שנה וחצי ילדי ביבס היו הילדים של המדינה אנשים בכל העולם הפגינו עם התמונה שלהם אנשים נתנו מהונם וממרצם למענם והמשפחה עודדה כל דבר אפשרי בעולם נצבע בכתום למענם חיילים נלחמו וגם נהרגו בשבילם
אבל עכשיו שהם חזרו הם כועסים על נתיהו שסיפר איך הם נרצחו.. הם הילדים הפרטיים שלנו והאבל הוא שלנו...
נשלח ב-25/2/2025 20:48
על צנעת הפרט שמעת?
נשלח ב-25/2/2025 20:57
במדינה שבה דורשים מראש הממשלה מסמכים המעידים על כל נשימה שלו ולוקחים במרמה את הפלאפונים של היועצים שלו וזורקים לו פצצות תאורה לבית הפרטי ורבים על כל תריס בבית של המדינה וחוקרים בחורה על רכילות רק כדי לסחוט עד, אני מניח שצנעת הפרט פחות מוכרת לרשויות ובוודאי לאלה שסובלים מחוסר צנעה של פרטיותם.
נשלח ב-25/2/2025 22:25
"אין אדם נתפס בשעת צערו". רק בגלל הסיבה שהילדים האלה נכנסו לתודעת העם כולו אזי תיאור המיתה המשונה שחוו העוללים האלה מזיק לכולנו בצורה שלא תיאמן, ואני כבר לא מדברת על הנוער הרך שנחשף לזה , אז לשם מה לחזור על תיאור הרצח שוב ושוב . נתניהו הוא מסבירן בחסד עליון, ולכן גם אם הוא ישמע בקול טראמפ ויפטור את הבעיה בעזה בשיטתו, או אז שיציג לעולם את התמונות ותיאור הרצח! אבל עכשיו, הצגת הרצח שוב ושוב מהווה המשך פגיעה של הזוועות של השביעי באוקטובר באזרחי ישראל, וכאמור מזיקה לאזרחי ישראל יותר מאשר תועיל. מה בדיוק נתניהו "עשה" עם התמונות של נרצחי משפחת פלאי? מה הוא השיג בזה? האם זה עזר לו למנוע את הטבח של השביעי באוקטובר, או מה? אבל שיטתו של הנשיא טראמפ לפתור את הבעיה בעזה ימנע את הרציחות הבאות וגם עונש מוות למחבלים, אבל כידוע לכולנו, נתניהו טוב מאוד בדיבורים, במעשים הוא פחות טוב...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 25/02/2025 22:51:09
נשלח ב-25/2/2025 22:27
לצערי נאלץ להסכים עם פותח האשכול. ברגע שהפכו את הלוויה לארוע ציבורי המוני ומתוקשר הם בעצם הסכימו עם זה שמדובר בארוע חריג ולא תהיה להם פרטיות
נשלח ב-25/2/2025 23:16
עכשיו קראתי את הכתבה כאן באתר והבנתי יותר על מה מדובר, זה גם התחבר לי עם כתבה שראיתי של אחות של צגאוקר על אבא שלה שהעז להביע דעה בנושא ההפגנות שלהם. אני חושב שבdsm-8 צריך להוסיף את "תסמונת נועם שליט", של אנשים שהוכנסו לתודעה על ידי בעלי אינטרסים, כדי לדגמן צרה איומה ונוראה שבאמת קרתה להם, אבל מרוב פלשים הם לא מבינים מה אמור לעשות אדם מסכן ואיפה הגבול שגם למסכן פחות מאפשרים (סליחה על ההשוואה, אבל זה טיפטיפה מזכיר את המשפט של שלום עליכם "אשריי, יתום אני!"). נועם שליט היה בעיניי אדם טוב, שמרוב פעילות באמת רצה להמשיך לתרום דרך הפוליטיקה, אבל כמוהו היו רבים לפניו ואחריו שפשוט לא מבינים את הגבול. וכן, אחות של צגאוקר לא מוסמכת לסתום לאבא שלה את הפה מלהביע דעות פוליטיות לגיטימיות, גם אם יש שם הרבה טינופת במשפחה (ותודה לה שהוציאה את הכבעסה המלוכלכה, עכשיו הרבה יותר קל להבין