בית פורומים בחדרי חרדים

בושה וחרפה: הרב הראשי לשעבר יונה מצגר חשוד בעבירות מין בקטין

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/2/2025 17:07 לינק ישיר 
בושה וחרפה: הרב הראשי לשעבר יונה מצגר חשוד בעבירות מין בקטין

הרב יונה מצגר חשוד בעבירות מין בקטין. 

דוברות המשטרה:

במסגרת תלונה שהתקבלה במשטרת ישראל, אודות חשד לפגיעה מינית בקטין, מפלג ההונאה של מחוז ת"א פתח בחקירת האירוע והבוקר נחקר חשוד תושב ת"א, בן 71, בחשד למעשה מגונה בקטין מתחת לגיל 16.

בתום החקירה החשוד שוחרר בערבות והחקירה נמשכת.

אוֹף דה רקורד מציין שבשנת 2003 פרסם עיתון מעריב עדויות של 4 גברים שטענו שהרב מצגר הטריד אותם מינית. 

בנוסף, בשנת 2013 פרסמה העיתונאית מזל מועלם שהרב מצגר הטריד מינית חבר טוב שלה ב-2008.

העדויות במקרים האלו לא הבשילו לכדי כתב אישום נגד הרב מצגר.

בשנת 2017 הואשם הרב מצגר בעבירות שוחד ונגזרו עליו 3 וחצי שנות מאסר. 

היום הרב מצגר נחקר במשטרה בחשד לעבירות בקטין בן 1

ותמיד צריך לזכור איך למה ועל ידי מי הוא נבחר, כשהמטרה לא היתה להרבות כבוד שמיים אלא לפגוע בציבור יקר.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 17:10 לינק ישיר 

מקווה למען חילול ה' שזה עשן בלי אש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 17:26 לינק ישיר 

ולמען כבוד אלו שתמכו בו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 21:38 לינק ישיר 

הם פעילים גם היום, שלכן נבחר הרב קלמן בר ולא הרב מיכה הלוי הגם שכל תושבי פתח תקווה החרדים מוקירים אותו עד מאוד, ובדיעבד שמחים שנשאר בעיר, " חסרונו" הגדול שהוא ירא שמים ומדקדק במצוות, וכל עושי ה"פוילע שטיקים" בכשרות לא היו מחזיקים מעמד ביבוא ובשחיטה, באם חלילה היה נבחר לרב הראשי, קואליציה שלהם ביחד עם מרן ראש ישיבת מרכז הרב שהיה עדיף לו בחירת רב שלטשת רבעי חרדי, מאשר רח"ל רב המקורב להר המור, וביחד עם קואליציה של נציגי צוהר , יש עתיד ודומיהם שככלל אין החרדים ומרן ראש ישיבת הרב חיים איתם בשלום, אלא שלפעמים המטרה הקדושה של כל אחד מאחדת בין הפרודים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 21:46 לינק ישיר 

מובן שאין לי דבר וחצי דבר נגד הרב קלמן בר, יהודי יקר מאוד, אלא שאין כוחו בשליטה על היבואנים ומבקשי הכשרות יפה כידו של הרב הלוי והאינטרסנטים בחשו בקדירה יפה, על מידת הנזק שגרמו הנציגים החרדים בכך שביישו את בצלאל סמוטריץ בצורה קשה כתומך מובהק של הרב הלוי, ומשמעות הדבר , בהיותו שר האוצר, וראש סיעה שחשובה מאוד לחוק הגיוס ומאז הבחירות לרבנות מגמגם הוא וסיעתו בתמיכה בחרדים, הצחקת אותנו, מה להם ולצרכי הציבור כאשר הם מתנגשים באינטרסים האישיים, ונזקקנו היום למכתבו של הגר"ד לנדאו שליט"א כדי להבין מה באמת הם עושים ומה חושב עליהם הגר"ד לנדאו, וכמה הם סופרים אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 22:10 לינק ישיר 

אם יש חשד על רב שהוא חולה נפש אז כותבים עליו ; בושה וחרפה. תמיהני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2025 22:58 לינק ישיר 

עשן_בלי_אש כתב:
אוֹף דה רקורד מציין שבשנת 2003 פרסם עיתון מעריב עדויות של 4 גברים שטענו שהרב מצגר הטריד אותם מינית. 

