בית פורומים בחדרי חרדים

הטרנד האדמורי החדש: מלווה מלכה ברבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2024 21:47 לינק ישיר 

הדבקתי עבור הרעבצען 
לך תדע? אולי התפילות שלה שוות משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 00:05 לינק ישיר 

ההפך הנכון, אם העביר בצוואה את החסידות לאחד הבנים, משמע, הוא נהג בחסידים כבעדר צאן, אחרת הוא היה נותן הוראה לערוך בחירות שזה בעצם מה שנעשה בפועל: כל אחד בחר לעצמו את מקומו, כמובן שעוילם גולם בזה שחשבו שצעיר בניו יותר טוב מאחיו, לימים, התברר שטעו בגדול, כי בין בן לאמא  שם נמדד הגדלות, ובזה כידוע הוא נחשל בגדול, אבל אולי, אולי הוא כן המתאים ביותר לרשת את אביו, כי גם אביו היה איש שלום קקטן מאוד וזה בלשון המעטה.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2024 00:14:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 00:22 לינק ישיר 

האם העוילם הוא גולם כי הוא חשב אחרת ממך?
מה ההבדל בינך לבין שמאלני טיפוסי שחושב שבחירות כבר אינן דבר דמוקרטי כי העם טעה בבחירתו את הימין?
וכיצד אתה מסביר את זה, שהעוילם הגוילם בחר 95% באדמור הצעיר, כשהעוילם גוילם הזה מכיר היטב את שני הבנים, לא דרך המלצות האמא, ולא דרך המלצות האבא, ופשוט העדיף את הבן הצעיר, ואתה החכם מכל אדם שרואה דברים מבחוץ דרך משקפים של שאולזון (שקיבל משכורת..) וקובע שהעוילם מטומטם..

אז לידיעתך, חסידים בוחרים אדמור לפי מידת יראת השמים שבו, שמירת העינים, קדושה וכאלו אמות מידה, מבלי להמעיט בכבודו של הבכור, אבל כנראה העולם חשב שהבן הצעיר עולה עליו.
בקשר לכיבוד אם של האדמור הצעיר, מן הסתם העוילם גוילם יודע דברים שאתה ושאולזון לא יודעים, כי לפי מה שאתם טוענים, העוילם היה אמור מזמן לעזוב את האדמור הצעיר, אילו רק חצי מהדברים היה נכון.
זה פשוט מצחיק שאתה יושב בבית קורא רכילויות על דא ועל הא ובא לשפוט אדמורים "לפי מה ששמעתי בחדשות", תפסיק לעשות צחוק מעצמך.
כנ"ל בכל פעם שאתה מדבר בצורה מגעילה נגד אחד האדמורים, ואתה רואה שציבור גדול רואה באדמור צדיק וקדוש, ואתה מבין שיש דברים שאתה לא מבין ולא יודע, ושאלו שנמצאים בסביבה הקרובה שלו כן יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 05:49 לינק ישיר 

אשכול על "שום" דבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 08:40 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
ההפך הנכון, אם העביר בצוואה את החסידות לאחד הבנים, משמע, הוא נהג בחסידים כבעדר צאן, אחרת הוא היה נותן הוראה לערוך בחירות שזה בעצם מה שנעשה בפועל: כל אחד בחר לעצמו את מקומו, כמובן שעוילם גולם בזה שחשבו שצעיר בניו יותר טוב מאחיו, לימים, התברר שטעו בגדול, כי בין בן לאמא  שם נמדד הגדלות, ובזה כידוע הוא נחשל בגדול, אבל אולי, אולי הוא כן המתאים ביותר לרשת את אביו, כי גם אביו היה איש שלום קקטן מאוד וזה בלשון המעטה.

אסור לאדמור לתת הוראות לחסידיו כיצד לנהוג? הרי זה בדיוק תפקיד האדמור... אין כאן שום מדד לשאלה אם החסידים עדר או לא. אף אחד לא הכריח אותם לציית להוראה דל האדמור, והם בכלל יכולים לעזוב את החסידות לטובת חסידות אחרת לגמרי או להיות לוטפקים עלובים או בכלל בודאיסטים. זה שאדמור נותן הוראות לחסידיו לא הופך אותם לצייתנים (ואולי בכלל הפוך...). בכל מקרה אנחנו עדיין מחכים לצילום הנספחעם של הצוואה ולתמונות של השוד בבית ש(לא) היה שייך לאדמורית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 17:32 לינק ישיר 

אתה בטוח שאתה לא מתמודד עם דמנציה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 18:31 לינק ישיר 

אני לא מתמודד איתך. אבל אתה עדיין מוזמן להציג סימוכין לדבריך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 19:03 לינק ישיר 
לא מבין איך נבלה! מנוול! גס רוח! מעז לפעור את פיו המזוהם על אדם אוהב בריות ועדיין לא נחסם

לךתדע1 כתב:

