השרים סמוטריץ ובן גביר וכו' למה אתם יושנים?! לשחרר את המחבלים הגרועים ביותר!!
בייחוד בימים כאלה אסור לנו לשכוח ולו לדקה אחת שיש רוצחים יהודים בבתי הכלא שעשו את הדבר הגרוע ביותר עלי אדמות, רצחו ערבים חפים מפשע! אך אם משחררים מחבלים ערבים שבסבירות גבוה יחזרו לרצוח יהודים אין שום סיבה להשאיר את היהודים מאחורי סורג ובריח לרצות מאסרי עולם אמתיים ולא מאסרים מקוצרים כפי שזוכים בני דודינו. נדמה לי שכולנו ערבים שרוצחים יהודים שרצחו ערבים לא יחזרו לסורם ואין ממש סיבה להמשיך להחזיק אותם בבתי הכלא בזמן שמשחררים מחבלים ערבים בסיטונאות.
אני קוראת לשרים בממשלה הימנית שלנו להתנות את שחרורם של המחבלים הערבים בשחרורם של המחבלים היהודים, כמובן לאחר הבטחה שלא יחזרו לסורם ואולי אפילו לגרש אותם!! אבל לשחרר אותם!.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/01/2025 11:39:22
נשלח ב-19/1/2025 23:26
זה הזמן לחנון את המחבלים היהודים שמבטיחים שלא יחזרו לסורם. ולשם כך כדאי שבן גביר יחזור לממשלה
נשלח ב-21/1/2025 10:57
בעיקרון צריך עסקה בשביל זה. או במילים אחרות: העסקה האחרונה רק מעודדת את מתנחלי בית אל לעשות טבח המוני ברמאללה ולחטוף משם 250 חפים מפשע (זה נראה לי ממש קשה למצוא שם כ"כ הרבה חפים מפשע..), ורק אז הממשלה תשעה לזעקותיהם של לוחמי החופש שלהם...
נשלח ב-21/1/2025 11:48
בן גביר וחבר מרעיו כבר לא. בחסדי ה' ששלל ממנו את הדיעה.
נשלח ב-21/1/2025 17:05
הדיבוק כתב:
בעיקרון צריך עסקה בשביל זה. או במילים אחרות: העסקה האחרונה רק מעודדת את מתנחלי בית אל לעשות טבח המוני ברמאללה ולחטוף משם 250 חפים מפשע (זה נראה לי ממש קשה למצוא שם כ"כ הרבה חפים מפשע..), ורק אז הממשלה תשעה לזעקותיהם של לוחמי החופש שלהם...
צריך לשכנע את שרי הממשלה להתנות שחרור מחבלים ערבים בשחרור המחבלים היהודים. דמו של מחבל יהודי לא פחות סמוק מדמו של מחבל ערבי.
נשלח ב-21/1/2025 21:26
למה שלא יגישו עתירה לאכיפה בררנית ולאי שיוויון? אין לי ספק שבגץ האמון לכבוד האדם וחירותו יענה לעתירה בחיוב
תוקן על ידי muki28 ב- 21/01/2025 21:27:04
נשלח ב-22/1/2025 14:28
"אלה הדברים שידו של בג"ץ קצרה מלהושיע"
נשלח ב-23/2/2025 02:22
לאחרונה שמעתי על תזוזה מסוימת בעניין המחבלים היהודים. אבל, מסתמן שגוררים רגליים בדרך אל חופש של המחבלים היהודים שבוודאי לא יחזרו אל סורם, אולי צריך לבקש מהפרזידנט טראמפ לומר את דברו בעניין.
נשלח ב-23/2/2025 02:43
נכון שאכזריותם של מחבלי החמאס ימ"ש היא בלתי נתפסת: הביאו חטופים יהודים לראות בשחרור חבריהם, כמובן שלא בזה מסתכם הרוע שלהם. אבל למה שלא נחשוב עלינו, על ביתנו פנימה: מה חושבים ומרגישים המחבלים היהודים ומשפחותיהם בראותם שהמחבלים הערבים משתחררים והם נמקים בכלא הישראלי.