| נשלח ב-21/11/2024 19:02 |
|
| |
הרב שניסה להימלט מהארץ בדרכון נכדו
הרב ר' אברהם כץ אב"ד טאהש במונסי, חתנו של האדמו"ר מטאהש זצ"ל, שבית הדין הרבני הגדול הוציא נגדו צו יציאה מהארץ ומאז כחודשיים וחצי אינו יכול לעזוב את הארץ, על פי החלטת הרכב בית הדין הרבני הגדול. הרב כץ מעורב במתן היתר מאה רבנים שניתן בארה"ב בתיק עגינות מורכב שמתנהל כבר למעלה מעשור. ההיתר עורר סערת ענק לאחר שהגט, שהיה חלק בלתי נפרד מהליך ההיתר, נעלם ובהמשך אף הוצבו תנאים לקבלתו, מה שהוביל לסיטואציה הכואבת והאשה נותרה עגונה. הרב כץ הגיע לישראל לשמחה משפחתית, ובשל החלטת בית הדין הרבני הגדול להוציא צו עיכוב הוא נאלץ להישאר בארץ. היום בחכמה יתירה בטח בהתייעצות עם עסקנים מביני עניין הוא נעצר לאחר שניסה להימלט מהארץ באמצעות -לא פחות מאשר- דרכון של נכדו. כעת על הרב להפקיד 150 אלף דולר לצורך שחרורו בתנאים.
 עד לרגע זה לא הצלחתי לשים יד על תמונה של נכדו בעל הדרכון איתו ניסה לצאת מהארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2024 20:02 |
|
| |
הגמרא אומרת: אוירא דארץ ישראל מחכים. אחרי שהאדמו"ר הזה ישהה בארץ תקופה ארוכה, הוא יקבל שכל ויפסיק לעשות שטויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2024 20:13 |
|
| |
תיקון: דרכון של נין
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2024 20:59 |
|
| |
במחלוקת בעניינים אלה, אין שום ערך לדברים של צד אחד, אני בטוח שלצד השני יש הסברים לא פחות טובים ואולי הרב צדיק ובעל חסד. לי אין מושג מיהו ומהו, גם לאחר ההודעה הזו..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2024 00:40 |
|
| |
לעולם אין לדעת מה עומד מאחורי הדברים, עיגון אישה זה דבר מאוד לא צודק ולא הגון, ומצד שני נשמעו טענותיו על כך שניתקו את ילדיו והסיתו אותם נגדו, מי שאינו יודע היטב את כל הפרטים ושמע את שני הצדדים, אינו יכול לנקוט צד כלשהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2024 09:42 |
|
| |
בית הדין הרבני שהפרשה הכאובה הובאה לפתחו, דן בעניין. הוא מכיר את הנושא. חזקה עליו שמצא שיש צורך להוציא נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ. שיש הצדקה לצעד שנקטו.
והקשקשנים דמתא שלא יודעים מימינם ומשמאלם מה קרה, ומנסים ללמוד עליו זכות - שילכו לבלבל את המוח לחברים שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2024 10:46 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | לעולם אין לדעת מה עומד מאחורי הדברים, עיגון אישה זה דבר מאוד לא צודק ולא הגון, ומצד שני נשמעו טענותיו על כך שניתקו את ילדיו והסיתו אותם נגדו, מי שאינו יודע היטב את כל הפרטים ושמע את שני הצדדים, אינו יכול לנקוט צד כלשהו. |
|
לשיטתך, יש הצדקה לעיגון? לא ולא!! אם יש טענות, ראוי שישמעו לפני המוסמכים לכך, ניתן היום לתבוע בן/בת זוג על ניכור הורי, אבל עגינות? אין מצב! התורה נתנה מצב של קידושין וגיטין ולא מצב של עגינות. אכן, משתמשים בו הרבה וכן בהיתר מאה רבנים וכבר היו דברים לעולמים, שבעל המאה היה בעל הדיעה והביא מאה חתימות רבנים.... ואכמ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2024 11:43 |
|
| |
תכלס, מה רוצים ממנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2024 14:08 |
|
| |
הוא רב אחד מתוך מאה והוא בן ערובה בידי כוחות אדירים הפועלים בשם האישה ואירגוני נשים אגרסיבים, ועל פניו נראה כי הרכב הדיינים בשירות מלא של אותן אירגוני הנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2024 14:13 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | בית הדין הרבני שהפרשה הכאובה הובאה לפתחו, דן בעניין. הוא מכיר את הנושא. חזקה עליו שמצא שיש צורך להוציא נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ. שיש הצדקה לצעד שנקטו.
והקשקשנים דמתא שלא יודעים מימינם ומשמאלם מה קרה, ומנסים ללמוד עליו זכות - שילכו לבלבל את המוח לחברים שלהם.
|
|
פתאום אתה מגונן על הרבנות העלובה שמפחדת מהצל של עצמה ומכל שכן מארגוני נשים דורסניים המקבלים מימון נדיב מקרנות רפורמים למיניהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2024 20:14 |
|
| |
בונדמן.
בתי הדין הרבניים עושים עבודת קודש למען שחרור נשים מעגינותן. גם ארגוני הנשים הפועלות במסירות למען מעוגנות ראויות לכל הערכה.
בארץ החוק מאפשר להטיל סנקציות קשות על בעלים מעגנים. בחו"ל הבעלים האלה חוגגים, אם כבר מגיע לארץ מישהו כמו הרב הזה שידו הייתה במעל, חובה מוסרית להוציא נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ כאמצעי לחץ. המטרה מקדשת את האמצעים.
במקום לגלות חמלה לאשה העגונה הזו שכבר 10 שנים סובלת מההתעללות של בעלה שאף נישא מחדש בהיתר 100 רבנים, מצאת לנכון להשמיץ דווקא את אלה הפועלים במסירות אין קץ למען האישה העגונה ונשים מעוגנות אחרות. חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2024 20:57 |
|
| |
כדאי לציין כי העדה החרדית סירבה לאורך כל הדרך להוציא מכתב בעד הרב כץ, וגם בסוף השבוע יצאו התאחדות הרבנים ועשרות רבנים נגד הבעל המעגן ואוסרים עליו להתחתן על סמך ההיתר מאה רבנים, צריך לזכור כי מדובר פה באיש עתיר נכסים שחושב שאפשר לקנות הכל בכסף, ולא היא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2024 21:02 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | בית הדין הרבני שהפרשה הכאובה הובאה לפתחו, דן בעניין. הוא מכיר את הנושא. חזקה עליו שמצא שיש צורך להוציא נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ. שיש הצדקה לצעד שנקטו.
|
|
אז כך נראה כדור הארץ ממשקפיו של ניק אידיוט? - "בית הדין הרבני, הוא הבית דין שלי, הוא הכי טוב בעולם והכי צודק, שהרי הוא הבית דין שלי, של הקהילה שלי. 100 רבנים שחשבו אחרת? הם אינם יודעים מימינם ומשמאלם, כולם כאן קשקשנים דמתא, כי אינם יודעים מה באמת קרה שם, אני? אני לא קשקשן דמתא, אני רק גם כן לא יודע מה קרה שם"..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2024 21:04 |
|
| |
| תורפיה כתב: |  | לעולם אין לדעת מה עומד מאחורי הדברים, עיגון אישה זה דבר מאוד לא צודק ולא הגון, ומצד שני נשמעו טענותיו על כך שניתקו את ילדיו והסיתו אותם נגדו, מי שאינו יודע היטב את כל הפרטים ושמע את שני הצדדים, אינו יכול לנקוט צד כלשהו.
לשיטתך, יש הצדקה לעיגון? לא ולא!! אם יש טענות, ראוי שישמעו לפני המוסמכים לכך, ניתן היום לתבוע בן/בת זוג על ניכור הורי, אבל עגינות? אין מצב! התורה נתנה מצב של קידושין וגיטין ולא מצב של עגינות. אכן, משתמשים בו הרבה וכן בהיתר מאה רבנים וכבר היו דברים לעולמים, שבעל המאה היה בעל הדיעה והביא מאה חתימות רבנים.... ואכמ"ל
|
|
אין הצדקה לעיגון, ואין הצדקה להסתת ילדים נגד הוריהם וניתוקם המוחלט מאחד ההורים. שני הדברים כואבים מאוד, שלא נצטרך להגיע לשם כדי לראות מה יותר גרוע. התכוונתי שאין הצדקה לשניהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2024 21:16 |
|
| |
| שמואל_בן כתב: |  | | כדאי לציין כי העדה החרדית סירבה לאורך כל הדרך להוציא מכתב בעד הרב כץ, וגם בסוף השבוע יצאו התאחדות הרבנים ועשרות רבנים נגד הבעל המעגן ואוסרים עליו להתחתן על סמך ההיתר מאה רבנים, צריך לזכור כי מדובר פה באיש עתיר נכסים שחושב שאפשר לקנות הכל בכסף, ולא היא. |
|
אתה מערבב הודו עם כוש, מי שעתיר נכסים זה האבא של האשה והוא זה שקנה בכסף את מי שצריך כדי שיעמדו לצידו, הרבי מסאטמאר מינה כבר לפני זמן ועדת רבנים בלתי תלויה וביניהם הפוסק הנודע הרב ציננער בעל הסדרה הנודעת "נטעי גבריאל" שקבעו לאחר בירור כי הבעל צודק
תוקן על ידי בונדמן ב- 23/11/2024 21:16:34
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2024 21:23 |
|
| |
100 רבנים שחשבו אחרת? הם אינם יודעים מימינם ומשמאלם,
איש חשוך.
אני לא צריך לספר לחברי הפורום שאתה חרטטן וקשקשן. הם מכירים אותך. וזה שאתה חושב ש"היתר 100 רבנים" הכוונה היא ל- 100 רבנים, מוכיחה זאת שוב.
|
|
|
|
|