| נשלח ב-23/1/2025 17:53 |
|
| |
אין חסד ב'יש חסד' בגלל העלאות מחירים - זעם ברחוב החרדי
אין חסד ברשת 'יש חסד'
העלאות מחירים ברשת יש חסד,
הנה ציטוטים מכמה כתבות כתוצאה מעלאת המחירים
שופרסל העלתה מחירים ביש חסד בשיעור כפול מבשופרסל דיל — והרחוב החרדי סוער
הרשת החרדית של שופרסל כבר לא כל כך זולה: זינוק מחירים במאות מוצרים
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2025 21:05 |
|
| |
זה שעת מבחן לציבור החרדי אם הוא ידע לחנך את האחים אמיר ,שידעו סיבוב לא על הגב שלנו,מצד שני אני חושב שיש פה קצת הגזמה , עדיין ברוב המוצרים המחירים שלהם סבירים עד זולים. אושר עד זה ודאי לא אופציה ,היום נפלתי שם,70% של העגלות לא עברו את מבחן המשקל, אני עצמי לא עברתי עד שנוכחתי שבגלל באג שלהם הסלומון שקניתי ( 50 שקל לקילו) הוכנס משקל שונב מהמדבקה שלהם! ,אין אפשרות מחיקה,הכל מהתחלה....,ןאז שוב משקל שגוי ....רק העמדה הרביעית הסכימה לאשר שהמשקל תקין,בקיצור סיוט
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2025 23:03 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | זה שעת מבחן לציבור החרדי אם הוא ידע לחנך את האחים אמיר ,שידעו סיבוב לא על הגב שלנו,מצד שני אני חושב שיש פה קצת הגזמה , עדיין ברוב המוצרים המחירים שלהם סבירים עד זולים. אושר עד זה ודאי לא אופציה ,היום נפלתי שם,70% של העגלות לא עברו את מבחן המשקל, אני עצמי לא עברתי עד שנוכחתי שבגלל באג שלהם הסלומון שקניתי ( 50 שקל לקילו) הוכנס משקל שונב מהמדבקה שלהם! ,אין אפשרות מחיקה,הכל מהתחלה....,ןאז שוב משקל שגוי ....רק העמדה הרביעית הסכימה לאשר שהמשקל תקין,בקיצור סיוט
|
|
קניתי ב'אושר עד' מאות פעמים,
זה די נדיר שעגלה לא עוברת,
כמעט תמיד זה בגלל ששכחו בלי כוונה איזה מוצר וממנו נהיה בעיות,
ממש נוח לעבור את הקופה ובתוך דקה להיות בחוץ בלי להוציא את המוצרים ולהעביר אותם בקופה,
מה שכן מפריע לי בשבועות האחרונים בסניף בני ברק,
יש הרבה עגלות עם גלגלים בעייתיים, יש תיקתק בגלל שהגלגלים פגועים,
קשה ללכת עם העגלה, וממש לא נוח,
אני כמעט תמיד מחליף עגלות עד שאני מוצא עגלה סבירה.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 23/01/2025 23:11:49
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2025 02:07 |
|
| |
רעיונוביץ אפשר דוגמאות להעלאת מחיר פי שתים מרשתות שופרסל?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2025 05:17 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | רעיונוביץ אפשר דוגמאות להעלאת מחיר פי שתים מרשתות שופרסל? |
|
תיכנס לכתבה הזו,
יש פה טבלה עם בסביבות 100 מוצרים (הערכה שלי)
עם העלאות מחירים של % 10 וחלק ב 20% ואף בכמה מוצרים מעל ל40% (לא טעות)
ירידות מחירים יש כמעט רק בירקות !
שזה המצב בכל השוק, בגלל המצב הביטחוני שמאפשר לגדל ירקות, בנגב המערבי,
מחירי הירקות ירדו משמעותית בכל הארץ ובכל רשתות השיווק.
לציבור החרדי אין אפשרות לנסוע ולקנות במקומות אחרים,
כל הרשתות החרדיות האחרות יקרות יותר בהרבה וחבל.
הפשע הגדול הוא לא רק של הרשתות החרדיות שהם מייקרות מחירים מהצרכנים החרדיים העניים,
( בבעלות חרדית)
אלא בעיקר של ראשי העיר החרדיים, שלא מכריחים את היזמים בערים החרדיות,
לבנות בפרויקטים גדולים, חללים ענקיים עבור סופר מרקטים לרשתות מזון,
ברגע שיהיו הרבה חללים, יהיו כמה רשתות מזון, תהיה תחרות, והמחירים ירדו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2025 08:58 |
|
| |
מהניסיון שלי, יש יותר זול מחלק משופרסל (אין אצלינו "יש חסד", ושופרסל גם באותה קטגוריה - לדוגמה "שופרסל שלי" - יכול להיות הבדלים במחירים, בעיקר לפי גודל הסניף), אבל הסחורה ביש וניהול הסניפים גרוע שבעתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2025 10:55 |
|
| |
באושר עד קרה לי לפני שבוע שבדקתי בסורק מחיר מוצר אבל לא לקחתי אותו ושכחתי למחוק מהסורק וביציאה העגלה עברה בלי בעיה.
בחו"ל יצא לי להיות בסופר גדול שבו בכניסה מעבירים את כרטיס האשראי. לוקחים עגלה, מעמיסים מה שרוצים וביציאה יוצאת קבלה וכרטיס האשראי מחוייב. הכל אוטומטי. איך זה עובד? פשוט: הסופר מרושת במצלמות וכל מוצר שמוכנס לעגלה נרשם ומחושב. אין שם מוצרים בשקילה. הפירות והירקות כבר ארוזים ושקולים. בעוד כמה שנים גם אצלינו זה יהיה כך. העולם מתקדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 01:16 |
|
| |
שאפו ענק!!! לציבור החרדי ,נוכחתי בעצמי וכך ההתרשמות של כמה מחברי על ירידה דרסטית של עשרות אחוזים בנוכחות בסניפי יש חסד,הציבור לא פראייאר אלא צרכן חכם יותר מהמגזר הכללי ,ומראה טוב טוב לאחים אמיר את הכיוון,לתקן את הטעות שלהם יעלה להם מאוד ביוקר,או שהם יצאו מהמגזר, אם לא יהיה אזכור בדוח הקרוב הם עלולים לחטוף תביעה(אולי גם ממני) על הסתרת מידע משוק ההון ,ירידה כזאת דרסטית בתת רשת מחייבת דיווח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 08:29 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | | שאפו ענק!!! לציבור החרדי ,נוכחתי בעצמי וכך ההתרשמות של כמה מחברי על ירידה דרסטית של עשרות אחוזים בנוכחות בסניפי יש חסד,הציבור לא פראייאר אלא צרכן חכם יותר מהמגזר הכללי ,ומראה טוב טוב לאחים אמיר את הכיוון,לתקן את הטעות שלהם יעלה להם מאוד ביוקר,או שהם יצאו מהמגזר, אם לא יהיה אזכור בדוח הקרוב הם עלולים לחטוף תביעה(אולי גם ממני) על הסתרת מידע משוק ההון ,ירידה כזאת דרסטית בתת רשת מחייבת דיווח |
|
זה צפוי,
כמה מבצעים טובים וכוווולם חוזרים.......
השאלה האם הציבור יעזוב את הרשת לאורך זמן, ופה המבחן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 09:05 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | שאפו ענק!!! לציבור החרדי ,נוכחתי בעצמי וכך ההתרשמות של כמה מחברי על ירידה דרסטית של עשרות אחוזים בנוכחות בסניפי יש חסד,הציבור לא פראייאר אלא צרכן חכם יותר מהמגזר הכללי ,ומראה טוב טוב לאחים אמיר את הכיוון,לתקן את הטעות שלהם יעלה להם מאוד ביוקר,או שהם יצאו מהמגזר, אם לא יהיה אזכור בדוח הקרוב הם עלולים לחטוף תביעה(אולי גם ממני) על הסתרת מידע משוק ההון ,ירידה כזאת דרסטית בתת רשת מחייבת דיווח
זה צפוי,
כמה מבצעים טובים וכוווולם חוזרים.......
השאלה האם הציבור יעזוב את הרשת לאורך זמן, ופה המבחן. |
|
אני יסביר לך איפה הטעות שלך,יש חסד הצליחו אחרי הרבה מאמץ בפרסום ומחיר נמוך לשכנע שסל הקניות שלהם יותר זול ,מבלי להשקיע באופן שוטף בפרסום מבצעים כמו שאר הרשתות (להוציא פעם ברבעון -יש חגיגה) כשהאחים אמיר יתעוררו יהיה מאוד קשה לשכנע שהם זולים באופן שוטף ולא איזה מבצע חולף,וככל שעובר הזמן מתרגלים לקנות במקום אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 09:41 |
|
| |
קונה שם רק מוצרים שבהם הם זולים מרמי לוי ואושר עד. ואת 10 המוצרים שמקבל עליהם 10% הנחה בתשלום בכ. אשראי שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2025 22:29 |
|
| |
קחו כלל בחינם בחיים: תתרחקו מחנויות, מכירות ועסקים שמשלבים בשמם "חסד" או "גמ"ח".
גמ"ח זה גמ"ח. עסק זה עסק.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 00:17 |
|
| |
אפשר כבר לסכם את המערכה הראשונה: האחים אמיר הבינו את המסר( שמה שעבד בשפורסל לא יעבוד ביש חסד)והתעשתו בזמן , חזרה של מבצעים שוים החזירו את הלקוחות
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 01:19 |
|
| |
אני עזבתי את יש חסד, פשוט גיליתי שיש לי זכאות לתווים בקרפור המוזילים את הקניה ב13%, והמחירים יותר זולים מהמחירים הנוכחיים ביש, בלי לטרוח בנסיעה לשם ובלי לפגוש את בני הדוד, שצורחים אחד אל השני ללא הפסקה,כולל אלו שבקצביה המצוידים בסכינים גדולות המספקות הרגשה עילאית, לא בטוח שאחזור ליש דם אם יורידו מחירים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 09:04 |
|
| |
כנ"ל עזבתי אותם מתחילת המלחמה אחרי שהייתי לקוח קבוע שנים ובעז"ה לא אחזור עד אשר מספר העובדים מהמגזר המיותר יהיה לכל היותר שווה לגודלם באוכלוסיה. אין שום סיבה לשם מחירים של ישראל ולהרגיש שנכנסת לכפר קאסם. אם כבר קלקיליה אז שלפחות המחירים יהיו כמו בקלקיליה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2025 09:20 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | עד אשר מספר העובדים מהמגזר המיותר יהיה לכל היותר שווה לגודלם באוכלוסיה. |
|
אני הייתי שמח אם ישתנה גודלם באוכלוסייה :)
|
|
|
|
|