בנוסף, בשנת 2013 פרסמה העיתונאית מזל מועלם שהרב מצגר הטריד מינית חבר טוב שלה ב-2008.

העדויות במקרים האלו לא הבשילו לכדי כתב אישום נגד הרב מצגר.v>
לא יודע אם זה משנה הרבה, אבל ממה שזכור לי, אחד הסיפורים (אולי זה של מועלם) היה הצעה חוקית לחלוטין למפגש עם אדם חד"מ בגיר. לא הטרדה ולא אונס. באופן כללי, מהמעט מאוד שאני מכיר אותו, הוא אולי לא ת"ח או יר"ש מהגדולים שבדור, אבל הוא אמור להיות אדם טוב ונעים הליכות. קשה לי להאמין שהוא הטריד מינית באופן בוטא ומאיים וכדו (כידוע, כיום כל אחד הופך ברגע לקרבן ומסכן וכו ואיכשהו תמיד החוק תומך בסיפורים האלה, השאלה אם זה המצב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 05:15 לינק ישיר 

מבלי לחוות דעה על אדם ספציפי, נעימות הליכות אינה כסות לרוע וחולי פנימי. ההפך, הרבה מהמטרידים מתנהגים כחזיר הפושט טלפיים. ואיכמ"ל בדברים הידועים והפשוטים. וה"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 07:22 לינק ישיר 

פעם פעם כשהעיר הייתה צריכה רב שלחו משלחת של ת"ח לחפש רב 
ופעמים רבות הרב לא רצה לקחת את העול והיו צריכים להבטיח לו בית מדרש מלא ספרים וישיבה על חשבון הקהילה ע"מ שיוכל ללמוד בנחת 
היום שרב רוצה להיות רב הוא מחפש משלחת... הוא משלם בשביל שיריצו אותו... 
כל ידיעה שקיבלתם באיזו קבוצת ווצאפ של ביקור של הרב בפתיחת חנות גרבים ממומנת 
בשביל להיות רב ראשי היום כבר לא מספיק להיות ת"ח או בן של רב לשעבר אלא צריך גם להיות בעל ממון רב 

רק אתמול הייתי בבחירת למועצת הרבנות וסביב כל רב עשרות מלקקי פינכה ויחצנים והכל דילים וקומבינות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 07:58 לינק ישיר 

פלדלפי כך היה מנהג ישראל מאז ומעולם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 09:45 לינק ישיר 

כל הנושא של הפיכת הרבנים הראשיים לעסקנים ולקקנים, היא באמת ביזיון והיא התחילה בבחירות שלפני הרב מצגר על ידי מגזר מאוד מובהק שאחד מיסודותיו הוא כבוד התורה וציות לתלמידי חכמים. אגב, גם כשראיתי את רשימת הנבחרים למועצת הרה"ר היה לי חושך בעיניים. לא יודע למה ציפיתי לדמויות ממש אחרות בכל מובן. אבל ככה זה כשפוליטיקאים שאין להם ערך לרבנים ותלמידי חכמים, הם שמנהלים את הכל לפי אינטרסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 10:08 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
כל הנושא של הפיכת הרבנים הראשיים לעסקנים ולקקנים, היא באמת ביזיון והיא התחילה בבחירות שלפני הרב מצגר על ידי מגזר מאוד מובהק שאחד מיסודותיו הוא כבוד התורה וציות לתלמידי חכמים. אגב, גם כשראיתי את רשימת הנבחרים למועצת הרה"ר היה לי חושך בעיניים. לא יודע למה ציפיתי לדמויות ממש אחרות בכל מובן. אבל ככה זה כשפוליטיקאים שאין להם ערך לרבנים ותלמידי חכמים, הם שמנהלים את הכל לפי אינטרסים

פעם זה לא היה ככה?
הפתעת אותי...
מה השתנה לדעתך? פעם לא הייתה עסקנות ולקקנות?
אנחנו פשוט מנסים לחשוב מה הפיתרון, האם גם כאן הפיתרון כמו בכל מנגנון ממשלתי מסואב- זה פשוט לסגור ולהפריט (ברוחו של חאבר מיילי/פייגלין ושות') או שיש גם מה לעשות קודם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 10:48 לינק ישיר 

[quote]כל הנושא של הפיכת הרבנים הראשיים לעסקנים ולקקנים, היא באמת ביזיון והיא התחילה בבחירות שלפני הרב מצגר על ידי מגזר מאוד מובהק שאחד מיסודותיו הוא כבוד התורה וציות לתלמידי חכמים. אגב, גם כשראיתי את רשימת הנבחרים למועצת הרה"ר היה לי חושך בעיניים. לא יודע למה ציפיתי לדמויות ממש אחרות בכל מובן. אבל ככה זה כשפוליטיקאים שאין להם ערך לרבנים ותלמידי חכמים, הם שמנהלים את הכל לפי אינטרסים

פעם זה לא היה ככה?
הפתעת אותי...
אנחנו פשוט מנסים לחשוב מה הפיתרון, האם גם כאן הפיתרון כמו בכל מנגנון ממשלתי מסואב- זה פשוט לסגור ולהפריט (ברוחו של חאבר מיילי/פייגלין ושות') או שיש גם מה לעשות קודם...[ /quote] רק מועצה של גדולי ישראל האמתיים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 11:36 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
[quote]כל הנושא של הפיכת הרבנים הראשיים לעסקנים ולקקנים, היא באמת ביזיון והיא התחילה בבחירות שלפני הרב מצגר על ידי מגזר מאוד מובהק שאחד מיסודותיו הוא כבוד התורה וציות לתלמידי חכמים. אגב, גם כשראיתי את רשימת הנבחרים למועצת הרה"ר היה לי חושך בעיניים. לא יודע למה ציפיתי לדמויות ממש אחרות בכל מובן. אבל ככה זה כשפוליטיקאים שאין להם ערך לרבנים ותלמידי חכמים, הם שמנהלים את הכל לפי אינטרסים

פעם זה לא היה ככה?
הפתעת אותי...
אנחנו פשוט מנסים לחשוב מה הפיתרון, האם גם כאן הפיתרון כמו בכל מנגנון ממשלתי מסואב- זה פשוט לסגור ולהפריט (ברוחו של חאבר מיילי/פייגלין ושות') או שיש גם מה לעשות קודם...[ /quote]
רק מועצה של גדולי ישראל האמתיים

אתה יודע כמה לקקנות וקשרים צריך כדי לקבל את התואר "גדולי ישראל האמיתיים"?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 11:41 לינק ישיר 

מצדר היקר, אתן לך רשימה שאת כולה אתה מכיר. אם יש מישהו שאתה לא יודע עליו מספיק, תחפש ספרים שהוא כתב (כל אחד מהם כתב כמה וכמה ספרים בכמה מקצועות התורה).

הראי"ה קוק
הרב עוזיאל
הרב הרצוג
הרב יצחק ניסים
הרב אונטרמן
הרב גורן
הרב עובדיה
הרב מרדכי אליהו
הרב אברהם כהנא שפירא

ממה שאתה מכיר אותם ויודע באופן כללי, למה לדעתך הם נבחרו לתפקידים האלה?
(אני לא רוצה שיתפרש מזה זלזול ברבנים מתקופה מאוחרת יותר, אבל גם היום אתה מוזמן להשוות בין ההשפעה התורנית של הרב חיים דוד הלוי לעומת הרב בקשי דורון, וכדו'. תבין, שאפילו אם חלקם ת"ח, הסיבה לבחירה היא קומבינות ופרוטקציות וכמעט אין משמעות לגדלות בתורה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 16:27 לינק ישיר 

נכון שפעם נבחרו גדולים בתורה, ועדיין מעניין אם אז לא היו גם לקקנות וקשרים...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בושה וחרפה: הרב הראשי לשעבר יונה מצגר חשוד בעבירות מין בקטין
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext