בית פורומים בחדרי חרדים

הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/3/2025 10:47 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אם לא פרסמת, מה זה חשוב שכתבת תגובה?
כתבתי כדי שאם תרצה אשלח לך באישי. עכשיו תכתוב עוד איזו התפתלות כדי שייצא שאתה אמרת את המילה האחרונה. ביי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2025 15:14 לינק ישיר 

כֹּה אָמַר יְהוָה! אָרוּר הַגֶּבֶר אֲשֶׁר יִבְטַח בָּאָדָם! וְשָׂם בָּשָׂר זְרֹעוֹ! וּמִן-יְהוָה יָסוּר לִבּוֹ! אמר רבי יוחנן: זכור לי, שהיו אומרים בבית המדרש: מי שמודה להם (לגויים)- נופל בידיהם. ומי שבוטח בהם (בגויים)- כל מה שיש לו יפול בידיהם. (בבא בתרא צ"א, ע"ב) כְּשֶׁשּׁוֹכְחִים אֶת הַשֵּׁם יִתְבָּרַךְ וְאֵינָם נִשְׁעָנִים עָלָיו עַל יְדֵי זֶה מִתְפַּחֲדִים מֵאֻמּוֹת! זה מספר המידות:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2025 17:06 לינק ישיר 

למה רק לגוים? בכלל אסור להוקיר טובה לשום בן אדם! הרי כבר אמר איזה רבינו: "כל שאינו כופר בטובתו של חברו, לבסוף כופר בטובתו של הקב"ה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2025 17:47 לינק ישיר 

אתה כמובן יכול לשלוח לי תגובתך. אין צורך שאני אבקש, וגם לא הייתי עולה על כך לבד שהתגובה המחוקה קיימת היכן שהוא. אתה מתרגז על לא כלום. חבל. בהודעה לניוטרל כתבת בטעות כל "שאינו".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2025 18:25 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
בהודעה לניוטרל כתבת בטעות כל "שאינו".
זה לא היה בטעות. זה הדהד את הטעות (התפיסתית) של ניוטרל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2025 15:35 לינק ישיר 

דיבוק!
הכרת טובה! לא סגידה!
ולהתייחס אליו כמשיח וגואל!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2025 16:16 לינק ישיר 

נכון, מי כתב אחרת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2025 13:11 לינק ישיר 

זה הרוח שנושבת!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2025 13:51 לינק ישיר 

אם יש לך לכלוך על המשקפיים, אתה יכול (ונדרש) לנקות אותם. מישהו כתב כתב היום "מדבר אליי בן אדם לחברו!!", אז בבקשה אם אין לך הוכחה ברורה שמישהו חושב/עושה משהו לא הגיוני, פשוט תקיים את ההוראה "הוי דן את כל האדם לכף זכות".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2025 21:37 לינק ישיר 

אני קורא בהמון מקומות¡
שמתיחסים אליו כמשיח וגואל¡
אך אף המשיח שקר הזה מופיע במסמכי אפשטיין¡

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ניוטרל ב- 08/03/2025 21:37:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/3/2025 22:37 לינק ישיר 

אין בכלל ספק שגם את המשיח היו משמיצים אם היו יודעים את זהותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2025 09:37 לינק ישיר 

ניוטרל היקר, אני מבקש להבהיר כאן נקודה קטנה. כשאתה כותב שצריך להתפלל למפלתו של אדם, או שאנשים מתייחסים אליו כמשיח וגואל וכדו, אלו דברים מאוד מאוד חמורים וחריפים. אתה לא מגיע עם טענות רציונליות ספציפיות, אתה טוען שאנשים ממש יוצאים מדעתם, ושיש מצב קטסטרופלי. אחרי קצת בירורים, אתה מפעם לפעם מנסה להסביר לנו מה הצכוונת, ואנחנו נשארים עם כמה אמירות כלליות כאלה שאין הרבה מה לעשות איתם; אתה מרגיש שאנשים חושבים, הוא שחצן, כאלה דיבורים שאפשר למצוא ולומר על כל מקק שמסתובב אצלך בבית. הבעיה שלי הקטן, היא לא עם מה שאתה מרגיש אלא עם האיום שאתה רואה בזה. הרי אתה כותב בפורום פתוח לפני הרבה אנשים, כשאתה מגיע בטענות אתה מראש מבין שלא בשופתני עסקינן, שאל"כ חבל על הדיבור... אלא אתה משום מה חושב שאנשים מן היישוב חושבים שטראמפ משיח. כאן מגיעה התהייה הגדולה - הרי עברנו מספיק תקופות כעם, לפני פחות מ20 שנה קיבלנו את ההתנתקות, שהייתה אחד המהלכים היותר נוראיים שהמדינה עשתה לעצמה, והיא קרתה בדיוק על ידי שתי ההבטחות הכי גדולות - שרון ובוש-ג'וניון - שכולם ראו בהם את האנשים הכי חזקים ואידאולוגים ואפקטיביים, ואיכשהו שניהם חוו מצוקה ועשו מה ששום מטורף לא היה עושה (בעיקר מבחינת האופן שהדברים נעשו). אז כאדם חכם, אתה מבין שאף אחד לא רואה בהם משיח (אלא אם כן יש לך טקסט רציני שכתוב בו בפירוש שטראמפ הוא גואל ומשיח). עד אז, אתה יכול פשוט להבין שאנשים שמחים ומודים לה' על הטוב ומוקירים בני אדם שפועלים לטוב. חבל לקחת את הדברים בצורה קיצונית ואז לנסות לחלוק עליהם, החיים יכולים להיות הרבה יותר פשוטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2025 15:49 לינק ישיר 

הראיה שלי שונה מהראיה שלך¡
לא תבין את זה¡

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 04:44 לינק ישיר 

צריך רחמי שמים מרובים כי נראה שהדונלד התהפך קצת על ביבי ובעקיפין על ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 04:57 לינק ישיר 

לא התהפך ולא כלום, הוא רוצה את המנעמים של סעודיה.
היה אגואיסט ונשאר אגואיסט.
עד היום פשוט לא היה לו אינטרס הפוך מהאינטרס של ישראל.
היום הוא פעם ראשונה במבחן ונכשל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.