לפני תקופה הייתי בלונדון . שכרתי דירה בשכונת גולדס גרין. מתוך סקרונות הלכתי למנחה וסעודה שלישית לבית המדרש של סדיגורה.  ה 'שולם עלייכם' עם הארת הפנים של באי בית המדרש כולל האדמו"ר הצעיר שליט"א ראוי לכל שבח. אך מי שהפתיע אותי היה איש זקן שדאג לי למקום מכובד לידו בסעודה שלישית , הוא יצא מגידרו ודאג לי באופן אישי כאילו הייתי ידידו משכבר הימים. לשאלתי מדוע הוא יוצא מגידרו לדאוג לי ולכבד אותי כל כך? והוא השיב: " היגעתי לכאן לפני 45 שנה מגייטסהד .  אביו של האדמו"ר הנוכחי התקבל להיות רב הית המדרש. בדרשה שהוא נשא בפנינו, הוא אמר לנו : אין לי שום דרישות מכם. יש לי רק בקשה אחת , אם מגיע לכאן יהודי זר , אני מבקש שתקבלו אותו בסבר פנים יפות ושתדאגו לכל מחסורו עד כמה שידכם מגעת".  ב"ה אתה מזכה אותי למלא את רצונו של הצדיק זצ"ל וכו'... ועל היהודי היקר הזה זצ"ל המנוול 'לך תדע' , גס הרוח פוער את פיו המזוהם. 'לך תדע' מסתתר תחת ניק של אישה.  'לך תדע' עד כמה  המנוול הזה מרחיק לכת בסתר. 
נ.ב. נכשל כותבים עם 'כ'. (אם לך תדע היה גברת שלמדה בסמינר היא לא הייתה 'נכשלת' בשיגאת כתיב שכזו) אם כי, במקרה דנן האדמו"ר מבני ברק אכן עובר 'חישול' ע"י אימו האלמנה העשירה , שמעמידה אותו בניסיון לא פשוט. ושמתעלמת מגמרא מפורשת בקידושין (לא.): " אתה ואמך חייבים בכבוד אביך" . 

תוקן על ידי momeir ב- 30/12/2024 19:08:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 20:45 לינק ישיר 

תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 30/12/2024 20:45:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 21:43 לינק ישיר 

זב חוטם שכמוך, הבנת הנקרא שלך לא משהו, ברור שהוא לא נכשל בכיבוד אם, כי הוא לא ניסה לכבד אותה כלל: הוא בהחלט נחשל בכיבוד אם . ולך תלמד איך כותבים "שגיאה" 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2024 21:49:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 22:02 לינק ישיר 

momeir כתב:
ושמתעלמת מגמרא מפורשת בקידושין (לא.): " אתה ואמך חייבים בכבוד אביך".
אם נתקטנן איתך, אני לא בטוח שההלכה הזו נכונה גם לאלמנה. בשאר הדברים יותר מדי צדקת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 22:27 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אני לא מתמודד איתך. אבל אתה עדיין מוזמן להציג סימוכין לדבריך
ראה ראיון עם האלמנה לתכנית טלוויזיה. תביעה שהאלמנה הגישה נגד הבן-האדמור מב"ב ושות' על סך שבעה מיליון שקל. אני עוד הקטנתי את הנושא למינימום האפשרי כדי לא להשמיץ, אבל תגלגל מעט ותיווכח-עד כמה שצדקתי...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/12/2024 22:44:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2024 23:18 לינק ישיר 

תביא בבקשה לינקים או צילומים של חומרים, ואל תביא לי תביעות של צד אחד. אם אני תבעתי אותך שרצחת אותי, זה אומר שאתה רוצח??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2024 02:13 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
ראה ראיון עם האלמנה לתכנית טלוויזיה. תביעה שהאלמנה הגישה נגד הבן-האדמור מב"ב ושות' על סך שבעה מיליון שקל. אני עוד הקטנתי את הנושא למינימום האפשרי כדי לא להשמיץ, אבל תגלגל מעט ותיווכח-עד כמה שצדקתי...

אוי ויי.. נפל טעות מתחת ידך, היא אמרה וגם הציגה תביעות נגד בעלי העמותה שהם ורק הם בעלי הדירה שהיא גרה בו, בנה האדמור אינו מופיע בין הנתבעים מכיון שאינו צד שם.. הדירה אינה שלו והוא לא יכול להיות תובע או נתבע בנושא.

אומרים שמי שיודע שותק, ואני יודע הרבה מאוד בנושא, ושותק, כי כל מילה שאכתוב כאן לטובת האדמור הצעיר, יהיה גם רכילות ולשון הרע על הצד הנגדי, ולכן אשתוק ולא אכתוב כאן הרבה מאוד פרטים, רק את זה אוכל להגיד, שהחסידים שם בבני ברק של האדמור הצעיר יודעים גם קצת יותר פרטים ממך, ולכן אין להם ביקורת על האדמור, הם לא ניזונים מכתבה של טלויזיה שהציגה צד אחד בלא תגובת הצד השני, כמוך, שומע צד אחד מתלהב ורץ ללכלך ברשת, ופוסק את פסוקו עם מי הצדק.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הטרנד האדמורי החדש: מלווה מלכה ברבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext