|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2025 23:49 |
|
| |
כפוי טובה כמוך לא ראיתי מימיי. אומרים תודה לנשיא שתומך בנו, אם הוא יפסיק לתמוך נקלל אותו. אבל כשעושים לך טובה אתה קורא להם שחצנים ומאחל שהם יפלו? אני יכול להניח שאדם שימבור את נפשו להציל את בינך מטביעה בים, אתה גם תקרא לו שחצן ותנסה להטביע אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 01:56 |
|
| |
אומר מי שיצא מגדרו להודות על תמיכת ביידן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 07:22 |
|
| |
1. לא זכור לי שכתבתי על ביידן שהוא שחצן וייחלתי למפלתו, ובוודאי לא בהקשר של "תמיכתו" בישראל. 2. במה ביידן תמך באופן חריג? תספר לנו, הישראלים, משהו שאנחנו לא יודעים..
תוקן על ידי הדיבוק ב- 02/03/2025 08:17:32
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 16:20 |
|
| |
דיבוק! אתה באמת דבוק! כי לא קראת את דברי רבי שמעון! השחצנות ניבטת מפני דונלד דאק! זה מה יש! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 19:29 |
|
| |
כתבת עליו מספיק גרוע. למשל סנילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 19:41 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | כתבת עליו מספיק גרוע. למשל סנילי. |
|
סנילי זו מציאות לא מילת גנאי. לא חושב שיש כיום הרבה שחולקים על זה
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 20:11 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | דיבוק! אתה באמת דבוק! כי לא קראת את דברי רבי שמעון! השחצנות ניבטת מפני דונלד דאק! זה מה יש! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הקשר בין מה שאמר רבי שמעון על הרומאים (מציע לך לקרוא קצת היסטוריה על האימפריה הרומית) ובין מה שעושה טראמפ; איך זה בדיוק מוכיח שטראמפ שחצן, ואיפה הצולשטיין בא לידי ביטוי בעובדת היותי דיבוק?!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2025 20:13 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | כתבת עליו מספיק גרוע. למשל סנילי. |
|
סנילי זו מחמאה. עיין תשובת חות יאיר שהובאה בסוף ספר חפץ חיים. אגב כמדומני שאין כיום חולק שהוא סנילי, כולל גדולי תומכיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 00:24 |
|
| |
יש ספק שטראמפ שחצן? מעולם לא שמעתי אדם מדבר על עצמו כהכי טוב בכל דבר ועניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 10:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 11:04 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | יש ספק שטראמפ שחצן? מעולם לא שמעתי אדם מדבר על עצמו כהכי טוב בכל דבר ועניין. |
|
אין לי מושג, אני לא מכיר הגדרה אופרציונלית ושיטות אבחון של שחצנות (שים לב שלפי הפרמטרים שהצגת, ה' הוא השחצן הכי גדול אי פעם. תקרא קצת ספר דברים. אלא אם כן תתמקד ב"אדם", אבל לפחות אני לא מבין מה המשמעות של הקריטריון הזה). אבל אולי תחכים אותנו בנושא... [וזה בלי קשר שתגובתך המחכימה עוסקת בפרט הכי שולי בדיון שלנו; אני לפחות לא הבנתי מי אמר שלא מודים לסנילי/שחצן על דברים טובים שהוא עושה, ולמה צריך לייחל ששחצן ייזרק מתפקידו]
תוקן על ידי הדיבוק ב- 03/03/2025 11:11:20
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 11:32 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | יש ספק שטראמפ שחצן? מעולם לא שמעתי אדם מדבר על עצמו כהכי טוב בכל דבר ועניין. |
|
אין ספק בזה שהוא מאד מאוהב בעצמו ובטוח שהוא הנשיא הכי חכם אי פעם. איך זה אמור להפריע לנו? היחידים שזה אמור אולי להפריע להם זה אלו שחיים בצמוד אליו בשוטף. לעומת זאת נשיא סנילי שנשלט ע"י אחרים שלא נבחרו זה בעיה קשה לא רק לאלו שחיים סביבו אלא לכל העולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 18:37 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | יש ספק שטראמפ שחצן? מעולם לא שמעתי אדם מדבר על עצמו כהכי טוב בכל דבר ועניין.
אין לי מושג, אני לא מכיר הגדרה אופרציונלית ושיטות אבחון של שחצנות (שים לב שלפי הפרמטרים שהצגת, ה' הוא השחצן הכי גדול אי פעם. תקרא קצת ספר דברים. אלא אם כן תתמקד ב"אדם", אבל לפחות אני לא מבין מה המשמעות של הקריטריון הזה). אבל אולי תחכים אותנו בנושא... [וזה בלי קשר שתגובתך המחכימה עוסקת בפרט הכי שולי בדיון שלנו; אני לפחות לא הבנתי מי אמר שלא מודים לסנילי/שחצן על דברים טובים שהוא עושה, ולמה צריך לייחל ששחצן ייזרק מתפקידו]
תוקן על ידי הדיבוק ב- 03/03/2025 11:11:20 |
|
באמת שאני יושב כאן ומהרהר איך אני אמור להגיב לתגובה הזו?
אני לא בענין של דיבורים על ה' אז תצטרך לסלוח לי.
ולעניין שבו התחלנו, הכרת הטוב כוללת גם אי השמצה. גם אם ההשמצה נכונה. וזו תשובה גם למוקי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 21:35 |
|
| |
אני לא מביע ציפיות ודרישות מאדם אחר. כשיש שאלה על התובנות שלך, אתה צריך לחשוב מה עושים עם זה. אני מציע לך, שאת ההגדרה שחצנות/גאווה לא תסייג רק ל"אדם מדבר על עצמו כהכי טוב בכל דבר ועניין". פשוט תשנה את ההגדרה ולא יהיו שאלות על ה' (ואולי גם לא על טראמפ). לדוגמה, אדם שמייחס לעצמו כוחות *שבוודאות אין לו*, או אדם שדורש שיכבדו אותו *מעבר למה שצפוי לאדם במעמדו*, וכדו'. במקרה כזה, אין לך שום שאלה על הקב"ה שמאזכר הרבה את היותו כל יכול, בורא שמים ונוטיהם, המוציאך מארץ מצרים וכו וכו, כי זה נכון. וגם יתכן שלא תהיינה שאלות על טראמפ, כי באמת מסלול חייו ופעילותו יכול להוכיח שהוא חכם ויפה ונחמד וכו וכו. זו כמובן סתם הצעה כי אני לא יכול להכריח אותך איך להגדיר תכונות אופי. עם זאת, אשמח שתסביר לי באופן מפורט ועל בסיס מקורות דתיים/מקצועיים איך ניתן להוכיח שטראמפ שחצן. (ושוב אני חוזר: שאלת ההגדרה הייתה זניחה בדיון וביקשת ממני לא להסיט נושאים, אז אתה מוזמן להסביר איך כל זה מהווה סיבה לייחל שטראמפ ייזרק, ואיפה ראית כפיות טובה שלי בו בעת שביידן יוצא מגדרו למען ישראל).
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 23:03 |
|
| |
טראמפ מבין הכל טוב יותר מהמומחים? הוא הכי יפה, הכי חכם, הכי עשיר, מבין בפיזיקה גרעינית כי היה לו דוד פרופסור באוניברסיטה, מבין בהתחממות כדור הארץ, מבין בביטוח רפואי, במסים, ועוד ועוד אוילר קטן עליו... אתה חסיד אמיתי...
|
|
|
|
|