| נשלח ב-30/10/2024 13:14 |
|
| |
הנסיון להחזיק מדינה יהודית לפני ביאת המשיח לא צלח, יש לשקול את החזרת המנדט לבריטים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2024 13:58 |
|
| |
נו טוף
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2024 14:06 |
|
| |
אם החזרת המנדט למדינה דמוקרטית תמנע מוות ושאר צרות אני בעד
זכור שגם בזמן המנדט היה צורך לבוא לעזרת ישראל מיד הצר,
לכן במצב שאנו נמצאים בו גיוס לעזרת ישראל אינו רלוונטי מי עומד בראשות השלטון
עוכר ישראל נתניהו, או קיר סטארמר.
| בונדמן כתב: |  | | הנסיון להחזיק מדינה יהודית לפני ביאת המשיח לא צלח, יש לשקול את החזרת המנדט לבריטים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2024 15:00 |
|
| |
| ben_nahum כתב: |  | אתה טוחן מים, עמדתי באה מתוך חובה הלכתית ולכן מה חושבים/עושים הבגץ לא תשפיע על אמונתי ומחויבותי כלפי שמיא, לא מהם אני חי.
|
|
מי שטוחן מים זה עתה עניתי לך ועוד כמה ענו לך שהצבא מחלן. גם אם המצב היה ח"ו חמור פי 100 אסור היה לחרדים להתגייס כשהמצב הוא שמד כפשוטו, כשחרדי יוצא מהצבא, במקרה הרע הוא יוצא מחלל שבת, במקרה הטוב, יהודי עם רבע מהיראת שמים שהוא נכנס לצבא, אחרי בילוי 3 שנים עם גלויי ראש חילונים פוקרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2024 16:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2024 21:16 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | הנסיון להחזיק מדינה יהודית לפני ביאת המשיח לא צלח, יש לשקול את החזרת המנדט לבריטים |
|
אני מציע שבאופן נסיוני תעבור לבריטניה (ולא רק לאיזה גטו של קהילה פנאטית). או בכלל שתחזור לפולין, גרמניה ורוסיה. הם הרי כ"כ אוהבים אותך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2024 06:06 |
|
| |
רק להבהיר, הרב שילת הוא תלמיד חכם חשוב, כדאי ללמוד את ספריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2024 09:39 |
|
| |
וכבר שמעתי מאחד מגדולי ראשי הישיבה בדור הקודם ביחס לתלמיד חכם חשוב שפרסם משהוא שבראיה הצרה היה נכון מאין כמוהו, אבל ההשלכות של ה"שולחן ערוך החמישי" היו הרות אסון, ואכן לאחר זמן אותו תלמיד חכם חזר בו לחלוטין מדבריו, ְלא כל תלמיד חכם הוא חכם, וכל זאת מבלי לזלזל ברב שילת
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2024 11:31 |
|
| |
אליהו, אולי תסביר לנו מה המדדים לבדוק את מה שטתה אומר? אולי בעצם תיארת את כל מי שחולק על הרב שילת?!
|
|
|
|
|