בית פורומים בחדרי חרדים

פרופ' משה כהן אליה מבקש לשמוע מה דעתכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2025 04:33 לינק ישיר 

אז אני לא צריך להשלים תואר? אבל כסף אני עדיין מקבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2025 09:26 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
העילג הזה הוא פרופסור? בושה לשמאל שיש פרופסור כזה שבקושי מחבר משפטים.
לא טרחתי לבדוק על פרופ' אליה, אבל ככלל המשפטנים הבכירים בישראל הם בוגרי הפקולטות היוקרתיות בישראל, קרי ביהס למשפטים של האוניברסיטה העברית או ת"א. מציע לך בחום, לברר מהם תנאי הקבלה לפקולטות האלה... דבר נוסף, כשאתה בטדק בן אדם ובעיקר משפטן ישראלי, אני לא הולך לפי הכתיבה שלו ובוודאי לא כתיבה מהירה וחפוזה ברשת חברתית. בישראל (ואולי בכל העולם - לא בדקתי), אין כ"כ השקעה בכתיבה מסודרת במשפטים, העיקר שהטיעונים משכנעים... (זה חלק מהשחצנות של המשפטנים, אבל נעזוב את זה עכשיו). אם תלמד יום אחד תואר ומאוד חשוב לך לכתוב רהוט, אל תלמד משפטים באוניברסיטה העברית, גם כי יתכן לא תתקבל (למרות גאונותך הניכרת) וגם כי לא צריך לכתוב שם בצורה רהוטה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2025 16:14 לינק ישיר 

מומחה למשפטים ללא משפטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2025 17:59 לינק ישיר 
לכוון בתפילה

כדאי שעל כל היהודים המאמינים להשקיע היטב בברכת ״השיבה שופטינו כבראשונה״ ֿ

גם ״ויועצינו כבתחילה״ חשוב מאוד עקב התנהגות הרועצת.

כל פעם שמוזכרים בתפילה רשעים, אתם צריכים לדעת מי הרשעים הכי מזיקים לעם שלנו.
לדעתי אוייבנו מבג״ץ (הפרקליטות וכל המערכת) לא מאפשרים לטפל היטב באוייבנו החיצונים. 

עוצו עצה ותופר דבר דבר ולא יקום כי עמנו אל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2025 19:54 לינק ישיר 

קלעפער, אני חייב לשאול אותך. אם היית רואה אדם שמאלני או אנטי ביבי, והוא היה כותב בצורה ממש לא רהוטה והרבה משפטים מאוחים וכדו'. (אני לא משווה לפרופ' כהן אליה, נגיד שבכלל לא דיברנו עליו והוא לא קיים בכלל) מה היית אומר? האם גם אז היה ברור לך שהוא טיפש ועילג וחבלז להתייחס אליו וכו וכו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2025 01:23 לינק ישיר 

חלילה! אני לא לועג לאדם שמתקשה בכתיבה. היה לי מוזר שפרופסור למשפטים כותב בצורה עילגת, זה לא אומר דבר על חכמתו או על צדקת דרכו וכו' ועיקר, הרי הוא שמאלני אמיתי, כך הוא הצהיר על עצמו, כפי שציטטתי ממנו לעיל, אז מה מקום לקושייתך?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פרופ' משה כהן אליה מבקש לשמוע מה דעתכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.