשובות עם הממשל האמריקאי, ביבי שם לו ווטו ולא מאשר לו לנסוע, משהו בדומה לזה עשה לשרים במשך כל שנות כהונותו כשהוא רק חושב שמישהו מאיים על כסאו הוא פשוט מתעלל בהם אחד אחד, וככה הוא מחליף אותם כמו גרביים והוא נשאר צמוד לכסאו בודד בצמרת "ואין מי שיחליף אותו"ץ

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2024 23:31 לינק ישיר 

ביבי עושה לגלנט את המינימום שצריך לעשות לו וזה שקודם יעבירו החלטות בקבינט כדי שגאלנט לא יוכל לטרפד מהלכים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2024 00:02 לינק ישיר 

בשביל מה נוסע גלנט לארה"ב?

בשביל אותה סיבה שנסע בני גנץ לארה"ב לפני כמה חודשים,

והיא לחזור למדיניות האמריקאית,

שגרמה לנו נזק עצום,

בשביל זה, הם צריכים מידע מבפנים,

ולכן נתניהו בצדק, 

שהוכיח בחודש האחרון לכל עם ישראל ולעולם כלו,

שהמדיניות שהוא מוביל, נכונה ומביאה תוצאות,

שאף אחד לא חלם עליה,

והאמריקאים מתנגדים לה,

כי האמריקאים רוצים שאנחנו נחייה כל הזמן במלחמה תמידית,

שלא נדע שלווה מהי,

ולכן הם עושים הרבה מאוד, שמדינת ישראל לא תנצח,

ולכן בצדק ראש הממשלה בנימין נתניהו,

מנע מגלנט לנסוע לארה"ב.

נ.ב. איך יכול שר בממשלה לנסוע למדינה זרה , כדי לפגוע במדיניות של הממשלה שבה הוא חבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2024 00:03 לינק ישיר 
גלנט יחד עם הרמטכ"ל ואלוף פיקוד דרום היו צריכים לעוף מזמן מניהול המלחמה

שר ביטחון זה התפקיד המשמעותי ביותר בממשלה וגם עם התקציב הגדול ביותר. היסטורית, אפשר להבין למה לשרי הביטחון שמקבלים את התפקיד מראש הממשלה  עולה להם השתן לראש. חיים בדמיונות של 'שכרון כח פוליטי' ולא מבינים מול מי הם מתמודדים. 
 לגבי גלנט באופן ספציפי (שהגיע לליכוד בכלל עם כחלון )  בסיפור הרפורמה הוא בגד בטיפשות הן בימין באופן כללי ובמיוחד בבוחרי הליכוד. גם במהלך המלחמה , הוא היה לעומתי לראש הממשלה. בניגוד לראש הממשלה, הוא לא דחף לניצחון. הוא יישר קו עם גנץ, אייזנקוט ודרעי ושות' שצריך להגיע להסדרים.   לראש הממשלה ולמרבית שרי וחכ"י הליכוד כבר נמאס ממנו. לא מבין למה נתניהו לא פיטר את גלנט , את הרמטכ"ל וואת אלוף פיקוד הדרום הכושלים כבר לפני שנה. ההשגים בצפון הם בגלל החלטות קבינט שניכפו עליהם בניגוד לעמדתם. טוב וחכם עשה ראש הממשלה, שהודיע לגלנט: " אתה לא מנהל מדיניות פרטית משלך" אתה נוסע לוושינגטון רק אחרי ישיבת קבינט שתקבע בדיוק איזה מדיניות תוכל לייצג מול הממשל האמריקאי. 

תוקן על ידי momeir ב- 09/10/2024 00:09:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2024 00:10 לינק ישיר 

שר בטחון כושל שיגיד תודה שלא נבעט יום אחרי תחילת המלחמה יחד עם כל הפיקוד הצבאי שתחתיו. במדינה מתוקנת הוא מזמן היה יושב וסופר דוקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2024 00:11 לינק ישיר 

אני במקום ביבי הייתי מאפשר לגלנט לצאת לארה"ב, אם הייתי אוסר עליו - הייתי מעדיף לאסור עליו לחזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2024 23:51 לינק ישיר 

היו כמה תמימים או טיפשים שחשבו שהאמריקאים הזמינו את גלנט לארה"ב,

הנה דוברת הפנטגון מאשרת, שגלנט הזמין את עצמו לארה"ב ! ! ! 

שלא בתיאום עם הממשלה שבה הוא חבר ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2024 23:57 לינק ישיר 

ברור.. הם צריכים אותו בדיוק כמו שהם צריכים את גנץ או לפיד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2024 12:26 לינק ישיר 
מי בדיוק צריך לבעוט בו?

נקווה שאנחנו נבעט בו ובשטן שמעליו וכל אלה מתחתיו האחראים לאי שמירה על הישראלים שנרצחו ונטבחו ונאנסו באכזריות
יעלמו מהנוף הציבורי וישבו בבושה ובקלון בביתם עד יומם האחרון

muki28 כתב:
שר בטחון כושל שיגיד תודה שלא נבעט יום אחרי תחילת המלחמה יחד עם כל הפיקוד הצבאי שתחתיו. במדינה מתוקנת הוא מזמן היה יושב וסופר דוקים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ביבי עושה לגלנט מה שהוא עושה שנים לחבריו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext