בית פורומים בחדרי חרדים

''תומכים באלי פלדשטיין''- גיוס המונים לסיוע לפלדשטיין במאבק המשפטי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/11/2024 20:42 לינק ישיר 
''תומכים באלי פלדשטיין''- גיוס המונים לסיוע לפלדשטיין במאבק המשפטי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 00:15 לינק ישיר 

https://x.com/8bg94uayBqvYfDN/status/1860420502772199626

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 02:16 לינק ישיר 

שנה ופירש - קשה מכולם. גם ההתרמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2024 02:33 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:
שנה ופירש - קשה מכולם. גם ההתרמה

גמרא נעלמה מעיניך הרודף: ''הואיל והלך זה ונעשה כומר לעבודת כוכבים, אימא לידחי אבן אחר הנופל, ת"ל אחרי נמכר גאולה תהיה לו אחד מאחיו יגאלנו'' (קידושין כ, ב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2025 01:27 לינק ישיר 

ממשיכים לתמוך בפלדשטיין!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2025 09:51 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
ממשיכים לתמוך בפלדשטיין!

לא מבין למה צריך לתמוך בפלשטיין. 
בתכל'ס, הוא ייחצן את הקטארים במקביל לעבודתו בלשכת ראש הממשלה. 
 זה אולי 'כשר' אבל בוודאי מסריח. על אף שהוא קרבן של המאבק של ההגמוניה השמאלנית נגד נתניהו, האיש הוא 'לא הכוס תה שלי' . במחילה, שיממן את משפטו מהכספים שקיבל מהלוביסטים של הקאטארים.
אם אתה בכל זאת רוצה להילחם בצורה אפקטיבית בשמאל המטורלל.
אז אדרבה, אתה יכול לתרום לארגונים כמו: 'בצלמו' , 'אם תרצו'  או אפילו ב'שומר סף' של גדי טאוב ועוד... ועוד... 
אני אישית  מעדיף לתרום לבני משפחה נזקקים (מבשרך אל תתעלם) ולמוסדות של תורה, צדקה וחסד (שמבוקרים) .
הם קודמים למר פלשטיין שמייחצן את הקאטארים.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2025 20:58 לינק ישיר 

momeir כתב:
ממשיכים לתמוך בפלדשטיין!
לא מבין למה צריך לתמוך בפלשטיין. 
בתכל'ס, הוא ייחצן את הקטארים במקביל לעבודתו בלשכת ראש הממשלה. 
 זה אולי 'כשר' אבל בוודאי מסריח. על אף שהוא קרבן של המאבק של ההגמוניה השמאלנית נגד נתניהו, האיש הוא 'לא הכוס תה שלי' . במחילה, שיממן את משפטו מהכספים שקיבל מהלוביסטים של הקאטארים.
אם אתה בכל זאת רוצה להילחם בצורה אפקטיבית בשמאל המטורלל.
אז אדרבה, אתה יכול לתרום לארגונים כמו: 'בצלמו' , 'אם תרצו'  או אפילו ב'שומר סף' של גדי טאוב ועוד... ועוד... 
אני אישית  מעדיף לתרום לבני משפחה נזקקים (מבשרך אל תתעלם) ולמוסדות של תורה, צדקה וחסד (שמבוקרים) .
הם קודמים למר פלשטיין שמייחצן את הקאטארים.. 

מחד יש לנו את ממואיר שטוען שמעשיו של פלדשטיין מסריחים ומאידך ראש הממשלה שלנו ידיד ה" טוען שפלדשטיין צדיק:
"אני מכיר את אלי פלדשטיין, הוא ציוני נלהב ופטריוט", אמר נתניהו בסרטון בן 9 דקות שפרסם. "אין שום סיכוי בעולם שהוא היה עושה משהו בכוונה תחילה כדי לפגוע בביטחון המדינה",

למי להאמין לקיסר או לעבדו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/4/2025 21:25 לינק ישיר 

צריך להאמין לשניהם, העבד מנקה את האדון, והאדון מנקה את עצמו כאומר שאין סיכוי, קרי לא ידעתי מה שנעשה אצלי בלשכה, ואם הוא אכן לא ידע, אזי רק מהסיבה הזו הוא חייב להניח את המפתחות: כי אם הוא הפסיק להריח כסף של מיליארדרים בסביבתו אות הוא שהוא כבר לא מתפקד  כתמול שלשום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ''תומכים באלי פלדשטיין''- גיוס המונים לסיוע לפלדשטיין במאבק המשפטי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext