בית פורומים בחדרי חרדים

הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2025 13:16 לינק ישיר 

גרשום כתב:
הלוואי שהתקוות שאצלנו תולים בו יתממשו. אך יש לזכור שמדובר בנרקסיסט מגלומן עם שגעונות. 
גייט ווייסט ווי אזוי ער וועט זיך פירן.
אף אחד לא צריך להיות מופתע מטרמפ. היה ברור שאי-אפשר לצפות את מהלכיו, ושהוא מסוגל להתהפך מהיום למחר. עסקת שחרור החייל החטוף עידן אלכסנדר מעל לראשו של נתניהו, היא השפלה לנתניהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 15:40 לינק ישיר 

לפי מה שאומרים מדינת ישראל לא משלמת על השיחרור הזה בשום צורה אפילו ההומנטרי היה אמור להיכנס בלי קשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2025 17:44 לינק ישיר 

המחיר כבר שולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2025 04:18 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
לפי מה שאומרים מדינת ישראל לא משלמת על השיחרור הזה בשום צורה אפילו ההומנטרי היה אמור להיכנס בלי קשר

נשלח מהאנדרואיד שלי

מדינת ישראל היא המחיר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2025 13:56 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

אתה לא יכול לדעת אם טראמפ למשל הבטיח לקטארים בתמורה לסגור על הסכם עם איראן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2025 14:26 לינק ישיר 

אני רק מנסה לחשוב מה התקשורת הישראלית היתה עושה באופן שטראמפ היה מסרב לשתות קפה שהוגש לו בפתיחת ביקור אצל ביבי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 13:32 לינק ישיר 

ואני רק מנסה לחשוב מה הימין הישראלי היה עושה אם היה זה ביידן ובנט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 15:06 לינק ישיר 

1. ברור שהיו לועגים על כך.
2. ברור שאף אחד בתקשורת המרכזית לא היה מראה את זה או מתייחס לזה.
3. אלו שלעגו היו מוזמנים לחקירת שב"כ או מח"ש או להב על הסתה ו/או פגיעה בבטחון המדינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2025 19:24 לינק ישיר 

הכוונה אם ביידן היה עושה לביבי מה שטראמפ עושה לו עכשיו...הוא דחה בקשה ממנו לא להסיר את הסנקציות מהטרוריסט הסורי (בין יתר הדברים)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנותן תשועה למלכים היום הכתרת ידיד ישראל דוֹנַלְד ג'וֹן טְרַאמְפּ יר"ה לנשיא ארה"ב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.