בית פורומים בחדרי חרדים

החמצן עוזר לנו, אבל גם הנשיא טראמפ הוא שליח המקום!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2025 17:09 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אני בספק אם אני ראוי להביע דעה באשכול כזה, משום שמידת החיבה שאני רוחש למושא האשכול אינה גדולה במיוחד (ולא בגלל אמירותיו החכמות, אלא בשל דברים הרבה יותר בסיסיים). עם זאת אשתדל להיוץ ענייני: לשכב על הגדר ולהיות מסכן בכל מצב, זו טקטיקה מוכרת של שנוררים, שיודעים כל הזמן לנבוח הב הב כבני העלוקה אבל אף פעם לא אומרים תודה כי כל מה שלא ייתנו להם זה מעט מדי ומאוחר מדי וזה מגיע להם בזרוע ומי שנתן הוא אחד מיני רבים וכו וכו וגם הנפש לא תימלא. זו באמת שיטה נחמדה של להיות עם ולהרגיש בלי וזו בערך השיטה של להשתתף כמה שפחות ולנסות למשוך את השמיכה בכל צורה ואחר כך לבכות שמגיע לך תקציבים ולמה לקחו לך זכויות וגזירס המעויונויססס וכו וכו. אז בזה הרב שטרנבוך לא חריג ואפילן הוא במובן מסוים מיישר קו עם קולקטיב מסוים במגזר החרדי. דבר נוסף צריך לקחת בחשבון, שלפעמים דברים נאמרים בהומור ובאגביות, כאמירת "וכי ידיו של משה עושות מלחמה", אבל זה לא סותר הכרת הטוב והבנה שאם תזרוק אבנים על מי שעוזר לך הוא כנראה יפסיק מתישהו. כך שבכל מקרה ניתן לדון לכף זכות את הקשיש הנל (דמתקרי "זקן הפוסקים", "פוסק הדור" וכל שם וחניכא דאית לי'), שאולי בזה הוא דווקא הולך בדרכם של צדיקים וטובים ממנו (נניח).
גאונותו לא משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2025 21:08 לינק ישיר 

אתה רוצה לדבר פרסונלית? בזמנו כתבתי כמה מילים עליו והיו כאן הרבה כעסים (בצדק). אני לא חושב שראוי לדון בדבר כזה, אם מישהו מרגיש שהרב שטרנבוך מחכים אותו באעזושהי צורה, שיילך אליו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2025 00:39 לינק ישיר 

לפני שהולכים אליו עוד לא יודעים אם נחכים מהביקור אצלו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2025 09:54 לינק ישיר 

אני תמיד בעד להכיר ולבדוק. גם אם אני חושב/אומר משהו, זה בדרך כלל תוצאה של בדיקה ברמה כלשהי. (חשוב לי לכתוב שאין לי טענות על שום אדם. אם אדם מנסה ללמוד תורה לפי יכולתו והוא מביע את עצמו, תיאורטית זה ממש מקסים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2025 10:33 לינק ישיר 

אתה בטח שמעתו אמירתו המצמררת כלפי הציונים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2025 12:13 לינק ישיר 

לא הבנתי את הודעתך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2025 12:20 לינק ישיר 

קראתי מובאה ממנו שהוא מתעב יותר את בן גוריון מהיטלר משום שהיטלר הרג את הגוף והוא את הרוחניות, אפעס אזוי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החמצן עוזר לנו, אבל גם הנשיא טראמפ הוא שליח המקום!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.