| נשלח ב-15/1/2025 13:17 |
|
| |
האם האדמו"ר יקבל פרס נובל לשלום?!
עד פברואר עוד ניתן להציע לוועדה בנורווגיה לתת את הנובל לשלום לאדמו"ר מויזניץ. הוכח שבכל העולמות הוא נחשב לאיש השלום
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2025 14:02 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2025 14:43 |
|
| |
עצם_הענין
אולי פרס נובל לחלום..
תוקן על ידי עצם_הענין ב- 15/01/2025 14:54:51
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2025 15:58 |
|
| |
עוד אשכול ביזוי רבנים. כל מי שלועג כאן, ישלם מן הסתם מה שחז"ל אמרו, עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל וכו' חז"ל הרי לא אמרו דברים סתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2025 21:03 |
|
| |
הצחוק הוא מהנרווגים ולא על האדמור חס ושלום. אבל גם רבה היה פותח את השיעור במילתא דבדיחותא ורש"י הקדוש מסביר במקום: "נפתח לבם מחמת השמחה" אז איזה בעיה יש פה? גם האדמור בכבודו ובעצמו שיתף פעולה כהוגן בעת השבע ברכות של נכדו, בזמן שעשו "צחוק" מראשי הישיבות. כשאתה מקפיץ מדי פעם את אשכול הבדיחות בפורם של דוד10 אז כל הבדיחות טהורות וקדושות ואין את התראת חז"ל?! שיימניו
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2025 00:36 |
|
| |
איפה בדיוק לעג על הנורווגים? כל אדם נורמלי רואה כאן לעג לאדמור מויזניץ, אתה רואה אדמורים ורבנים שווי ערך אליך כאילו הם חברים שלך, סוג של תלמיד חבר, אתה נותן להם כאן צ'אפחות.. הערות. ואני אומר לך נמאסת די, יצרת כאן אוירה של קלות ראש נגד רבנים, זה לא דבר יהודי! תמיד כיבדו רבנים.
בכל הבדיחות שאי פעם כתבתי בפורום, וכתבתי הרבה, מעולם לא לעגתי לשום רב. מה הקשר להביא לכאן דיון על בדיחות כשאני מדבר על לעג לאדמור מויזניץ? לעג שווה ערך אצלך לבדיחות כלליות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2025 01:31 |
|
| |
מעבר לשאלת הלעג לאדמו"ר, מה הטעם ללעוג ליהודי המקדיש מכוחו להחדיר את מידת השלום בחסידיו? האם לא היה ראוי לעלות זאת על נס? ביחוד שלא חסרות לו סיבות לריב כידוע ובכל זאת רודף שלום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2025 08:55 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | איפה בדיוק לעג על הנורווגים? כל אדם נורמלי רואה כאן לעג לאדמור מויזניץ, אתה רואה אדמורים ורבנים שווי ערך אליך כאילו הם חברים שלך, סוג של תלמיד חבר, אתה נותן להם כאן צ'אפחות.. הערות. ואני אומר לך נמאסת די, יצרת כאן אוירה של קלות ראש נגד רבנים, זה לא דבר יהודי! תמיד כיבדו רבנים.
בכל הבדיחות שאי פעם כתבתי בפורום, וכתבתי הרבה, מעולם לא לעגתי לשום רב. מה הקשר להביא לכאן דיון על בדיחות כשאני מדבר על לעג לאדמור מויזניץ? לעג שווה ערך אצלך לבדיחות כלליות?
