בית פורומים בחדרי חרדים

מה נסגר עם הפגישה של הראש ישיבה הגר"ש אלתר עם הנשיא טראמפ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/2/2025 18:39 לינק ישיר 
מה נסגר עם הפגישה של הראש ישיבה הגר"ש אלתר עם הנשיא טראמפ

הגר"ש כעת בארה"ב אולי הפגישה תיערך בהזדמנות זו?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 18:57 לינק ישיר 

יש לי הרגשה שהוא קיבל הזמנה כמו שר' יהודה קפלון הוא היועץ לענייני חרדים של טראמפ. תחושה שכזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2025 19:26 לינק ישיר 

ומה ההרגשה שלך לגבי מהר"א מסאטמר בנושא זה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 09:30 לינק ישיר 

על מה בדיוק הם צריכים להיפגש ולשוחח ?

מה לו ולו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 09:43 לינק ישיר 

ישוחחו ביניהם אודות גדלותו של דער רבי ר' בונם מפרשיסחא, כי טראמפ רק שמע על סוד גדלותו של האיזביצער ועל השתייה כדת יש אונס של ג'ורג' וושינגטון מורגיניה. ואולי הראש ישיבה  יבקש מטראמפ לפתוח שערי הג'יהנום במידה ולא ישוחררו "החטופות מאשדוד" עם מירכאות או בלי,

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 20/02/2025 10:27:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 14:02 לינק ישיר 

השבוע התראיין  בקו 'בחצרות הקודש' עסקן אמריקאי שטען כי היוזמה על הפגישה לא ירדה מסדר היום, אלא שבתרבות האמריקאית יש חשיבות גדולה מאוד למאת ימי החסד של תחילת הכהונה של נשיא, וטראמפ עסוק בהמון דברים וצווים נשיאותיים שהוא רוצה ליישם במאת הימים ובכלל זה המלחמה בארץ ובאוקראיינה, וכשיעברו מאת הימים והלחץ ירד אז הוא בהחלט יתפנה לקיים את הביקור המתכונן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2025 14:10 לינק ישיר 

קסיו כתב:
ומה ההרגשה שלך לגבי מהר"א מסאטמר בנושא זה?

ההרגשה שלי אינה לגבי הפגישה אם זה או אחר אלא על מהות היותו של ר' יהודה קפלון יועץ הנשיא לענייני חרדים כפי שהוא מוגדר כאן מעל כל במה ותחת כל עץ רענן.

נער הייתי וכו' ומסע היח"צ של מר קפלון נמשך כאן מידי הרבה זמן, לו הייתי עיתונאי, הייתי בודק האם באמת הוא משמש כנציגו של הנשיא כפי שהוא מצהיר. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה נסגר עם הפגישה של הראש ישיבה הגר"ש אלתר עם הנשיא טראמפ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext