|
|
| נשלח ב-8/2/2025 23:38 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | 1. עופרת יצוקה היה מבצע אחד אחרי הרס הרבה יותר ארוך ומסוכן ממה שביבי נתן לחיזבאללה, והמצבע הזה הסתיים בחופזה עם הזנב בין הרגליים, כי אולמרט פחד מאובמה. לעומת זאת כל המבצעים של ביבי היו בתקופת אובמה וביידן. 2. אתה מדבר על בנייה בכמות קטנה ופינויים קטנים, זה לא דומה להתנתקות ולהתכנסות. 3. הסיבה שביבי חיכה עם חיזבאללה היא כי צהל לא יכול לנהל שתי מערכות במקביל, ככה צהל היה בנוי תמיד וזה נכון בכל מצב. 4. מעצרים מנהליים??? אתה רוצה להיזכר במעצרים והפצועים הממש לא מוצדקים בתקופת אולמרט ושרון?! 5. אנחנו יודעים למה לקח זמן לפטר את אלוף ההתנקות, נכון? 6. לגבי תוכנית טראמפ בוא נראה מה יהיה, מהניסיון לפיד ובנט לא היו יותר אכזריים לעזתים מביבי. הזכרתי לך את "מבצע" עלות השחר... בקיצור, אם ביקשת דיון רציני, בוא נשווה ברצינות בין האנשים. ביבי פחות גרוע מכל האחרים וסה כולל את שרון ואולמט הימניים-קיצוניים ואת בנט הדתי... |
| האמן לי שאני לא רוצה פחות גרוע מכל הנ"ל, אלא הרבה יותר טוב מנתניהו, בייחוד שכבר לא ניתן עוד לטשטש את סימני הזקנה... מגיע לנו הרבה יותר טוב וכמעט שהוספתי גם יותר אמין ממנו!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2025 23:42 |
|
| |
הבעיה שלנו, והנס של נתניהו זה שהאלטרניבה מולו זה משהו מטומטם למות כמו יאיר לפידיוט.
לכן נתקענו עם נתניהו, רק כדי שראש הממשלה לא יהיה טמבל גמור ומצחיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2025 23:04 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | אין לי הערצה לאיש הזה,
|
|
פה חשדתי ..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2025 23:30 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | 1. עופרת יצוקה היה מבצע אחד אחרי הרס הרבה יותר ארוך ומסוכן ממה שביבי נתן לחיזבאללה, והמצבע הזה הסתיים בחופזה עם הזנב בין הרגליים, כי אולמרט פחד מאובמה. לעומת זאת כל המבצעים של ביבי היו בתקופת אובמה וביידן. 2. אתה מדבר על בנייה בכמות קטנה ופינויים קטנים, זה לא דומה להתנתקות ולהתכנסות. 3. הסיבה שביבי חיכה עם חיזבאללה היא כי צהל לא יכול לנהל שתי מערכות במקביל, ככה צהל היה בנוי תמיד וזה נכון בכל מצב. 4. מעצרים מנהליים??? אתה רוצה להיזכר במעצרים והפצועים הממש לא מוצדקים בתקופת אולמרט ושרון?! 5. אנחנו יודעים למה לקח זמן לפטר את אלוף ההתנקות, נכון? 6. לגבי תוכנית טראמפ בוא נראה מה יהיה, מהניסיון לפיד ובנט לא היו יותר אכזריים לעזתים מביבי. הזכרתי לך את "מבצע" עלות השחר... בקיצור, אם ביקשת דיון רציני, בוא נשווה ברצינות בין האנשים. ביבי פחות גרוע מכל האחרים וסה כולל את שרון ואולמט הימניים-קיצוניים ואת בנט הדתי...האמן לי שאני לא רוצה פחות גרוע מכל הנ"ל, אלא הרבה יותר טוב מנתניהו, בייחוד שכבר לא ניתן עוד לטשטש את סימני הזקנה... מגיע לנו הרבה יותר טוב וכמעט שהוספתי גם יותר אמין ממנו! |
|
זה גם אני רוצה. ככלל אני ממש רוצה שיהיה ראש ממשלה הכי איימיש שהולך לטיש עם שטריימל כל שבת ואוכל עזתים מלוחים על תקן הערינג ושהצבא שלו (שיהיה בנוי משמאלנים מורעלים וגם פראיירים, שבכל זאת לא עושים הפגנות; כי הימניים והדתיים-חרדיים כולם יחזרו בתשובה וילמדו תיירע) יהיה נחוש לפנות ערים שלמות של בלסטינים וגם את המתבצרים בבית המכוער ההוא ברח' סלאח א-דין בירושלים ויעבירו את כולם על מגש לקניבלים בקונגו. ובכלל כולם יהיו אברכים והכלכלה כל כך תשגשג עד כדי כך שכל אברך (כלומר כל האזרחים! חוץ מהשמאלנים שהאזרחות שלהם תישלל כי הם מחללים שבת בצנעה) יקבל 50,000 לא כולל פרוטקשן בראון-חברון, ובכלל לא יהיו מיסים חוץ ממס זעום שיילך לבניית בית המקדש שלא ייבנה כי אנחנו לא ציוינים. בקיצור אני ממש רוצה את כל זה, מניח שגם אתה. השאלה למה זה לא קורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2025 17:28 |
|
| |
זה לא קורה, כי לא מתקצבים בעין יפה את "תנועת ערכים" או אז ,לא היינו זקוקים בכלל לתיירות חוץ משום שכל השבוע היינו בכנסים בבתי מלון 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2025 21:27 |
|
| |
איזה מלונות בראש שלך? תשאל את איש_חשוב, 5 דקות הרצאה של הרב עמנואל תהילה או צבי ענבל ואתה הופך להיות הרב אלישיב, בקרב כזה תוך שבועיים כבר אין צורך בארגון ערכים כי כולם יהיו אדמורים! ומי בכלל ירצה להיות בבית מלון כשאפשר לעשות "שבתי בבית ה' כל ימי חיי" (כמובן שאין הכוונה כמובן לבית המקדש, בית מקדש זה סתם פנטזיה של נערי גבעות משיחיים)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2025 03:04 |
|
| |
5 דקות הרצאה.. לוקחים גרעין אמת - כל מי שבא בשערי ערכים, יוצא מנוצח - מתארים אותו בגוזמה מצחיקה "5 דקות הרצאה ואתה הרב אלישיב", והנה קטלת את האמת.. זו הרמה?
|
|
|
|
|