בית פורומים בחדרי חרדים

יואב גלנט יודיע הערב כי הוא מתפטר מהכנסת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/1/2025 20:17 לינק ישיר 
יואב גלנט יודיע הערב כי הוא מתפטר מהכנסת

יואב גלנט יזכר כשר הביטחון הכושל שעל מצחו כתם ה7/10. במקומו יכנס עפיף עבד שאין לי מושג מיהו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2025 22:15 לינק ישיר 

בעת סיום נאומו עם פיטוריו מהביטחון הוא הצדיע, עכשיו בטח הניף כסא באוויר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2025 22:52 לינק ישיר 

פרשנות בווינט מורן אזולאי |22:18
נאה דרש ולא קיים: שר הביטחון לשעבר הטיף נגד חוק השתמטות, אבל עשה בדיוק את הצעד שיעזור להעביר אותו. אידיאולוגיה לא הייתה בהתפטרות שלו. רק עוד קצת פוליטיקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2025 23:08 לינק ישיר 

קללת ההתנתקות דובקת ומסרבת להתאחות מבגדיהם של כל השותפים בה. גם בלי קשר לגיוס, מדובר באדם רם דרג לכאורה, שהגיע לפוליטיקה ולא הצליח להוביל שום מהלך משמעותי בשום נושא, ורוב ההחלטות שלו התבררו כשגויות ומסוכנות. עכשיו הוא מבין שהצעד הבא שלו זה להיות איזה יעלון בכיין, טישו משומש של השמאל. לפחות הוא הפנים שאפילו להיות אדיוט שימושי זה לא צעד חכם. הלוואי שיילך בקרוב ויעשה לביתו עם הפנסיה הצבאית והפוליטית שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2025 23:22 לינק ישיר 

באג_אלפיים כתב:
יואב גלנט יזכר כשר הביטחון הכושל שעל מצחו כתם ה7/10. במקומו יכנס עפיף עבד שאין לי מושג מיהו.
לה''ו. אפיפית= וופל... אפיף= וופל (קוביה) קטנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2025 23:23 לינק ישיר 

ישראל כץ קטן בעיניך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2025 23:46 לינק ישיר 

עשה זאת לפני שיוכרז כפורש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2025 07:17 לינק ישיר 

כנראה הולך לעשות לביתו כמו רוב בכירי המערכת הצבאית. המשכורת בכנסת פלוס הפנסיה התקציבית לא מספיקה לאורח חייהם, כך שמדי פעם הם פורשים לעשות קופה מהצד באיזה סטארטפ או חברת סייבר שמחפשת כוכב בראש כדי להתברג ולעשות אקזיט מהיר. ע"ע גנץ, ברק ועוד רבים וטובים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יואב גלנט יודיע הערב כי הוא מתפטר מהכנסת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext