| נשלח ב-23/12/2024 22:59 |
|
| |
הוידוי האמיץ של הקיבוצניק מ'בארי' ששכל את אשתו ובנו
הנה מה שאמר הקיבוצניק מקיבוץ 'בארי'
אני מציע לכוולם לראות את הסרטון
בערוץ 12 (כתבה עמליה זוהר)
אבידע בכר שאשתו ובנו נרצחו בבארי בוידוי אמיץ: "אני אגיד לך דבר קשה, מזל שה - 7 באוקטובר קרה בבארי... כי אני חושב שאם זה היה קורה בגוש עציון, מה אני הייתי אומר באותה שנייה. אני אומר לך הייתי אומר, מה הם גרים שם, הייתי אומר אולי, "מגיע להם". הייתי אומר את כל הדברים הקשים שיש בעולם"...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2024 23:02 |
|
| |
אליהו יוסיאן על הדברים האלה
אם 07/10 היה קורה בגוש עציון מכוני מחקר השייכים לנאורים הבורים היו מוציאים מחקרים על גבי מחקרים למה כיבוש משחית, למה צריך שתי מדינות לשני עמים, למה משיחיות מסכנת את העם ועוד המון זהומי מוח מסוג כזה או אחר… מוריד כובע בפניו של אביעד בכר על היושרה ועל ההגינות. מקווה מאוד שיראה ימים הרבה יותר טובים בחייו. **לנאורים הבורים! תתעוררו, תתפקחו, לפני שבני דודים יגיעו גם אליכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2024 23:04 |
|
| |
משה פייגלין (חבר הכנסת לשעבר) כותב כך
אביעד בכר השאיר אותי פעור פה. אדם ששכל את אשתו ואת בנו, אומר שטוב שזה קרה אצלו בקיבוץ בארי ולא אצל המתנחלים. וההסבר הלא פחות ממדהים בכנותו - "כי אם זה היה קורה אצלם הייתי מאשים אותם במקום ללמוד את הלקח..." וואו, וואו ועוד פעם וואו - איזה עוצמה, איזה גבורה איזו גדלות נפש. מעל פני השטח, ממשיכים כל לוחכי העשב לריב את המריבות הישנות והעבשות. אבל זרמי העומק השתנו. יחלפו עוד שנים עד שנבין מה חוללה אצלנו המלחמה הזו. אין לי ספק שבעוד שנים יבינו כולם את הוד גבורתם של חלוצי הדור, שמול אמריקה ומול אירופה ומול התעללות משפטית בלתי נתפסת, ומעצרים מנהליים, והרס חוזר ונשנה של בתיהם - מול מעשי זוועה שלא חוו החלוצים בימי התורכים והאנגלים - מול החרמות וגידופים מכל כיוון אפשרי, נאחזו חלוצי הגבעות הללו, שמרו לנו על ארצנו ומנעו הקמת מדינה איסלאמו-נאצית מרחק יריקה מתל אביב. אביעד בכר נתן למציאות לבלבל אותו. ועשה את התפנית הכי כואבת, תפנית של 180 מעלות. לספינה הגדולה של כלל החברה, זה ייקח עוד קצת זמן. אבל אין לי ספק שגם היא תתעשת - וכשזה יקרה, אז השמים הם הגבול. פתאום כבר לא יהיו כאן שמאל וימין. פתאום כולנו נשוב ונתחבר למציאות חיינו, לבשורה ולעתיד המשותף והגדול שצפוי לנו כאן.
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2024 23:14 |
|
| |
ינון מגל מביא קטע מ'יתד נאמן'
אבידע בכר מקיבוץ בארי בראיון ליתד נאמן: איפה על הסקאלה הפוליטית, אתה ממקם את הדעה שהיתה לך לפני הטבח? "בדיוק בקצה השני. *אפילו את בארי הייתי מוכן לתת לפלסטינים בחינם, העיקר שיתנו לנו לחיות בשקט בשאר המדינה. לא הבנתי שאיתם לא יהיה לא שקט ולא שלום, כי כל מה שמעניין אותם הוא לרצוח אותי. להחזיר את גוש קטיף זו היתה טעות. עלינו לחתור ליישב מחדש את עזה, ולשלוח את ה'בני דודים' למצרים. הגבול שלנו צריך להיות הים. בעיני, 'מהירדן עד הים' צריך להיות הסלוגן שלנו, של היהודים, לא שלהם".
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2024 02:16 |
|
| |
למרבה הצער הוא די בודד בוידוי שלו, השמאל עדיין בקפלן, עדיין חובב ערבים מושבע, רוצה הסכם שבויים שיעצור מיידית את המלחמה כאן ועכשיו, רוצה שיבוא עליהם שקט בעזה, ושיוכלו "לחדש את המלוכה" של חמאס.
השמאל דומה לנגן שהתקלקל תוך כדי נגינה, והוא ממשיך לנגן ולנגן ואי אפשר לעצור אותו כי הכפתורים לא פועלים היטב, ואז דופקים אותו בקיר ובריצפה וזה עדיין לא עוזר, הוא ממשיך לנגן, אמנם קצת מזייף אבל מצרצר בשכל, דופקים עליו פטיש 5 קילו, אבל הוא עשוי מברזל ושום דבר לא עוזר להשתיק אותו, זה בדיוק המצב של חולי הנפש שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2024 10:21 |
|
| |
אני גם חשבתי קצת אחרי הטבח שאולי השמאל יתפכח. עד שראיתי שאחרי מאורעות תרפ"ט גם כן היה דיבור על התפכחות רבתי של השמאל שתקרה מאז...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2024 14:40 |
|
| |
הוידוי האמיץ
רבותי, אחרי הוידוי הזה, חישבו נא מה היה אם זה היה קורה במאה שערים או בזכרון מאיר בבני ברק?מה היו אז החולירות הללו היו אומרים? ומדוע עלינו להכיל את טינופי גולן, לפיד, גנץ, חלוץ, יעלון, ברק, זיו, ארגמן, פארדו, יורם, דיסקין, כל ראשי השב"כ והמוסד, הקומוניסטים וכל מיני ליסטים, שונאי ישראל ומבקשי רעתו והשמדתו, שכל מעייניהם ושאיפותיהם, שגניבותיהם וגזילותיהם בשותפות עם אוייבי ישראל הגרועים ביותר ('המימד החמישי', 'פאלרון', 'פגסוס') יעלו יפה וימלאות את כיסיהם. כל ה'לשעברים' הללו התעשרו מגזילת נכסי העם היהודי (בנוסף ל'פנסיות התקציביות', שהם יהרג ויעבור) .
|
|
|
|
|