את האמא שאפילו חמאס הבהיר לה שהיא מזיקה לבן שלה...). אבא של חטוף שחזר, פתח יותר מדי את הפה ואז הבהירו לו שהילד שלו חזר בזכות הרבה ילדים שלא יחזרו לעולם, ועכשיו יש לו ילד ושישתוק (היחצנים המוצלחים מיד יזמו פגישה "ידידותית" בינו לרב קלמנזון וגם הרב קלמנזון רמז שהוא לא אוהב את ההתנהגות הזו, אבל לפחות היחצנים והאבא הכירו את מקומם). עכשיו דודה של ביבס מביעה דעה על היחצנות, היא רק שוכחת שהיא לא אפוטרופוס ואין לה אפילו קשר דם עם הנרצחים. זה כואב מאוד אבל שטיפה תכבד את מי שעשו מלחמה מאוד יקרה כדי להחזיר את הקרובים שלה (אם יש לה דעה או שהיא חודבת משהו כקאובת משפחה, מאמין שדי בקלות היו מסדרים פגישה עם מי שצריך והיו שומעים את דעתה). עכשיו היא דודה שכולה, כמוה עש הרבה מאוד לצערינו. עם כל הכבוד, אין לה כעת מקום על הבמה ושתדע את מקומה לפני שייאלצו להבהיר לה מהו, כי זה באמת לא נעים.
נשלח ב-26/2/2025 08:19
גם לי כאב לילדים קטנים היה מאוד קשה לשמוע את התיאור של הרצח אבל ביבי לא סיפר בשביל להשוויץ לחברה שהוא יודע אלא בשביל לדאוג לעתיד עם ישראל
ביבס לא נחטפו בגלל שהם ג'ינג'ים ואנשים נלחמו בכתום בכל העולם לא בגלל הצבע אלא בגלל שם יהודים וחלק מעם ישראל ואם עכשיו צריך לספר כמה פרטים לא נעימים בשביל לזעזע את העולם ולדאוג לעתיד עם ישראל אז צריך לעשות את זה ובפרט שהם דאגו לשתף את כל עם ישראל בכל שלב עד לרגע זה.
אני חושב שהמלחמה הראתה באופן ברור את ההבדל בין אלו שבדרך התורה והמסורת לבין אלו המנותקים אלו שרואים את הכאב שלהם כחלק משרשרת הדורות וכחלק מהיותנו לעם לבין אלו שרוצים שכולם ילחמו למענם אבל דואגים רק לעצמם ובכל מחיר ולא משנה התוצאה ומה עם העתיד
נשלח ב-26/2/2025 08:24
פלדלפי כתב:
אני חושב שהמלחמה הראתה באופן ברור את ההבדל בין אלו שבדרך התורה והמסורת לבין אלו המנותקים אלו שרואים את הכאב שלהם כחלק משרשרת הדורות וכחלק מהיותנו לעם, לבין אלו שרוצים שכולם ילחמו למענם אבל דואגים רק לעצמם ובכל מחיר ולא משנה התוצאה ומה עם העתיד
כמה שזה כואב ונכון...
נשלח ב-26/2/2025 14:15
ביבי פירט באנגלית פרטים מעבר למה שידוע ?
נשלח ב-27/2/2025 09:23
הדיבוק כתב:
אני חושב שהמלחמה הראתה באופן ברור את ההבדל בין אלו שבדרך התורה והמסורת לבין אלו המנותקים אלו שרואים את הכאב שלהם כחלק משרשרת הדורות וכחלק מהיותנו לעם, לבין אלו שרוצים שכולם ילחמו למענם אבל דואגים רק לעצמם ובכל מחיר ולא משנה התוצאה ומה עם העתיד
כמה שזה כואב ונכון...
אתמול שמעתי אם אמא של יותם חיים מספרת שהבן שלה נהרג ע"י חייל למרות שכבר זוהה כחטוף וקראו לכולם לא לירות והיא לא כועסת עליו ורוצה להיפגש איתו ומבינהאת הסיטואציה ושהחמאס אשם ולא החייל המסכן
ומצד שני אחות של שירי ביבס שמאשימה את הממשלה שהרגה את הילדים בשביל יצר הנקמה למרות שהמכון לרפואה משפטית שלא חשוב בימיניות או ביביזים פרסם שנרצחו כ20 יום אחרי החטיפה בידים של המחבלים..