|
| אני בסה"כ תמצתי את דבריו של האדמו"ר ולא הוספתי כלום משלי. זה אתה שגורם לאנשים לחשוב שבדבריו על עצמו יש משהו שלא בסדר, וזה ליצנות ממנו אם חוזרים על מה שאמר על עצמו, כך שאתה וקלעפר גורמים ללעוג לו, ואני הוא זה שדווקא מתכוון שמאמציו לשלום במחנה יקבלו גושפנקה בינלאומית, וזה יהיה קידוש השם גדול.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/01/2025 09:03:58
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/01/2025 09:06:51
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2025 11:42 |
|
| |
מוועדת הפרס נמסר , בדף היומי סנהדרין דף ל ע"א איתא כי דברי חלומות לא מורידין ולא מעלין, לכן אי אפשר להעניק לקדושתו את הפרס, ועמכם הסליחה,
ע"כ תוכן ההודעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2025 16:20 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | אני בסה"כ תמצתי את דבריו של האדמו"ר ולא הוספתי כלום משלי. זה אתה שגורם לאנשים לחשוב שבדבריו על עצמו יש משהו שלא בסדר, וזה ליצנות ממנו אם חוזרים על מה שאמר על עצמו, כך שאתה וקלעפר גורמים ללעוג לו, ואני הוא זה שדווקא מתכוון שמאמציו לשלום במחנה יקבלו גושפנקה בינלאומית, וזה יהיה קידוש השם גדול.
|
|
וכאן אתה חושף את האישיות החלשה שלך. הלכת על לגלוג נגד אדמו"ר חשוב, אחר כך אתה לא עומד מאחורי הדברים אלא יוצא קטן עם תירוצים כל כך עלובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2025 17:34 |
|
| |
אתם פשוט לא מבינים אותו, הוא כנראה רוצה שהאדמו"ר שלו יקבל פרס נובל לשלום בגלל שמסר את נפשו והתחיל להשתמש בחנוכה במנורה עם בזיכים יותר גדולים כדי שהחסידים שלו לא ידחפו אחד את השני, האדמו"ר מויזניץ אכן מתנהג יפה מאוד עם האדמו"ר המתחרה שלו, אבל לדרגא של החלפת מנורה עוד לא הגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2025 01:28 |
|
| |
היכן יש כאן תמצות דברי האדמו"ר?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2025 19:48 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אני בסה"כ תמצתי את דבריו של האדמו"ר ולא הוספתי כלום משלי. זה אתה שגורם לאנשים לחשוב שבדבריו על עצמו יש משהו שלא בסדר, וזה ליצנות ממנו אם חוזרים על מה שאמר על עצמו, כך שאתה וקלעפר גורמים ללעוג לו, ואני הוא זה שדווקא מתכוון שמאמציו לשלום במחנה יקבלו גושפנקה בינלאומית, וזה יהיה קידוש השם גדול.
וכאן אתה חושף את האישיות החלשה שלך. הלכת על לגלוג נגד אדמו"ר חשוב, אחר כך אתה לא עומד מאחורי הדברים אלא יוצא קטן עם תירוצים כל כך עלובים. |
| למען הרבות שלום בין חברי הפורם, אתה רשאי לקרוא להסברים שלי איך שבא לך וזה בסדר גמור מבחינתי...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 18/01/2025 19:55:21
|
|
|
|
| נשלח ב-19/1/2025 00:04 |
|
| |
אל תען כסיל(ה) כאיוולו(ה) פן תשווה לו(ה)
| איש_חשוב כתב: |  | עוד אשכול ביזוי רבנים. כל מי שלועג כאן, ישלם מן הסתם מה שחז"ל אמרו, עקיצתן עקיצת עקרב נשיכתן נשיכת שועל וכו' חז"ל הרי לא אמרו דברים סתם. |
|
כל המטרה של פותח(ת) האשכול היא להטריל. ועל הדרך לנסות להיראות יעני כאילו 'מקורית' , 'יצירתית' . הוא/היא לא ראוי(ה) אפילו ליריקה על הטמטום והאיוולת שלו(ה) . עצוב עד מאוד שבאתר חרדי יש לטינופת שכזו האפשרות ללעוג בציניות מהאדמו"ר מויז'ניץ שלט"א. גם אם אפשר לדון ולהתווכח על הסיבה / המקור /המשמעות של החלום, כולם יסכימו שכוונתו נטו לשם שמיים. הליצנות שלו(ה) הם חוצפה! וצריך לבדוק אם הוא /היא לא ממזר(ה). תכל'ס, הדרך הנכונה זה להתעלם ממנו(ה) !
|
|
|
|
|