| נשלח ב-13/12/2024 09:17 |
|
| |
מה הסבר האטימות למנוע מלהשתתף בלוויית הילד שנרצח- האם הם יהודים?
איני משתייך לא לגור זה ולא לגור אחר, אבל ממש ממש לא מבין הם נראים כמוני ומתנדנדים כמוני בשמו"ע אבל עושה רושם שהם ממש לא מהדת שלנו! מי מנהיג אותם דעת תורה או חימה שפוכה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2024 16:13 |
|
| |
תקרא פחות את השטויות של הנואף הזקן מברוקלין ולא יטרידו אותך שאלות כאלה שבת שלום נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2024 19:32 |
|
| |
מה הסיפור?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2024 20:57 |
|
| |
לה''ו. גור היא כת שיצאה מהיהדות.
כמו ישו בזמנו וכד'
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2024 22:16 |
|
| |
עוול גדול לקחת קטעים וציטוטים מהאתר הכי שקרי שאי פעם היה על כדור הארץ, האתר של שאולזון, ולהכניס אותם לפורום זה. אדם זה משנה מידי פעם את החסידויות שנמצאים על הכוונת שלו, זה ישפיל וזה ירים, לפני כמה שנים כשהחסידות והקהילה שלי היו בדיוק על הכוונת שלו, ידעתי את עומק החוצפה, וכמות השקרים שאדם זה כותב בלי ניד עפעף, כי היה מדובר בקהילה שלי וידעתי היטב כמה שקרים מכילים כל כתבה שלו, לשאלתי איך אתה מפרסם ככה שקרים, הוא תמיד היה עונה קצרות "זה לא אני, זה חומר ששולחים אלי אחרים ואני רק מפרסם". לא יודע כמה שנאות יש בציבור שלנו זה נגד זה בעידודו של איש זה, אנחנו נופלים שדודים להרבה עלילות ושקרים שלו, ואדם נורמלי לא אמור לקחת את דבריו כמות שהם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2024 11:29 |
|
| |
לא צריך ולא קראתי מעולם שאולזון. אין לי קשר לגור ולחסידות בכלל.
נתקלתי במקרה מהיכרות אישית עם אנשים שעברו לקהילה של ר' שאול לרמות הניכור מהמשפחה הקרובה ביותר, וזה באמת לא יאומן הקיצוניות ורמת האכזריות.
וזו אכן ההבנה שלי, שאנחנו לא באותה דת.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2024 12:21 |
|
| |
רמת ניכור ממשפחה קרובה, סיפור עתיק שקרה אינספור פעמים בין חסידויות שהתפלגו. עכשיו אנחנו מדברים על לויית הילד הק', להד"ם, פייק והמצאות. נכון שהמודיע מחקו את המילים ממודעת האבל "למד בישיבת פני מנחם", גם זה די סביר, למרות שהרקע מצער מאוד, אבל אף אחד לא היה מפרסם שם של חסידות יריבה גם על פני מודעה כזאת, עדיין בגדר הסבירות. גור עשו מספיק מעשים מכוערים ואלימים, ואף אחד לא בא עכשיו למחוק את מה שהם עשו, אבל הסיפור עם הלוייה - פייק.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2024 17:13 |
|
| |
|
|
|
|
|